2777
2789
عنوان

خونه خریدن

| مشاهده متن کامل بحث + 825 بازدید | 46 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

منم با اینکه همسایه هامون خوبن ولی اخرش سر شارژ و نظافت جر و بحثه همیشه برا همین دو دلم

آپارتمتن این دردسرا رو داره دیگه

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست

هیچ کدوم . ویلایی یک طبقه رو ترجیح میدم . خیالم راحت نیست بچه هام یه طبقه دیگه باشند . خودمم سخته هی در رفت و آمد توی پله ها باشم . خونه الآنم که مستأجرم ۱۰۰ متر دو خوابه با یه حیاط ۵۰ متری . حالا اگه ۱۲۰ متر سه خواب بود عااالی بود دیگه .

هیچ کدوم . ویلایی یک طبقه رو ترجیح میدم . خیالم راحت نیست بچه هام یه طبقه دیگه باشند . خودمم سخته هی ...

خوب پیدا نمیشه همشون در به داغونن و سوسک دونی این بازسازی شده بود تمییز بود آپارتمان هست ولی ویلایی خوب که به پول ما بخوره کمه

خوب پیدا نمیشه همشون در به داغونن و سوسک دونی این بازسازی شده بود تمییز بود آپارتمان هست ولی ویلایی ...

همون درب و داغون سوسک دونی رو میگیرم بازسازی میکنم . بهتر از ۱۱۵ متری یه خوابه . بازسازیش کردن که بتونن بفروشن . چون مشتریش کمه . شما هم بخری دیگه رو دستت می مونه فروشش سخته .

همون درب و داغون سوسک دونی رو میگیرم بازسازی میکنم . بهتر از ۱۱۵ متری یه خوابه . بازسازیش کردن که بت ...

اینم خوب میگی گلم باید بیشتر راجع بهش تحقیق کنم

خواهرم ویلایی داره یه اتاق پایین داره یکی هم بالا . اون اتاق بالا عملا شده انباری .با دو تا بچه توی همون اتاق پایینن. یه ویلایی دیگه پیدا کرد دو تا اتاقشم بالا بود . پایین فقط هال و آشپزخونه و سرویس بود . گول کاغذ دیواری و شیک بودنشو خورد ولی بابام نگذاشت بخره گفت برا یه شونه باید بری بیای این پله هارو . زانوهات داغون میشم اینجوری همش کل روز تو پله هایی. دید راست میگه منصرف شد.