2777
2789
عنوان

راهنمایی

| مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 38 پست
آدم بی وجدانی نیست میگفت خیلی برام زحمت کشیده نمیدونم چطوری باید بزارمش کنار خیلی وابستس نمیخوام باش ...

عزیزم ببخشید که اینجور میگم!این اقا بسیار هم بی وجدان هستن

چون با زندگی دوتا ادم دارن بازی میکنن

زندگی شما که بهتون خیانت شد و اون خانم که این اقا جهت منفعت طلبی رفته سمتشون!!!شک نکنید این اقا گیره به اون خانم چون با وجود تعریف هاتون این اقا اینقدی دلش دارن الان اون خانمم ول کنن منتهی نمیتونن

تورو خدا دل اون خانم نذار به واسطه تو شکسته بشه گناه داره!بخدا که دل شکسته تاوان داره🥲خودت بکش کنار

از اون اقا باور کن عشقی برا شما هم در نمیاد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم ببخشید که اینجور میگم!این اقا بسیار هم بی وجدان هستن چون با زندگی دوتا ادم دارن بازی میکننزندگ ...

من خبر دارم خیلی براش زحمت کشیده اون خانم خیلی با رفتاراش ساخته و کمکمش کرده تو کارش

ولی یجورایی داره منم نگه میداره حس میکنم آخرش میاد سمت من و خیلی سخته با اینکه دوسش دارم بخاطر اون خانم برم😭

😭😭😭

چشم قلبت کور کن

چشم عقلت باز کن

اون موقعس که حالت بهم میخوره ازش،دلتم برای اشک تمساح نسوزه!!

فکر کنید اگه این اقا با وجدان بود هیچوقت نمیومد به شما بگه دلش با اون خانم نیست و باز به شما وعده بده،اون اقا با این صحبت حتی در حد کمم داره با اون خانم که کلی براش زحمت کشیده خیانت میکنه

فکر کن الان بهش رسیدی اصلا،اصلا بچه دارم شدی الان،شده یه زندگی کامل

به نظرت ارزش داره؟عاقلانه فکر کنی جوابش میدونی

من خبر دارم خیلی براش زحمت کشیده اون خانم خیلی با رفتاراش ساخته و کمکمش کرده تو کارش ولی یجورایی دار ...

عشقی که روی قلب شکسته و روح شکسته یه ادم بنا بشه،تاوانشم سنگینه!

خودت بذار جای اون خانم ببین چقد خرد میشی

اون موقعس که دلت نمیاد🥲باور کن قلب ادما چه مرد چه زن اگه شکسته بشه اون ادم تا اخر عمر نمیتونه خودش ترمیم کنه

من خبر دارم خیلی براش زحمت کشیده اون خانم خیلی با رفتاراش ساخته و کمکمش کرده تو کارش ولی یجورایی دار ...

داره شما رو نگه میداره میدونی یعنی چی؟یعنی تو رو توی اب نمک خوابونده

پنج سال منفعتش برده عشق حالش کرده(بذار نپذیرم که توی پنج سال هیچ اتفاقی نیفتاده!مطمئن باش افتاده.)

بعدم نوبت تو!

پس ارزش قائل شو برا خودت و اگه هم گفت عاشقتم و فلان دورشو ازش

اره البته من اولش نمیدونستم خودش بهم گفت وگفت نمیخوام اون باشه صبر کنم تا درست کنه همه چیز من تحمل ن ...

داره بازیت میده بعد میگی دوسم داره؟!

ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢از یه سنی به بعد دیگه نه ظاهر مهمه،نه استوری‌ها و برنامه‌ها. اون موقع فقط آرامش، پیشرفت، و داشتن یه همراه امن و مطمئن اهمیت داره.کسی که کنارش لبخند بزنی و با خیال راحت زندگی کنی.