2777
2789
عنوان

این ماه هم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 29 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه دیدم خانوما با هزار مشکل باردار شدن نمیدونم حکمتش چیه نمیدونم برم دکتر تهران خدایا چ کنمساوه نیس ...

نه من تهرانم قبل بارداریم چکاپ کامل دادم. هیچ مشکلی نداشتم کیست هم ندارم. پریودامم منظم. دکتر گفت هیچ مشکلی نداری نمیدونم چرا نمیشه😔 تنبلی تخمدانم ندارم. دوستم با کیست و تنبلی تخمدان باردارشد. ولی من...💔😔

اره همه چی اوکی بود و چن ماهه دارم فولیک اسید میخورم. خیلی میترسم مشکل از شوهرم باشه😔 سوهرم ازاین ...

به خاطر همین میگم به شوهرتم جنسینگ عسل بده. غذا طبع سرد هم نخوره

دارو یا هرچیزی که مصرف داره چک کن ببین تاثیر نداشته باشه

فقط ممکنه چن ماه طول بکشه دیدم الان ماه زیادی نیس ت اقدامی

همه اطرافیانم ماه اول و دوم اقدام بودن باردارشدن. حتی خیلیاشونم بچه نمیخواستن و سوپرایز شدن😔حالا ما سه سال بچه نمیخواستیم چون شرایط نداشتیم. از ۶ ماه پیش تصمیم گرفتیم بچه بیاریم . اما هیچی به هیچی

اره همه چی اوکی بود و چن ماهه دارم فولیک اسید میخورم. خیلی میترسم مشکل از شوهرم باشه😔 سوهرم ازاین ...

خداروشکر ک خودت سالمی

با همسرت برید دکتر بزار دکتر قانعش کنه

بگو نباید زمان از دست بدیم شاید با ی آزمایش و قرص همه چی حل بشه اگه طولاتی بشه باید خیلی هزینه کنیم

بگو دنبال مقصر نیستیم دنیال راه حل هستیم

ان شالله ک به زودی زود دامنت سبز میشه

🍼یک عدد نی نی تپل مپل خوجل تو دلمه   خداجونم شکرت 😘
خداروشکر ک خودت سالمی با همسرت برید دکتر بزار دکتر قانعش کنه بگو نباید زمان از دست بدیم شاید با ...

ممنونم عزیزدلم از راهنماییت❤️ امروز روز موعدمه بیبی چک زدم همون لحظه هاله انداخت بالایی مال شنبه و پایینی مال امروزه