2789
عنوان

✨✨✨✨✨✨

| مشاهده متن کامل بحث + 5302 بازدید | 431 پست
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

هعی آرزو حوصله م سر رفته💔😭😶

نمیدونم چرا دیگه اون حسی که قبلا داشتم رو ندارم... انگار نیمی از زندگیم گرفته شده... بی احساس شدم... و این شروعه حقیقته... میگذرم از آنچه که میآید وخداحافظی میکنم از آنچه که میرود...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پاشو برو بخواب🌚

خواب که چه عرض کنم

خواب ندارم😭💔

تو حوصله ت سر میره چیکار میکنی؟

نمیدونم چرا دیگه اون حسی که قبلا داشتم رو ندارم... انگار نیمی از زندگیم گرفته شده... بی احساس شدم... و این شروعه حقیقته... میگذرم از آنچه که میآید وخداحافظی میکنم از آنچه که میرود...

مبخوابم

این همه خوابو از کجا میاری؟ 🤦♀️😂

کم خوابم به خدا

هعی حیف شد...

خواب هم خوبه باعث میشه آدما از چیزی که تو فکرشونه دوری کنن کمتر اذیت شن💔😶😴😴

هعی حیف شد... خواب هم خوبه باعث میشه آدما از چیزی که تو فکرشونه دوری کنن کمتر اذیت شن💔😶😴😴

دقیقا

چرا رفتی محمدم؟💔 زندگی خسته شدم ازت بریدم تو زندگیم یه روز خوش هم ندیدم چرا راحتم نمیکنی😔