2789
عنوان

ما کنکوریا🙂🗿

| مشاهده متن کامل بحث + 790 بازدید | 63 پست

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

خودت بخون

هعب منم منتظرم درست شه از ویدئوها عقب موندم

چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد👺 طرفدار زن سالاری⭐ یه خورده بی اعصابم ولی مهربونم ، تلخم ولی مهربونم . شاید تند باشم و تند برخورد کنم ولی مهربونم. به نطر من مرد و زن هیچوقت برابر نیستن ، خانم ها جایگاهشون بالاتره ، ارزشمند ترن. اگه زن ستیزی بهتره ریپ نزنی.

عزیزم الان همه وصلن چطور تو نیستی همه اطرافیان من از دم وصلن

پ.روکسی بده

دختری از جنس و جادوی ماه :) لطفا درخواست دوستی بیجا ندید بوس بهتون عشقا ، همتون خوشگل های منین ناراحتی روی صورتتون نبینم 🤏 مراقب خودتون باشین از غریبه ها هم شکلات نگیرید جوجو هام 😭 کمکی هم از دستم براومد حتما براتون انجام میدم نازنازیای من دنیا دور روزه ارزش ناراحتیو نداره INTJ

نهایی=برابری اموزشی

کسایی که پول دارن از پنل ماز می بینن می مونه من و تو بی پول خلاصه کلام عدالت اموزشی ممکن نیس

از غم ناگفته در جوانی صدسالم شده گرچه خنده به لب دارم غصه ام بی انتهاست

تأثیر یازدهم قطعی شدهفته پیش مثه اینکه اعلام کردند

سایت تایید سوابق باز نشده؟؟

چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد👺 طرفدار زن سالاری⭐ یه خورده بی اعصابم ولی مهربونم ، تلخم ولی مهربونم . شاید تند باشم و تند برخورد کنم ولی مهربونم. به نطر من مرد و زن هیچوقت برابر نیستن ، خانم ها جایگاهشون بالاتره ، ارزشمند ترن. اگه زن ستیزی بهتره ریپ نزنی.

شما اصلا خبر دارین که من چه ویدیو و جزوه ای دارم میخونم که میگین غیر قانونی؟🙂

خیلی مودب گفتیا

به همچین ادمایی باید گفت چقدر گوه میخوری.

نهایی=برابری اموزشیکسایی که پول دارن از پنل ماز می بینن می مونه من و تو بی پول خلاصه کلام عدالت اموز ...

حتی سوالات نهاییشونم استاندارد نیس

به زوووور که باید همه کتابارو ترمیم کنی واقعا مجبوریم مجبوووور اه