آره فهیمه خیلی شیرینه.چقدر هم طرف همارو میگیره خدا بده از این خواهر شوهرا😅
😂😂
نگرد نیست
میشه برام یه صلوات بفرستی؟ ممنونم :)♥️..خاک تو سر اون آقایی که به من درخواست دوستی بده ✊🏻😐 بسه دیگه من خسته شدم از بس ردت کردم تو خسته نشدی؟ این استمرار رو جای دیگهی زندگیت داشتی الان اینجا نبودی!
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هما ام ک شورای شهر شده ب همه امر ونهی میکنه و فاز گرفته😂😂 تو این سریال فقط درحق ارسطو بدی کردن
کسی که تو ۱۵/۱۶ سالگی دوسش داشتی و دیگه نیست به احتمال زیاد تو ۲۵ سالگیت هیچ اهمیتی نداره! اون امتحان ریاضی که تو دبیرستان کلی معدلتو میاره پایین، وقتی داری لیسانس میگیری هیچ اهمیتی نداره! مشکلاتی که امروز باهاشون مواجه میشی با اینکه الان به نظرت آخر دنیا میان ولی ۱ سال دیگه هیچ اهمیتی نداره :) همه چی درست میشه نگران نباش
نه ارسطو فور اورچقد ارسطو وقتی عاشق چوچانگ بود دوس داشتم کاش نمیمرد
کلا ارسطو شخصیت خیلی خوبی داره
کاری هست فامیل دوسته همیشه کنار نقی و خانوادش بوده
به همه خوبی میکنه کینه ای نیست
هرچقدر این خوبه نقی و هما مضخرف ان
البته که فصل شش و هفت شخصیتش داغون میشه
میشه برام یه صلوات بفرستی؟ ممنونم :)♥️..خاک تو سر اون آقایی که به من درخواست دوستی بده ✊🏻😐 بسه دیگه من خسته شدم از بس ردت کردم تو خسته نشدی؟ این استمرار رو جای دیگهی زندگیت داشتی الان اینجا نبودی!