2777
2789
عنوان

تخمک اهدا

| مشاهده متن کامل بحث + 601 بازدید | 47 پست
من یه ماهه دیگه ای وی اف دارم البته میرم تهران بیمارستان خصوصی مهر اگر بشه بیای بگیری چون زیاد دارم ...

کسایی بودن که با 15 تا تخمک یه دونه جنین بیشتر تشکیل نشده براشون باید صبر کنی ببینی چند تا جنین تشکیل میشه

خدایا شکرت😙

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اون سری فریز نکردم باید دوباره دارو بخورم و اوایل تیر تخمک کشی دارم

خانومی تخمک کشی خیلی درد داره؟هربار چندتا میگیرن.و اینکه داروهای قبل انتقال چیه ان ؟چه مراقبتهایی واسه بعد انتقال هست؟ممنون که جواب میدی💖

خدای خوبم فرزندان مارو در پناه خودت حفظ بفرما .اونها رو به تو میسپاریم در مسیر خودت هدایتشون کن خداجونم 💖
یعنی اصلا پریود نمیشید

نه فقط با قرص

...وقتی خدا در پنجره بهشت را باز کرد,از من پرسید! آرزوی امروزت چیست؟
من گفتم,لطفا کسی که در حال خواندن این متن است را در پناهت حفظ کن!!!
خانومی تخمک کشی خیلی درد داره؟هربار چندتا میگیرن.و اینکه داروهای قبل انتقال چیه ان ؟چه مراقبتهایی وا ...

نه عزیزم توی بیهوشی تخمک میگیرن

خانومی تخمک کشی خیلی درد داره؟هربار چندتا میگیرن.و اینکه داروهای قبل انتقال چیه ان ؟چه مراقبتهایی وا ...

نه بیهوش میکنن اصلن نمیفهمی بستگی داره چقدر تولید بشه تو بدنت بستگی به دارو و شرایطت داره ممکنه یکی 10 تا یکی 7 یکی بود 18 تا داشت داروی سینافکت از 19 بعد روز اول پری سون میگیری و داروهای دیگری تا چند روز بعد پریودی با توجه به سونو تخمک کشی میکنن بعد تخمم کشی جنین رو بعد از 3 روز انتقال میدهند

لطفا لایک نکنید ، لایک نکنیددددد آفرین لایک نکنید🙃
ببخشید یعنی تو آزمایش ذخیره تخمدان هیچ عددی ننوشته بود

نه

نه بیهوش میکنن اصلن نمیفهمی بستگی داره چقدر تولید بشه تو بدنت بستگی به دارو و شرایطت داره ممکنه یکی ...

گلم حالا اگه تخمک اهدایی باشه چی .چه داروهایی میدن؟

خدای خوبم فرزندان مارو در پناه خودت حفظ بفرما .اونها رو به تو میسپاریم در مسیر خودت هدایتشون کن خداجونم 💖

همیشه برای همه خانوما دعا میکنم که مادر بشن و دامنشو سبز بشه به حق خانوم فاطمه زهرا .انشاالله شمام به زودی مادر شین دوستان😍😘

یعنی تخمک از خودت نباشه هیچی فقط یسری شاید امپول هست که دیواره رحمت ضخیم بشه و برای انتقال بهت میگن بیا که اون اقلن درد نداره مث سونوگرافی واژینال هست 

لطفا لایک نکنید ، لایک نکنیددددد آفرین لایک نکنید🙃
همیشه برای همه خانوما دعا میکنم که مادر بشن و دامنشو سبز بشه به حق خانوم فاطمه زهرا .انشاالله شمام ب ...

ممندن عزیزززم. تو رو خدا واسم دعا کنین چون واقعا زندگیم داره از هم میپاشه شوهرم میگه بچه میخوام