2821
2789
ااره بخدا تاپیک زدم بعد ی اقا اومد درخواست داد و چرت و پرت میگه دعوا دارم میکنم باهاش

واقعا آقایونی که تو این سایتنو درک نمیکنم😐

سوگند به عاشقان ایران❤️🩹

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

واقعا آقایونی که تو این سایتنو درک نمیکنم😐

مم خو چیز میخوای بگی تو تاپیک گو چرا درخواست میدی؟!!

کاربری tiamoهستم کاربری قبلیم تعلیق شد عشق آن است ک خیابان بـ خیابان همه را رد کنی ناگهان بر سر یک کوچه کمی مکث کنی. مادرم گفت ک عاشق نشوی گفتم چشم، چشمان ط مرا بی خبر از چشمم کرد❤902

بورس که ترکیده کلی رفتم توی ضرر . مغزمم به خاطر شرایط ناپایدار کشور دیگه نمیکشه پر از اضطراب و نگران ...

هممون از آیندمون میترسیم🙂

خدا لعنت کنه باعث و بانیشو

سوگند به عاشقان ایران❤️🩹

هممون از آیندمون میترسیم🙂خدا لعنت کنه باعث و بانیشو

بخصوص برلی بچه هامون . فقط خدا خودش رحم کنه بهمون . اسی چقدر مهربونی خیلی حس خوب ازت گرفتم . پایدار باشی گلم

خدایا هزاران بار شکرت

به نظر منم تلویزیون کلا ارزش دیدن ندارهنه سریالاش نه خبراش که از دم دروغه🤦

اره بخدا منکه نمیبینم سالهاس

درک نمیکنم اونایی که هرسال جومونگ دونگی ومختارو میبینن🙁

بخصوص برلی بچه هامون . فقط خدا خودش رحم کنه بهمون . اسی چقدر مهربونی خیلی حس خوب ازت گرفتم . پایدار ...

قربونت برم♥️

خوشحالم که حس خوبی بهت منتقل کردم🫶

از وقتی باردار شدم یسره دارم خبر بد میشنوم

واقعا نمیدونم چی قراره بشه...🙂

سوگند به عاشقان ایران❤️🩹

حیفه وقتت

چکار کنم کاری ندارم خونه تمیز مرتبه نهار هم که شور با برادرش می خوره می مونه شام که اونم هنوز وقت هست حالا یه ساعتی گرم بشم برم املتی درست کنم کوفت کنم برم زیر کرسی اعصاب ندارن مردم از یه طرف سرما از یه طرف قطعی نت

اره بخدا منکه نمیبینم سالهاس درک نمیکنم اونایی که هرسال جومونگ دونگی ومختارو میبینن🙁

وای دقیقا😐🤦

یه سریالو نهایت دوبار بشه دید

نه هرسال بشینی ببینی اونم با تکراراش

تازه سریال درست حسابیو دوبار نهایت بشه دید نه این چیزا

سوگند به عاشقان ایران❤️🩹

چکار کنم کاری ندارم خونه تمیز مرتبه نهار هم که شور با برادرش می خوره می مونه شام که اونم هنوز وقت هس ...

اشتراک فیلیمو اینا اگه میتونی بگیر سریالای اونو ببین

تاسیان و...

البته سریال های جدید تر از تاسیان هم هستن ولی من تو این سریالای جدید فقط اونو دوست داشتم تا الان

سوگند به عاشقان ایران❤️🩹