2777
2789
عنوان

نصیحتم کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 188 بازدید | 40 پست
خواستگار کم دارم، نمیدونم بخاطر چیه، شاید چون زیاد با خانوادم جایی نمیرم چون همیشه کار میکنم یا شاید ...

♡انشالله ک بهترین شخص میاد تو زندگیت عزیز دلم

خود را ضعیف و کم ندان 💕 تنها در این عالم ندان تو شاهکار خالقی 💎 تحقیر را باور نکنبر روی بوم زندگی 👩🏻🎨هر چیز میخواهی بکش🌱 زیبا و زشتش پای توست🪷تقبیح را باور نکن⛔ تصویر اگر زیبا نبود💔 نقاش خوبی نیستی 😔 از نو دوباره رسم کن 📝تقدیر را باور نکن⛔ خالق تو را شاد آفرید💃🏻آزاد آزاد افرید🧚🏻♂️ پرواز کن تا آرزو 🦋 زنجیر را باور نکن⛔

پولتو هدر ندهحتی در حد کم طلا بخرقرعه کشی با ماه کم مثلا ده ماهه نهایت یکساله انجام بدهاگه ادم خوب پ ...

قرعه کسی رو انجام میدم واقعا عالیه، یکی هم اینکه من خواستگار زیاد ندارم سالی یکی دو تا، حتی اینا هم شرایطشون رو یا خودشون رو پسند نمیکنم، نه اینکه توقع زیادی داشته باشما ولی چون خودم خرج خودمو میدم همه جایی هم رفتم میگم طرف هم باید ادم حسابی باشه که اینجور ادمی خواستگار نمیاد. فقط پیشنهاد دوستی زیاد دارم

تویی که داری امضامو میخونی ،برای رسیدن هر دوتامون به حاجت هامون دعا کن💞

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ارامش داشتن رو مهمترین هدفت قرار بده هر کاری ک در لحظه خوشحالت میکنه رو بکن عاشق خودت باش و همیشه خو ...

خیلی با جزئیات گفتید، یادم میونه که خودمو در اولویت قرار بدم مرسی

تویی که داری امضامو میخونی ،برای رسیدن هر دوتامون به حاجت هامون دعا کن💞

قرعه کسی رو انجام میدم واقعا عالیه، یکی هم اینکه من خواستگار زیاد ندارم سالی یکی دو تا، حتی اینا هم ...

میاد اخرش. ۹۰ درصد خوشبختی یار خوبه

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن
انشالا همینطوری که میگی بشه😍

انشاالله

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن

گلم چون ازت بزرگترم نصیحتت میکنم اول از همه خودتو دوست داشته باش به خاطر هیچ کسی خودت وتغییر نده از هر لحاظ منظورم هم ظاهریه هم اخلاقی

واینو بدون تو ازدواجت هم از عقلت استفاده کن هم احساست هیچ کدوم بدون هم کافی نیستن😘