2777
2789
عنوان

خواستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 45 پست

سلام من بههمی تازگی مراسمای خواستگاریم بود باید بگم که جلسه زنونه جز گل شیرینی چیزی نمیارن..جلسه ای که داماد میاد باید حتما یه طلایی بزارن برای خودم گردنبند گذاشتن به عنوان نشون به این معنیه ما شما پسندیدیم و اگه تو نپسندی باید کادورو برگردونی...جلسه ایم که میری خونشون بازم باید بهت کادو بدن جلس ایم که برای صیغه محرمیته بازم کادو میدن به عنوان مهریه صیغه برای عروس..و راجب پذیرایی هم والا تابستون باشه شربت و شیرینی و بستنی و یا مثلا البالو خشک و انجیر خشک و خیس کن جدا براشون بیارید اونم باحاله بااجیل و فلان زمستونو پاییز اینا که چایی با شیرینی و میوه و اجیل و این چیزاس چیز اضافه ای نداره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آره بابا من حدود 50 نفر دیدم همه رو میگم با پسرت بیا مگه اعصاب و وقتم اصافه ست به بار مادر پذیرش کنم ...

وای عزیزم

بگیم اگه امکانش هست پسرتون رو هم بیارین 😂😂

میگم باید خودشون بگن که ما همراه پسرم میایم

حس میکنم خودمون بگیم زشته 🤦🏻♀️

میشه واسه خوشبختی و ازدواج خوبم دعام کنی 🫂🤗

عزیزم درخواست بده یه لینک بدم در خصوص هرچیزی که باید در مورد جلسه خواستگاری بدونی و چه سوالاتی بپرسی

عزیزم از لینک ها میترسم 😵💫

آخه خجالت میکشم 😂😂😂 میگم اول مامانش بیاد ببینم چی میگه ازش

نگو اتفااقا من جلسه اول مامانشو دیدم برا جلسه دوم استرسم خوابیده بود کلا انگار مجلس زنونهه قفل و باز میکنه ..بعد ببین مادره برخوردش چجوریه ادم یوبسیه نیست چجوری حرف میزنه اینا همه مهمه دیدی خوشت نمیاد از مادره همون اول بگو نه

سلام من بههمی تازگی مراسمای خواستگاریم بود باید بگم که جلسه زنونه جز گل شیرینی چیزی نمیارن..جلسه ای ...

عجب رسم گرونی دارین خیلی خوب بود

همه اینو رعایت میکنن ؟؟؟؟؟؟ همون جلسه اول طلا میارن ؟؟

نگو اتفااقا من جلسه اول مامانشو دیدم برا جلسه دوم استرسم خوابیده بود کلا انگار مجلس زنونهه قفل و باز ...

دقیقا عزیزم من همیشه همین کار رو میکنم واقعا هم مشخص میشه

ولی میبینی اینجا همه مخالفت کردن نمیدونم چه کاری درسته

ولی با جلسه اول که پسر بیاد مخالف نیستم

مخالف اینم که خبر نمیدن

بهتره خودشون بگن که با هم میایم

عجب رسم گرونی دارین خیلی خوب بود همه اینو رعایت میکنن ؟؟؟؟؟؟ همون جلسه اول طلا میارن ؟؟

من قزوینیم ..کلا باید یه نشون بزارن وقتی داماد و میارن..مادرشوهرمن همه رو کلا طلا اورد برای یا سکه داد یا شمش یا گردنبند توی این 4جلسه فقط جلسه ای که زنونه بود گل و شیرینی بود فقط

دقیقا عزیزم من همیشه همین کار رو میکنم واقعا هم مشخص میشه ولی میبینی اینجا همه مخالفت کردن نمیدونم ...

میدونی مادر شوهر من که زنگ زد گفت همه منو دعوا میکنن میگن همه باهم بیایم و قدیمی شده و نمیدونه چیکار کنه و سپرد به خود ما مامان منم گف نه ماهم به نظرمون چون جفتمون اولین بارمونه (چون ما تاحالا خواستگار راه ندادیم خونه ) اونام نرفته بودن جایی خواستگاری..گفت که همین یه مجلس زنونه باشه که یخمون یکم باز شه ....گرچه منو نامزدم نزدیک یه سال و نیمه که دوست بودیم ولی خب خانوادشون اطلاعی نداشتن از این دوستی و سکرت بودیم کلا....