2777
2789
برای من میاره بدون قند شکن

عزیزم این مقاله رو برامن درمیاری؟استاد خواسته.

یک طرح کسب و کار در خصوص ارائه خدمات سلامت در منزل آماده نمایید

اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعامکنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینمواون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🤪

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچوقت به ذلت و نکبت و ظلم عادت نکن ...به قول امام حسین اگر دین ندارید لااقل آزاده باشید

کسی میگه که هم صدا باشه

آمار نصب شبکههای داخلی رفته بالا

ذره بین دو میلیون نصب داشته الآن شده یازده میلیون

آمار خرید های اینترنتی دیجی کالا و اسنپ و تپسی تو این چند روز دوبرابر شده 😂

الان وقتی همه راضی ن و استفاده میکنند چرا باید وصل بشه

وقتی وصل میکنند که کسی استفاده نکنه

وای برا من ی مقاله درمیاری لطفاا خیلیی واجبه .موضوعش اینکه یک طرح کسب و کار در خصوص ارائه خدمات سلا ...

بیاعزیزم چون زیادی توجندتا پست میزارم

طرح کسبوکار ارائه خدمات سلامت در منزل

1. مقدمه

با افزایش جمعیت سالمندان، شیوع بیماریهای مزمن و همچنین تمایل بیماران به دریافت خدمات درمانی در محیط امن و راحت خانه، خدمات سلامت در منزل به یکی از مهمترین و پرتقاضاترین حوزههای کسبوکار در نظام سلامت تبدیل شده است. این نوع خدمات علاوه بر کاهش هزینههای درمانی، موجب افزایش رضایت بیماران و کاهش بار بیمارستانها میشود. هدف از این طرح، ارائه یک مدل کسبوکار برای راهاندازی مرکز خدمات سلامت در منزل است.

2. معرفی کسبوکار

این کسبوکار با هدف ارائه خدمات درمانی، مراقبتی و توانبخشی در منزل بیماران فعالیت میکند. خدمات توسط تیمی متخصص شامل پزشک، پرستار، بهیار، فیزیوتراپیست و مراقب سالمند ارائه میشود.

نام پیشنهادی کسبوکار: مرکز خدمات سلامت در منزل «آرامش»

3. خدمات قابل ارائه

• ویزیت پزشک عمومی و متخصص در منزل
  • خدمات پرستاری (تزریقات، پانسمان، سرمتراپی، کنترل علائم حیاتی)
  • مراقبت از سالمندان و بیماران ناتوان
  • خدمات فیزیوتراپی و توانبخشی در منزل
  • نمونهگیری آزمایشگاهی در منزل
  • مراقبتهای پس از جراحی
  • مشاوره تغذیه و سلامت روان

4. بازار هدف

• سالمندان
  • بیماران مزمن (دیابت، فشار خون، بیماریهای قلبی)
  • بیماران ناتوان یا کمتوان حرکتی
  • بیماران ترخیصشده از بیمارستان
  • خانوادههایی که امکان مراقبت تخصصی از بیمار را ندارند

5. مزیت رقابتی

• دریافت خدمات بدون نیاز به مراجعه حضوری
  • کاهش هزینههای بستری
  • ارائه خدمات شخصیسازیشده
  • استفاده از کادر درمان مجرب و دارای مجوز
  • پاسخگویی سریع و پشتیبانی 24 ساعته

6. منابع انسانی

• پزشک عمومی (پارهوقت)
  • پرستار حرفهای
  • مراقب سالمند
  • فیزیوتراپیست
  • مدیر اجرایی
  • کارشناس پذیرش و هماه

بیاعزیزم چون زیادی توجندتا پست میزارم طرح کسبوکار ارائه خدمات سلامت در منزل1. مقدمهبا افزایش جمعیت س ...

ای قربونت همشوووو بذار فداتشم

اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعامکنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینمواون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🤪

کسی میگه که هم صدا باشه آمار نصب شبکههای داخلی رفته بالا ذره بین دو میلیون نصب داشته الآن شده یازده ...

وای ذره بین افتضاحه

اگر بدونی چقدر نت میبره باهاش آمدم نی ینی سایت قبلنا تو ی ربع ساعت ۵ گیگ نت میخورد اصلا وحشتناک ندیده بودم اینطوری

دیگه با کروم که میام اوکیه

7. تجهیزات و امکانات مورد نیاز

• تجهیزات پزشکی پایه (فشارسنج، دستگاه قند خون، پالساکسیمتر)
  • وسایل پانسمان و تزریقات
  • تلفن و سیستم ثبت سفارش
  • نرمافزار مدیریت بیماران
  • وسیله نقلیه برای اعزام نیرو

8. برآورد هزینهها و درآمد

هزینههای اولیه:

• اخذ مجوزها
  • خرید تجهیزات پزشکی
  • تبلیغات اولیه
  • حقوق پرسنل

منابع درآمد:

• دریافت هزینه خدمات بهصورت جلسهای
  • قرارداد با بیمهها
  • قرارداد با مراکز درمانی و بیمارستانها

9. بازاریابی و تبلیغات

• تبلیغات در شبکههای اجتماعی
  • همکاری با پزشکان و بیمارستانها
  • طراحی وبسایت و سیستم رزرو آنلاین
  • معرفی خدمات از طریق بروشور و تبلیغات محلی

10. نتیجهگیری

ارائه خدمات سلامت در منزل یک فرصت کسبوکار پایدار و رو به رشد است که ضمن سودآوری اقتصادی، نقش مهمی در ارتقای کیفیت زندگی بیماران و خانوادهها ایفا میکند. اجرای صحیح این طرح میتواند به کاهش فشار بر سیستم درمانی و افزایش رضایت عمومی

کسی میگه که هم صدا باشه آمار نصب شبکههای داخلی رفته بالا ذره بین دو میلیون نصب داشته الآن شده یازده ...

خدا شفات بده ... خرید اینترنتی داخلی چه ربطی داره که این چند روز بیشتر شده ؟ چه طور میتونید اینقدر بی سواد باشی ؟ برو ببین همون ذره بین که از استیصال ملت نصب کردن چیزی برات میاره ؟

معلم کلاس سوم دختر من هر چی فعالیت مرتبط با اینترنت رو کنسل کرده یعنی در سطح بچه سومی اینترنت پاسخگو نیست ...البته آدم های بیسوادی چون شما همون ذره بین هم برات زیاده ...نهایت میخوای بری دو تا خبرگزاری داخلی و درامدتم قطع نشده که نگران باشید

امید آخرین چیزیست که میمیرد
ای قربونت همشوووو بذار فداتشم

خدا نکنه عزیز دلم کامل کذاشتم برات بازم کمک خواستی بگو

استارتر عزیز امیدوارم ببخشین من تو تاپیک شما اول بابد احازه میگرفتم یادم رفت چون ترسبدم چت جی پی تی قطع بشه نتونم به دوستمون کمک کنم

خدا نکنه عزیز دلم کامل کذاشتم برات بازم کمک خواستی بگواستارتر عزیز امیدوارم ببخشین من تو تاپیک شما ا ...

قربون توبرممن.فدای توبشم مهربونم.لطف کردی دستت درد نکنه خیر ببینی الهی.اره استارتر عزیز ببخش مارو.