2777
2789
عنوان

چشونههههه

| مشاهده متن کامل بحث + 295 بازدید | 23 پست
نت وصلهخرید اینترنتی میخوای دیجی کالاتاکسی میخوای اسنپ و تپسیگفتگو میخوای شبکه های داخلی دیگه چی میخ ...

مگه كره ي شماليه

اينترنت بين المللي ميخواييم حقمونه

چه دليلي داره قطع كنن وقتي از خودشون مطمئنن

نت وصلهخرید اینترنتی میخوای دیجی کالاتاکسی میخوای اسنپ و تپسیگفتگو میخوای شبکه های داخلی دیگه چی میخ ...

حالت خوبه بسه دیگه من ایرانی لیاقتم همچین برنامه چرت ایرانی ؟ برنامه داخلی خودشون به زور وصل میشه یعنی من معیشتم عالیه دیگع چی میخوام اره دیگع برنامه های ایرانیم عالیه دیگه چی بهتر از این عالیه خدایا شکرت خدارو شکر تو کشورای پیشرفته بدنیا نیومدم

لا حول ولا قوة الا بالله 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثل کشورهای درست حسابی مثل آمریکا و آلمان و بقیه جاها اینستا و واتساپ و تلگرام میخوایم

خب ؟؟؟؟

وقتی جوابت ندادم بدون چقدر برام بی ارزش بودی که در حد تایپ یه پیام هم ندیدمت

نرین تو اعصاب ما لطفاً. میدونی از کیه با خواهرم که خارج از کشوره ارتباط نداشتم؟!

کسی که آنلاین شاپ داره؟ طراح سایته؟ برنامه نویسه؟ تریدره؟ دانشجوعه؟ باید کجا بره عزیزم یه کم سرتو از ...

سایت های داخلی

همه چیز فراهمه

همه امکانات تو ایران عزیز مون فراهمه

همه هم راضی

سایت های داخلی همه چیز فراهمههمه امکانات تو ایران عزیز مون فراهمههمه هم راضی

باشه پنگوئن ها هم پرواز میکنن😂

چه جوانانی... اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی... بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند... موهای صورت پسرها هنوز درنیامده و دخترها را میبینی؟ چه پاهای لطیفی دارند؟ 😭 ولی ما امید داریم اسماعیل امید...