aeon مدیر عضویت: 1404/10/03 تعداد پست: 462 عنوان وحشی بافقی | مشاهده متن کامل بحث + 586 بازدید | 80 پست از چه با من نشوی یار چه میپرهیزی؟یار شو با من بیمار چه میپرهیزی؟چیست مانع ز من زار چه میپرهیزی؟بگشا لعل شکربار چه میپرهیزی؟حرف زن ای بت خونخوار چه میپرهیزی؟نه حدیثی کنی اظهار چه میپرهیزی؟ 1404/11/03 | 16:17 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_missgisgolab عضویت: 1403/05/02 تعداد پست: 2910 به قران عکس ترامپا گذاشتم متوجه شید مردم. اینقدر نگید عزیزم🤣. ولی مردا را دور ننداز. اینقدم غیر قا ... عزیز هستین هیچکس دو بار زندگی نمیکندو روزی دو بار به آن نگاه کن📝💛•شعر،موسیقی،طبیعت
aeon مدیر استارتر عضویت: 1404/10/03 تعداد پست: 462 رابطه من رو منظورت هست؟ خانم مریم پی وی داده به من میگه من از این خانم خوشم میاد. میشه دستمونا بذاری تودست هم. منحرف هستن بعضیا. شما مواظب باش
_missgisgolab عضویت: 1403/05/02 تعداد پست: 2910 خانم مریم پی وی داده به من میگه من از این خانم خوشم میاد. میشه دستمونا بذاری تودست هم. منحرف هستن ... من؟ هیچکس دو بار زندگی نمیکندو روزی دو بار به آن نگاه کن📝💛•شعر،موسیقی،طبیعت
_missgisgolab عضویت: 1403/05/02 تعداد پست: 2910 به قران عکس ترامپا گذاشتم متوجه شید مردم. اینقدر نگید عزیزم🤣. ولی مردا را دور ننداز. اینقدم غیر قا ... شما هم این قدر به خودتون نگیریدمیدونی به این اسم نداریم ما هیچکس دو بار زندگی نمیکندو روزی دو بار به آن نگاه کن📝💛•شعر،موسیقی،طبیعت
aeon مدیر استارتر عضویت: 1404/10/03 تعداد پست: 462 من؟ بله عاشق شما شدن. میگم بابا ایشون استریت هستند. میگه نه. حالا تو بهش بگو. حتی میگه چون اراکی هستم مطمینم فرهاد را بیخیال میشه. واقعا شوکه شدم
aeon مدیر استارتر عضویت: 1404/10/03 تعداد پست: 462 شما هم این قدر به خودتون نگیریدمیدونی به این اسم نداریم ما به کدوم اسم ندارید؟ متوجه نشدم. نه بابا به خودم نگرفتم😁.