2777
2789
عنوان

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2055 بازدید | 87 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای خدا ، چقدر سرده، دو تا پتو انداختم، چقدر حال میدههههخدایا شکرتتتتتتتتتتتتتتتتتت

چرا زر میزنی میخوای اسیو حرص بدی 😏😏😏

ما یه نسل غمگین با صورتای شادیم ... :))) ❣ خوشبختیه ما هم رفته پی ولگردی ... :/// ❣

من که مدرسه نمیرم 💃همین که بهش فکر میکنم قرار نیست دیگه صبح زود بیدار شم برم مدرسه ارامش میگیرم

ما مادرا چی بگیم تا برا خودمون ۱۲ سال پا شدیم ۷ صب الانم برا بچه ها لعنتتتت ب مدرسه خواب نازنینم رو ازم گرفت

و منی که همیشه ساعت ۶ صب بیدارم تاااااااا ۵ صبح فرداش😭😭😭

تعطیلی یه کوچولو.. سراغ منم. بیاااا😭😭😭

« ما همانند شیشه بودیم » . اگر پاکمان میکردند _ میدرخشیدبم. امـــا آنها شکستند و ما هم بریدیم و تامام 💅🚶 با افتخار سر دسته انجمن دلشکسته ها💔💔

جرررررواییی نرفتن به مدرسه چه خوبه🤲🤲🤲🤲🤣🤣🤣

جررررررر تر

وایییی مدرسه داشتن از مدرسه رفتن بدتر. 😭😭😭💔💔

« ما همانند شیشه بودیم » . اگر پاکمان میکردند _ میدرخشیدبم. امـــا آنها شکستند و ما هم بریدیم و تامام 💅🚶 با افتخار سر دسته انجمن دلشکسته ها💔💔

وای خدا ، چقدر سرده، دو تا پتو انداختم، چقدر حال میدههههخدایا شکرتتتتتتتتتتتتتتتتتت

مرد ای وقت صب نباید.. سر پست خودش باشه.. عههه....

مرد نیستی پس... 😃😃😄ببخشید 😂😂

خب تاکی؟بالاخره ک چی..اخه مجازی دانش آموز هیچی ازدرس یاد نمیگیره بیسواد بمونین هم بااین پیشرفت تکنول ...

ن حالا ک ماها نه ماه سال.. و سه ماه جبرانی تابستون.. مدرسه رفتیم،، اونم تا زانو تو برف. .. خیلی باسواد شدیم..

جز جای خط کش روشونمون.... یا کف دست کون..

جای خودکار لای انگشتامون..

جای شلاق کف دستمون..

و... چیزی نصیبمون نشد..... خر خون بودیم.. مث خرم میزدنمون 👌

تعطیلی فوری دور میدون آزادی

الهی آمین 👌نقی معمولی. و تعطیلی اصلا...شما فعلا دوراتو بزن با ارسطو..😃.