آبانیییییییییییی مدیر عضویت: 1401/05/29 تعداد پست: 3604 عنوان ماکان بند😭😭 | مشاهده متن کامل بحث + 239 بازدید | 18 پست دوستان میخوام در کنار بهرام افشاری ماکان بندم به جمعمون اضافه کنم😂😂از امشب میخوام براش شعرای عاشقونه بنویسم گفتم در اطلاع باشید😂 همه چی عالیههه،محشرههه،خدایا شکرت 1404/11/03 | 19:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آبانیییییییییییی مدیر استارتر عضویت: 1401/05/29 تعداد پست: 3604 من حتی تا حالا طرفدار کسی هم نبودم چه برسه بخوام برم عاشقش بشم کار بچه سال هاست من ۱۱ سالم بود فن علیخانی بودم😂الان نگاه میکنم میبینم چقدر تباه بودمولی دوست دارم بازم برگردم اونموقع چقدر دغدغه هام کم بود ولی کل زندگیم شده بود علیخانی😂😂 همه چی عالیههه،محشرههه،خدایا شکرت
silentbutterfly عضویت: 1404/10/24 تعداد پست: 892 من ۱۱ سالم بود فن علیخانی بودم😂 الان نگاه میکنم میبینم چقدر تباه بودم ولی دوست دارم بازم برگردم ا ... وایییی😂خداروشکر هیچ وقت راه همسن هام رو نرفتم عرب ملک غزه کجا من کجا ؟فلسطین کجا عشق به میهن کجا؟ هزاران چو لبنان و آن و این فدای یکی خشت ایران زمین
آبانیییییییییییی مدیر استارتر عضویت: 1401/05/29 تعداد پست: 3604 وایییی😂خداروشکر هیچ وقت راه همسن هام رو نرفتم نه من ۱۱ سالگیم اینطوری بودم بعد دیگه از ۱۳ سالگی به بعد درست شدم😂الانم با ۲۱ سال سن اینطوریم که تو اینستام هیییییچ بازیگر یا خواننده یا بلاگری رو فالو ندارم کلا ۴ نفرو فالو دارم که پیج اموزشیه همه چی عالیههه،محشرههه،خدایا شکرت
silentbutterfly عضویت: 1404/10/24 تعداد پست: 892 نه من ۱۱ سالگیم اینطوری بودم بعد دیگه از ۱۳ سالگی به بعد درست شدم😂 الانم با ۲۱ سال سن اینطوریم که ... آفرین همینطوری ادامه بده عرب ملک غزه کجا من کجا ؟فلسطین کجا عشق به میهن کجا؟ هزاران چو لبنان و آن و این فدای یکی خشت ایران زمین
آبانیییییییییییی مدیر استارتر عضویت: 1401/05/29 تعداد پست: 3604 روزبه بمانی خوشت میاد؟ اخه گلزار یا ماکان بند سم تره😂 همه چی عالیههه،محشرههه،خدایا شکرت