@mehdi99880 بیشرف چرا درخواست میدی. فحش دوس داری یا تو رو هم باید ببندن
شجاعت نترسیدن نیست، بلکه این است که با وجود تمامی ترسها، همچنان به دنبال تحقق رویاهای خود باشیم. ماهی سیاه کوچولو از سقا میترسید، اما اجازه نداد این ترس از سرعت حرکتش بکاهد...
اگه همونی هستی که باهات دعوا یا بحثم شده و یا کامنتی رو بر علیه من لایک کردی و اتفاقی تو تاپیکت شرکت کردم بدون اسم کاربریت اصلا یادم نبوده و اینکه کلا درخواست دوستی به هیچکس نمیدم احیانا درخواستی از طرف من دیدید حتما دستم خورده اگه شما زودتر از خودم متوجه شدید لطفا بگید لغو کنم
بدن مامانمو کبود کرده کتکش زده منم چنگ گرفته میسوزه😭😭😭😭
همه رو نشون پرشکی قانونی بدین زنگ بزنین بیان براش پرونده تشکبل بدن.. قاضی تشخیص بده روانیه میره تیمارستان
شجاعت نترسیدن نیست، بلکه این است که با وجود تمامی ترسها، همچنان به دنبال تحقق رویاهای خود باشیم. ماهی سیاه کوچولو از سقا میترسید، اما اجازه نداد این ترس از سرعت حرکتش بکاهد...
این وحشی اگه تا وقتیکه هنوز زورمند نشده بود دو بار کتک میخورد اینطوری نبود
زنگ بزنین پلیسی چیزی بیاد جمعش کنه
حتی اگه مامانتم مخالفه اینکارو بکن
باید به خودم ثابت کنم میتونم.میون اینهمه آرزویی که نیمههای راه رها شد و به سیاهچالهی تاریخ رفت این آخرین آرزوم باید برآورده بشه؛ به هر قیمتی. تلاش میکنم چون به اون فریادِ شادی، از عمق وجودم احتیاج دارم. بخاطر خودم مامان، بچه ها و سیس کوچولو انجامش میدم.این شادیو از خودمون دریغ نمیکنم..... هرگز. /