2777
2789
عنوان

بازم شوهرم خیانت کرد 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2647 بازدید | 114 پست
خدا لعنتشون کنهمنم هرلحظه به این فک میکنم که دوباره خیانت میکنه یا نه💔

مگر همسره شمام خیانت کرده ؟ چقدر بد عزیزم .وای خدا ار تاپیکی میری جز استاتر همه دلشون خونه🥺

توی محل کارش خانوم هست؟ میدونم شغلشون چیه

هیلاکم و کو شاریکی بی حاکم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا شکش تو دلت میمونه تا همیشه من همینم الان

متاسفانه همسرم هرروز اون خانوم رو میبینه

فقط دارم خودمو گول میزنم و الکی دلداری میدم به خودم

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️هیچ درخواستی قبول نمیکنم خواهشا درخواست ندید

عزیزم کارت با دعا راه نمیوفته تا وقتی خودت اقدامی نکنی دعا وقتی موثره از طرف خودت هم حرکتی باشه

چه اقدامی کنم اخه

این ذاتش نجس هستش

ادمی که یبار بره ادم میگه خب اشتباه کرده

ولی وقتی بازم تکرار میکنه دیگه اشتباه و اقدام و اینا هیچی نمیکنه ذاتش مشکل داره که فقط مرگ اون میتونه منو اروم کنه

متاسفانه همسرم هرروز اون خانوم رو میبینهفقط دارم خودمو گول میزنم و الکی دلداری میدم به خودم

همکارن؟

الهی بگردم واست حس بدیه

🖤بحث با ناقص خیالان شیوه ی استاد نیست علم افلاطون،حریف جهل مادرزاد نیست

مگر همسره شمام خیانت کرده ؟ چقدر بد عزیزم .وای خدا ار تاپیکی میری جز استاتر همه دلشون خونه🥺 توی محل ...

آره گلم

متاسفانه وضع جامعه داغووونه

آره همکارن

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️هیچ درخواستی قبول نمیکنم خواهشا درخواست ندید

مردك بيشعور لاشي. به شوهر زنه بكو حساب جفتشون رو برسه كثافتا

ندارم شماره شوهرش رو

پارسال که با یه زنه بود به شوهرش گفتم اون مردک هم بی غیرت و پخمه بود نیومد یه کتکی دعوایی چیزی کنه

همکارن؟الهی بگردم واست حس بدیه

اره

خدا لعنتشون کنه ...زنیکه ه زره گوه ......

فعلا که اونا خوشن و روح و روان ما نابود شده

خب بهت پول میده ؟رفتارش باهات چطوریه

از لحاظ پول تا حدودی اوکیم

ولی من اصلا ادم پولکی و پول پرست و... نبودم از اولش

خیلی خودمو فداش کردم اما جیگرمو سوزوند العی خدا جیگرشو بسوزوونه 😭😭

بهش گفتم من هنوز تو اتیش خیانت پارسالت دارم میسوزم بی وجدان

ندارم شماره شوهرش رو پارسال که با یه زنه بود به شوهرش گفتم اون مردک هم بی غیرت و پخمه بود نیومد یه ک ...

فقطم میره با متاهل

عزیزم برو دنبالش یجوری پیداش کن به شوهر این یکی بگو

🖤بحث با ناقص خیالان شیوه ی استاد نیست علم افلاطون،حریف جهل مادرزاد نیست