2777
2789
عنوان

خونه خریدن

| مشاهده متن کامل بحث + 531 بازدید | 46 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم با اینکه همسایه هامون خوبن ولی اخرش سر شارژ و نظافت جر و بحثه همیشه برا همین دو دلم

آپارتمتن این دردسرا رو داره دیگه

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست

هیچ کدوم . ویلایی یک طبقه رو ترجیح میدم . خیالم راحت نیست بچه هام یه طبقه دیگه باشند . خودمم سخته هی در رفت و آمد توی پله ها باشم . خونه الآنم که مستأجرم ۱۰۰ متر دو خوابه با یه حیاط ۵۰ متری . حالا اگه ۱۲۰ متر سه خواب بود عااالی بود دیگه .

هیچ کدوم . ویلایی یک طبقه رو ترجیح میدم . خیالم راحت نیست بچه هام یه طبقه دیگه باشند . خودمم سخته هی ...

خوب پیدا نمیشه همشون در به داغونن و سوسک دونی این بازسازی شده بود تمییز بود آپارتمان هست ولی ویلایی خوب که به پول ما بخوره کمه

خوب پیدا نمیشه همشون در به داغونن و سوسک دونی این بازسازی شده بود تمییز بود آپارتمان هست ولی ویلایی ...

همون درب و داغون سوسک دونی رو میگیرم بازسازی میکنم . بهتر از ۱۱۵ متری یه خوابه . بازسازیش کردن که بتونن بفروشن . چون مشتریش کمه . شما هم بخری دیگه رو دستت می مونه فروشش سخته .

همون درب و داغون سوسک دونی رو میگیرم بازسازی میکنم . بهتر از ۱۱۵ متری یه خوابه . بازسازیش کردن که بت ...

اینم خوب میگی گلم باید بیشتر راجع بهش تحقیق کنم

خواهرم ویلایی داره یه اتاق پایین داره یکی هم بالا . اون اتاق بالا عملا شده انباری .با دو تا بچه توی همون اتاق پایینن. یه ویلایی دیگه پیدا کرد دو تا اتاقشم بالا بود . پایین فقط هال و آشپزخونه و سرویس بود . گول کاغذ دیواری و شیک بودنشو خورد ولی بابام نگذاشت بخره گفت برا یه شونه باید بری بیای این پله هارو . زانوهات داغون میشم اینجوری همش کل روز تو پله هایی. دید راست میگه منصرف شد.