2777
2789
عنوان

مرگ من رسیده

| مشاهده متن کامل بحث + 850 بازدید | 30 پست

شاید دچار افسردگی هستی و الان حالت خوب نیس من بهت درخواست میدم بیا باهم حرف بزنیم

ولی مراقب باش خودزنی یا دور از جون اقدام به خودکشی و اینا نکنی چون راهی که انتخاب کردی بدترین گزینه ی ممکنه و هیچ بازگشتی نداره و هیچ راه جبرانی براش نیس

قشنگ چندتا نفس عمیق بکش درخواستمو قبول کن بیا باهم حرف بزنیم

اون دنیا دیگه برات دکمه خاموش نداره ها تا دنیا دنیاست عذابه وخودکشیم توش فایده نداره🥺

پیامبر فرمودند: اولاد خود را زیاد کنید ،من فردای قیامت به کثرت شما بر سایر امت ها افتخار میکنم.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزدلم اروم باش هممون ت زندگی داریم سختی میکشیم نمیدونم چی ت سرت میگذره فقط امیدوارم افکاری نباشه ک اون دنیاتم نابود شه

آنچه قسمتت باشد از کنارت نمی گذرد🙂🌸به خدا اعتماد کن😍

لابد میخوای خودکشی کنی؟

بی خیال

الان حال روحت خرابه،واین جسمت هست که میتونه کمک کنه حال روحت خوب کنه،حالا بااین حال بد بمیری،خب دیگه جسمی نیست،پس چحوری میخواد حال روحت خوب بشه؟!

واین عذاب وحال بدی که الان داری،همراهت میمونه

بجا اینکار برو پیش روان پزشک

به عنوان کسی که یک بار مرگو تجربه کردم میگم فرشته ای که میاد جونتو بگیره اگه اعمالت بد باشه به حدی وحشتناااااااکه که هزار بار التماس خدا میکنی که برگردی و جبران کنی.دیگه خودکشی باشه که صدبرابر بدتره

حالا اولش بانو بانو نکنی اخرش بگی چند سالته کدوم شهری ؟ اسمت چیه 🤣

خودم دختر دارم ۱۵ سالش هست تو خندهات بزار واسی گریه هات

اهل جنوبم   گذشته ام بهم درس داد که هیچ کس شبیه حرفهاش نیست 💔 
[QUOTE=409503870]حالا اولش بانو بانو نکنی اخرش بگی چند سالته کدوم شهری ؟ اسمت چیه 🤣[/QUOTE کافر را ...

قابل توجهت من زنم مرد نیستم .لابد فک کردی منم میرم دخترارو گول میزنم🤣🤣🤣

لایک نکنید .توروخدا