2777
2789

اره من همه جا چادرم سرمه همه جا فقط چون مسافرت هامون باماشین خودمون میریم وطولانی هست ده ساعت وبیشتر مانتو بلند میپوشم تو ماشین و پیاده شدن از ماشین میپوشم 

تا خدا با من است زمانه با من است .

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چادریم و گردش و مسافرت معمولا نمیپوشم ولی ی مانتو نسبتا بلند و آزاد روی تنم میپوشم بچه هم ندارم ولی فکر میکنم چادر قجری برای بچه بغل کردن راحت تر باشه

دنیا به خسران عقبی نیرزد به دوری ز اولاد زهرا(س) نیرزد و این زندگانی فانی خوشی های امروز و اینجا به افسوس بسیار فردا نیرزد
منم چادریم گردش ها اکثرا درمیارم و وقتهایی که میدونم از ماشین پیاده نمیشم سر نمیکنم با بچم هم از همی ...

منده ترکم

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

چادریم..چادر دانشجویی.و.شالدار و یه دونه چادر ساده هم دارم...شالدار از همش سبکتر و راحتتره..بچه هم دارم. برا بغل کردنش و کیف انداختن همین شالدار بهتر از همش بود به نظرمن...گردش هم میرم مسافرتم میرم با چادرم...فقط بعضی گردشا که خودمونی باشه غریبه نباشه چادرمو درمیارم...

خدایا میشه دخترم حرف بزنه...نمیدونی...وقتی میبرمش پارک همه بچه ها ماماناشونو صدا میزنن چقد دلم میگیره...نمیدونی چقد دلم میخاد ببرمش خیابون هی بگه اینو میخام اونو میخام...دیگه نمیگم چرا من٬چرا بچه من٬فقط میگم خواااهش میکنم التماس میکنم ..دخترم حرف بزنه .....پی نوشت:دو سالشه.
منده ترکم

یاشا😍😍ترک کجا

فقط 14 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🩵 پسرم بی صبرانه منتظرم روی ماهتو ببینم خیلی ذوق دارم واسه اومدنت 🩵 👶 یه اردیبهشتی خوش قلب تو دلمه 👶 ۱۴۰۵/۰۲

من که بعد از بچه دار شدن چادر آستین دار جلو بسته پوشیدم

با همونم باز سخته

وتی با ماشین خودمون سفر میریم چادرمو فقط دنبالم میبرم برای نماز خوندن و توی مسجد و زیارتگاهها رفتن

البته روسری هام همیشه بلنده و زیر گلو کلیپس میزنم . مانتو هم گشاد و حداقل تا روی زانو

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

من چادریم ، تو تمام گردش ها غیر از کوه چادر سرمه ، تازگیا کوهم سرم می کنما ولی تا جایی که بشه ، فعلا بچه ندارم ولی حسنی کلا راحته به نظرم با بچه هم خیلی راحته

و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚
یاشا😍😍ترک کجا

اردبیل

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
اردبیل

چند روز پیش اونور بودم طبیعتش خیلی عالیه😍😍😍

فقط 14 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🩵 پسرم بی صبرانه منتظرم روی ماهتو ببینم خیلی ذوق دارم واسه اومدنت 🩵 👶 یه اردیبهشتی خوش قلب تو دلمه 👶 ۱۴۰۵/۰۲

جلابیب و بحرینی مناسبه

برای جلابیب میتونی بری تو سایتش و قابلیتاشو ببینی من از همون سایتش سفارش دادم

بحرینی هم خوبه چون جلوش اختیاری میتونی هم با کش و دکمش ببندی هم اگه دوست داشتی باز بذاری و با دست بگیری 

از اینکه زنی دیوانه وار با تو بحث می کند خوش حال باش!دنیای زن ها کاملا متفاوت است؛ زن اگر سکوت کردبدان سکوتش نشانه ی پایان توست