2821
2789

طبقه اول بنظرم بهترین طبقس

من هم دو بودم هم اخر .

به ترتیب اول ، اخر و دوم خوب بود .

اول فشار اب عالی . برق قط بشه مشکل اسانسور نداری ، برای رف و امد سریع و راحته اگر زلزله ای بشه فوری میرسی خیابون ، توی اسباب کشی و کلا خریدای بزرگ که نیاز به کارگره یا کلا کارگر نمیگیری یا هزینش پایین تره . اگر مثل من پر سر و صدایین بهترین کار اینه این طبقه باشین که صدای دوییدن و اینا بقیه رو اذیت نکنه .

نورش یکم کمتره ولی اگر مثل من باشی و نور دوست نباشی اصلا مهم نیست فقط باید حواست باشه نقشه خوب و دلبازی داشته باشه .

متراژم بنظر من حتی خیلی مهم نیست اینکه نقشش خوب باشه مهم تره و بتونه نیازاتو برطرف کنه .

طبقه اخرم اگر تک واحد باشه و مشکل فشار اب با پمپ اب حل بشه و پشت بوم عایق بندی خوبی داشته باشه و بتونید کلا تسلط روی پشت بوم داشته باشین عالیه کلا پشت بوم میشه پاتوقتون😂

طبقه ۲ رم اصلا پیشنهاد نمیکنم🤍

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

مرسی عزیزم وقت گذاشتی بخاطر پسرم مجبورم همه رو تحمل میکنم اما این طبقه یکا که حالت تو رفتگی داره میت ...

خواهش میکنم❤️

اگر قصد کرایه کردن داری و بچه ات کوچیکه ممکنه همسایه ها بخاطر سر و صدا بچه شماتت کنن تعلل نکن کرایه کن نهایتا دوست نداشتی بلند میشی،راستی اگه سالنش پنجره داره و نورگیری صرفا از آشپزخونه یا بالکن نیست نگران نباش نورش اونقدر کم نمیشه که خونه تاریک باشه

اما نه قصدت خریده بگرد موردهای بهتر پیدا کن چون خونه خریدنی دیگه نمیشه مدام فروخت و جا به جا شد

طبقه اول بنظرم بهترین طبقس من هم دو بودم هم اخر . به ترتیب اول ، اخر و دوم خوب بود . اول فشار اب عال ...

من خودم ۷سال طبقه سوم یه ساختمان ۵ طبقه میشینم همسایه پایین یکساله پیرمرد اومده حوصله نداره منم مدام نمیتونم جلوی پسر۳ساله رو بگیرم کنترلش کنم

دختر قشنگم تو خیلی قوی بودی ببخش مادرو که لیاقت داشتن تورو نداشتم😔
طبقه اول بنظرم بهترین طبقس من هم دو بودم هم اخر . به ترتیب اول ، اخر و دوم خوب بود . اول فشار اب عال ...

خیلی راهنماییت عالی بود ممنونم

خواهش میکنم❤️اگر قصد کرایه کردن داری و بچه ات کوچیکه ممکنه همسایه ها بخاطر سر و صدا بچه شماتت کنن تع ...

نه میخوام بخرم خیلی خیلی گشتم طبقه یک اینجا همه چیزش خوبه اما اینکه تو رفتگی داره نسبت به باقی واحدا یکم دو دلم کرده

پنجره بزرگ توی حال داره