2777
2789
عنوان

هما تو سریال پایتخت

| مشاهده متن کامل بحث + 4587 بازدید | 124 پست
آره فهیمه خیلی شیرینه.چقدر هم طرف همارو میگیره خدا بده از این خواهر شوهرا😅

😂😂

نگرد نیست

میشه برام یه صلوات بفرستی؟ ممنونم :)♥️..خاک تو سر اون آقایی که به من درخواست دوستی بده ✊🏻😐 بسه دیگه من خسته شدم از بس ردت کردم تو خسته نشدی؟ این استمرار رو جای دیگهی زندگیت داشتی الان اینجا نبودی!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یک شخصیت حسود و عقده ای و تو حرفاش ضد زنی هم داره باحاله؟

کلا شخصیت نقی و فهیمه رو خیلی دوس دارم یعنی حرفم نزنن کلی میخندم به حرکاتشون 😅😅منظورم خود شخصیت نقی بود خیلی بامزه هس

نه تنها نیستیآره..خیلیییییی یک دندهست من چون یک همچین شخصی رو تو زندگیم هم داشتم قشنگ با گوشت و پوست ...

منم خواهرم اینجوریه و اصلا همچین شخصیتایی رو دوست ندارم چون آدم پیششون اذیت میشه

نقی و هما جفتشونم رو مخن

دوتا آدم لجباز تاکسیک

هما ام ک شورای شهر شده ب همه امر ونهی میکنه و فاز گرفته😂😂 تو این سریال فقط درحق ارسطو بدی کردن

کسی که تو ۱۵/۱۶ سالگی دوسش داشتی و دیگه نیست به احتمال زیاد تو ۲۵ سالگیت هیچ اهمیتی نداره!  اون امتحان ریاضی که تو دبیرستان کلی معدلتو میاره پایین، وقتی داری لیسانس میگیری هیچ اهمیتی نداره! مشکلاتی که امروز باهاشون مواجه میشی با اینکه الان به نظرت آخر دنیا میان ولی ۱ سال دیگه هیچ اهمیتی نداره :) همه چی درست میشه نگران نباش 

کلا شخصیت نقی و فهیمه رو خیلی دوس دارم یعنی حرفم نزنن کلی میخندم به حرکاتشون 😅😅منظورم خود شخصیت نق ...

اهان روند داستان اره خنده داره ولی شخصیت نقی سمیه من ارسطو رو دوست دارم و بهتاش

"خاموش، که آواره ی وهم اند بیانها....!؛"🙂💫

نه ارسطو فور اورچقد ارسطو وقتی عاشق چوچانگ بود دوس داشتم کاش نمیمرد

کلا ارسطو شخصیت خیلی خوبی داره

کاری هست فامیل دوسته همیشه کنار نقی و خانوادش بوده

به همه خوبی میکنه کینه ای نیست

هرچقدر این خوبه نقی و هما مضخرف ان

البته که فصل شش و هفت شخصیتش داغون میشه

میشه برام یه صلوات بفرستی؟ ممنونم :)♥️..خاک تو سر اون آقایی که به من درخواست دوستی بده ✊🏻😐 بسه دیگه من خسته شدم از بس ردت کردم تو خسته نشدی؟ این استمرار رو جای دیگهی زندگیت داشتی الان اینجا نبودی!

من موندم هما چرا با نقی زبون نفهم ازدواج کرده😐🤦🏻♀️ولی در کل دوست داشتم تو خانواده شون باشم خیلی باحالن😂

اما عزیز من...فراموش نکن، تو مقدسی! به خاطر لمس تمام بدی هایی که از تو، آدم بدی نساخت  : )

ولی نقطه مقابل نقی، ارسطو. طفلک چه مرد خوب و ارومیه

خیلی کارکتر زن دوستی داشت. دو تا زن گرفت در طول مجموعه پایتخت هر دو تاشونو میذاشت رو سرش 😂

دلم ز هرچه به غیر از تو بود خالی مانددر این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی