2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با حجم کم میشه دان کرد فقط در حد مگابایت

فیلم های آموزشی من در حد ۵۰۰ مگابایت به بالاست امروز سه چهارساعت طول کشید تا دانلود کردم اما الان هیچ جوره نمیشه

پرواز کن تا آرزو....زنجیر را باور نکن🩷

فیلم های آموزشی من در حد ۵۰۰ مگابایت به بالاست امروز سه چهارساعت طول کشید تا دانلود کردم اما الان هی ...

گفتم تا ساعت شیش پهنا باند کمه

ولی بچه ها میگفتن شبا از دوازده شب به بعد وضع نت خوبه و میشه دان کرد به نظرم بذار برای تون تایم

لطفا برای حاجت روا

گفتم تا ساعت شیش پهنا باند کمه ولی بچه ها میگفتن شبا از دوازده شب به بعد وضع نت خوبه و میشه دان کرد ...

من بعد دو هفته امروز وصل شدم نمیدونستم شب ها وصل میشه

آره امشب بیدار میمونم ببینم چی میشه

چون دیشب نتونستم اصلا وصل بشم

من بعد دو هفته امروز وصل شدم نمیدونستم شب ها وصل میشهآره امشب بیدار میمونم ببینم چی میشهچون دیشب نتو ...

آره آره همینکار بکن

هییی کنکوری بودن این چند سال اخیر سخت شده با این سرایطم قطعی نت و جنگ و...

لطفا برای حاجت روا

آره آره همینکار بکن هییی کنکوری بودن این چند سال اخیر سخت شده با این سرایطم قطعی نت و جنگ و...

از امسال دیگه دست کشیدم چون فکر نکنم شدنی باشه💔

شانس قشنگم بعد چندسال نشستم شروع کردم و این شد نتیجه

کاش آدمی که شانس نداره زنده نمونه و اینقدر زجر نکشه

از امسال دیگه دست کشیدم چون فکر نکنم شدنی باشه💔شانس قشنگم بعد چندسال نشستم شروع کردم و این شد نتیجه ...

عزیزمممم🥺

شرایط سخت هست اما تو که نباید جا بزنی؟

هر پشت کنکوری الان مثل توعه شرایطش

من تازه پارسال هم جنگ بود و قطعی نت

هم پدرم فوت شد هم چند تا مشکل دیگه برام یه وجود اومد اما ادامه دادم

تو هم ادامه بده مطمئنم میترکونی ناامید نباش🥺❤️

لطفا برای حاجت روا

عزیزمممم🥺شرایط سخت هست اما تو که نباید جا بزنی؟ هر پشت کنکوری الان مثل توعه شرایطش من تازه پارسال ه ...

تسلیت میگم قربونت،خدا رحمتشون کنه عزیز دلم روحشون شاد

بله واقعا سخته

خداروشکر که قبول شدی با این شرایط

من رشتم تجربیه عزیزم کلی مباحث زیاد و سخت داره

منم چون دور بودم چندسال از درس مجبورم فیلم ببینم براشون،نهایی ها هم هست و ترمیم و همه اینا وقت زیاد میخواد منم کندخوانم کلی وقت میذارم و کمتر از بقیه پیش میرم بخاطر همین میگم قبولی نشدنیه امسال

علاوه بر این خواهرم و شوهرش هم اومدن مهمانی و خواهرم یک ماه موند و ...

تسلیت میگم قربونت،خدا رحمتشون کنه عزیز دلم روحشون شادبله واقعا سختهخداروشکر که قبول شدی با این شرایط ...

فداتشم رفتگانتتت

آره میدونم منم تجربی بودم تازه از اسفند شروع کردم کلی مباحثم حذف کردم مخصوصا تو زیست که سر کنکور شرایط رو برام سخت کرد

اما نهایی واقعا کمک کننده بود

من ریاضی رو با آریان حیدری و فیزیک براتی و شیمی مصلایی نهایی رو تو بازه کمی جمع کردن برام

عمومی هارم همزمان با کنکور خوندم نذاشتم شب امتحان

به نظرم نهایی خیلی مهمه خودتو دست کم نگیر به خدا دوستم تو یه روز دو سه صفحه زیست بیشتر نمیرسید بخونه اینقدر کند بود اما پرستاری قبول شد

اگه دیدی واقعا نمیشه اهداف بلند مدت بساز مثلا کنکور 1406 به جای 1405 اینطوری

لطفا برای حاجت روا