2777
2789

من عاشق یکی بودم اولین بار که رفتم مشهد توی حیاط نشسته بودیم گفتم یا امام رضا اگر قرار نبود ما باهم باشیم چرا اصلا سر راه زندگیم قرار گرفت 

۴سال بود ازش بی خبر بودم

تابستون اون سال اومد و ازم خواستگاری کرد

الانم همسرمه و بهش رسیدم

محال بود ازدواج ما ولی امام رضا ممکن کرد

لِلَّهِ مُلْكُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ يَخْلُقُ مَا يَشَاء يَهَبُ لِمَنْ يَشَاء إِنَاثًا وَيَهَبُ لِمَن يَشَاء الذُّكُورَ(از آن خداست فرمانروایی آسمانها و زمین هر چه بخواهد می آفریند به هر، که بخواهد دختر می بخشد و به هر که بخواهد پسر می بخشد)أَوْ يُزَوِّجُهُمْ ذُكْرَانًا وَإِنَاثًا وَيَجْعَلُ مَن يَشَاء عَقِيمًا إِنَّهُ عَلِيمٌ قَدِيرٌ(و یا هم پسر دهد و هم دختر و هر کس را بخواهد عقیم می گرداند، زیرا او دانا و تواناست) سوره شوری آیه ۴۹ و ۵۰

داییم تو بیمارستان مرده بود روشم کشیده بودن شیفت عوض میشه دکتر دیگه میاد برای آخرین بار یه شوک بهش میده و داییم زنده میشه 

فقط 14 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🩵 پسرم بی صبرانه منتظرم روی ماهتو ببینم خیلی ذوق دارم واسه اومدنت 🩵 👶 یه اردیبهشتی خوش قلب تو دلمه 👶 ۱۴۰۵/۰۲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من .. معجزه   بود  و کار خدا بود و  فقط و فقط خودش نونست درستش کنه یه جوری که اصلا حیرت کردیم باور کردنی نبود  میدونی مثل اینکه گیوتین  بیاد برسه به نزدیک گردنت یه دفعه وایسه ............ من نذرهایی که کرده بودم براش رو توی دو تا پست اولم گذاشتم بری بخونی میفهمی ....... به خدا توکل کن از معصومین و پیغمبر بخواه شفاعت کنن  به واسهط اونها خدا  معجزه رو بهت نشون میده .. خدا و خدا و خدا  خودشه که همه کارها رو درست میکنه فقط بهش اعتماد کن توکل کن و  ازش بخواه .......... من بازم از ش دارم میخوام و ایشالله  روم رو زمین نمیندازه . ایشالله برای تو هم معجزه میشه عزیزم . ایشالله . دعام کن که  بازم گرفتاری دارم. ممنونم

من خودم هفته قبل یه معجزه بزرگ دیدم، مادر همسرم بهم زنگ زد و حالم رو پرسید.  سه دقیقه حرف زدیم حتی یه متلکم نگفت!  بعد شش سال که فقط من زنگ میزدماااااا. طفلی گل محبتش یکم دیر روئید! 

یا رب نظر تو برنگردد****برگشتن روزگار سهل است 😊

اين كه قانون گذاشتن هيچكس نميتونه دوره طرحشو تهران بگذرونه

من رفتم دنبالش

گفتن مگه دختر وزيري؟؟

چه توقعاتي داري

اما همين كه رفتم مشهد روز بعدش معجزه شد و گفتن ميتوني بياي 

زندگيم داشت بخاطر دوري از خونوادم نابود ميشد واقعا

دختر د ست شوهرم ده سالش بود ک سرطان غضروف گرفت دکتر گفت هردو پاش از زانو باید قطع بشه و بازم اگ اینکارو بکنن نهایتا شش ماه زندس ولی خداروشکر الان ی سالو نیمه ک با شیمی درمانی خوب شده و پاهاش مشکلی نداره و 

کلی متاسفانه دوماه پیش دکتر گفت توده های سرطان وارد ریه شدن و سرطان ریه گرفت ینی هم سرطان ریه داشت و هم غضروف دوباره مجبور ب شیمی درمانی و عمل داشت دکتر گفته بود حتی ی درصد هم امکان نداره ک زنده از اتاق عمل بیاد بیرون و خانوادش کلا همین ی بچه رو دارن و خودشونو برا فوتش اماده کرده بودن

ولی دوست شوهرم خییبیلی مومنه خیلی 

گفت خواست خدا هرچی باشه همون میشه و در کمال ناباوری زنده از اتاق عمل بیرون بود الان ی ماه ک هیچ علایمی از سرطان نداره

دکترا گفتن فقط معجزه بوده

بچه ها جون تو سخت ترین شرایط تون فقط ب خدا توکل کنید و بس

وقتی تو بدترین شرایط و روزای زندگیم گیر کرده بودم و هیییچکس به دادم نرسید و خانوادم منو به افسرده و روانی کرده بودن و من هزار بار به خودکشی و...  فکر کردم و بدترین بلا ها هم سرم اومد،  همون موقع که از همه چی بریده بودم،  به نفر به دادم رسید و روح و روانم رو اروم کرد.. اون معلمم بود.  من مطمئنم خدا اونو برام فرستاد تا دوباره به زندگی برگردم.. هنوز یکی دو ماه نشده بود که شده بود دبیرم اما به دلم افتاد بهش اعتماد کنم و زندگیمو براش گفتم..  اون نجاتم داد... الانم به جبران زحماتش دارم میخونم برا کنکور 

من سر حامله شدن خالم معجزه دیدم.خالم ۸ سال حامله نمیشد هرکاری میکرد هر عملو و دکتری.تا این که جاریش که دوسال ازدواج کرده بود حامله شد.خالم داشت دق میکرد انقدر گریه کرد .خیلی.بعد دقیقا یه هفته بعدش دید حاملست.بچش دوهفته بعد جاریش به دنیا اومد

ی معجزه دیگه اینکه یکی فامیلامون بچش ک تازه دنیا اونده بود گفتن ایمنیش‌پایینه و باید پیوتد مغزواستخو ...

ینی چی؟چرا این مشکل رو بچه ها پیدامیکنن؟من میترسم😢

کاربر😍Niloopar😍سابق هستممم...تیکر تولد آرادجونمه پسرگلم
خوشبحالت چه خوب😍😍😍😍😍😍 ایشالله منم به آرزوم برسم

انشاالله عزیزم. خدا هرزمان آدمو یه جور امتحان میکنه

فقط به خودش بسپار

لِلَّهِ مُلْكُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ يَخْلُقُ مَا يَشَاء يَهَبُ لِمَنْ يَشَاء إِنَاثًا وَيَهَبُ لِمَن يَشَاء الذُّكُورَ(از آن خداست فرمانروایی آسمانها و زمین هر چه بخواهد می آفریند به هر، که بخواهد دختر می بخشد و به هر که بخواهد پسر می بخشد)أَوْ يُزَوِّجُهُمْ ذُكْرَانًا وَإِنَاثًا وَيَجْعَلُ مَن يَشَاء عَقِيمًا إِنَّهُ عَلِيمٌ قَدِيرٌ(و یا هم پسر دهد و هم دختر و هر کس را بخواهد عقیم می گرداند، زیرا او دانا و تواناست) سوره شوری آیه ۴۹ و ۵۰