2777
2789
من خودم چند بار تاپیک زدم سوالم همینه به نظرتون داروخانه تکنسین می گیره ؟ کار داروخانه بدر دانشجو م ...

بلاخره نیروی کار میخوان باید جوری زمان تون رو مدیریت کنید که بتونید تو شیفتها حاضر بشید

،بله خوبه چرا که نه

درخواست دوستی آقایان تاییدنمیشه،گزارش میشه

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

[QUOTE=408229513]بلاخره نیروی کار میخوان باید جوری زمان تون رو مدیریت کنید که بتونید تو شیفتها حاضر ...

بالاتر گفتم

خودمم دوران دانشجویی کار میکردم از خود دانشگاه کار دانشجویی گرفته بودم

درخواست دوستی آقایان تاییدنمیشه،گزارش میشه

نه عزیزم نمیخواهم تو دانشگاه باشه مربی گری و یا کار امورزی می ترسم برم استخدامم نکن وقت مو تلف کنم ف ...

خیلیا میگن خوبه مهارت یاد میگیری حتی اگه پولیم دریافت نکنی باز باید کسایی ک تجربه کردن بگن

سلام عزیزم خوبی ؟ چند روز پیش یه خانومی اینجا تاپیک زده بود در این مورد یه نفر سایتی معرفی کرد داخلش 50 تا ایده آنلاین شاپ برا خانوما رو نوشته بود با همه چیزایی که لازم داشتید. حتی میگفت کجا و به چه طریقی میتونید محصولات رو تهیه کنید و بفروشید. همش داخل یک فایل 50 صفحه ای توضیح بود طبق چیزی که میگفت. هزینه فایل پیدی افش هم 65 هزار تومان بود. به نظرم اگه میخوای ایده خوب بگیری و کسب در آمد بکنی حتما این فایل پی دی اف رو بگیر. 65 تومن الان پفک هم نمیدن