2777
2789
عنوان

یه سوال مهم از آقایون

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 37 پست
اون شرایط خاصی که گفتید خیلی مهمه که چی باشه اونو باز کنی بهت میگم دقیق چه حسی خواهد داشت

بخاطر بابای پسر بهش زن نمیدادن خلاف کاربود و اینا

تو سهر کوچیک همه میشناسن همو دیگ

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وااا چه حرفا میزنی اگه نمیخاستش طلاقش میداد برای اون شاید اولویتش یه چیز دیگه بوده.چهرشو دوست داشته.بچه هم دارن.چیکار مرد مردم دارین بشین زندگیتو بکن قشنگم.واقعا میشینید در مورد شوهر مردم فکر میکنید تاپیک میزنید.

بخاطر بابای پسر بهش زن نمیدادن خلاف کاربود و ایناتو سهر کوچیک همه میشناسن همو دیگ

زیاد منطقی نمیاد بخاطر پدرش نتونه با کس دیگه ازدواج کنه و این ازدواجش اجباری بوده باشه

حتما انتخاب خودش بوده که با این خانم ازدواج کنه، انتخاب کرد که از شرایط پرتنشی که در خانه پدرش داشت رو دیگه در خانه خودش تجربه نکنه

اون همسر رو بخاطر آرامش و عشق و احترامی که بهش میده انتخاب کرده

اگر غیر این بود هرگز بچه دار نمیشد

نیاز به بقا و نیاز به عشق و تعلق خاطر دو نیاز هر انسان هستن که نیاز به زیبایی زیرمجموعه اونهاست ولی بخاطر برخی از دلایل فرد زیبایی رو در چیزهای مهمتر پیدا میکنه، مثل آرامش و اسایش

زیاد منطقی نمیاد بخاطر پدرش نتونه با کس دیگه ازدواج کنه و این ازدواجش اجباری بوده باشهحتما انتخاب خو ...

تو خونه باباش کلی ام ارامش داشته و بچه پولدار چون مواد فروشه باباش پولدارن فقط میدونم خیلی خاستگاری رفتنو ندادن دختر ولی دختره انقد داغونه منه دختر ازش چندشم کیشه چ برسه ب پسر امروزی ک محیط کارش تو بیمارستان پیش اونهمه داف پسر پرستار

تو خونه باباش کلی ام ارامش داشته و بچه پولدار چون مواد فروشه باباش پولدارن فقط میدونم خیلی خاستگاری ...

شما هیچوقت نمیتونی بطن زندگی کسی رو قضاوت کنید

پول به چه قیمت؟

به قیمت معتاد کردن دیگران؟ این پولها برای شما که از بیرون میبینی پول بنطر میرسند برای خودشون همش درد و بلا و گرفتاری داره

در باره بخش دوم هم شما باز هم نمیتونید قضاوت کنید چون شما چندشتون میشه اون شخص قرار نیس بد باشه یا خواستنی نباشه

شاید اون زن چیزی در گوهر داشته باشه که برای مردان خیلی مهمتره، مرد ها احترام، آرامش، امنیت و حمایت عاطفی خیلی خیلی براشون مهمتره تا زیبایی

تو خونه باباش کلی ام ارامش داشته و بچه پولدار چون مواد فروشه باباش پولدارن فقط میدونم خیلی خاستگاری ...

خب پس خودتو به یه دکتر یا روانشناس نشون بده چون زیادی تو زندگی مردم داری دخالت میکنی و زوم میکنی.چیکارشون داری.ما نمونه داریم دختره نه قیافه حتی سواد درست حسابی نداره پسره لیسانس کارازاد پولدارررردوتا دخترم دارن.همشم باهم سفر و عشق و صفا..به اینانیست جانم به دیدشونه.باهم حال میکنند

اگ تو فکر می کنی من از حسودی می گم ک باید بگم کافر همه را ب کیش خود پندارد یا ام ک خودت انقد بدترکیب ...

عزیزم من توهین نکردم گفتم سرتو از زندگی مرد زن دار بکش بیرون.هضمش سخته برات!!!

نشستی فکر کردی به زندگیشون که چی اونا الان تو بغل هم هستن تو داری حرص اونارو میخوری جانم

شما هیچوقت نمیتونی بطن زندگی کسی رو قضاوت کنیدپول به چه قیمت؟به قیمت معتاد کردن دیگران؟ این پولها بر ...

پسر خاستگار خودم بود دقیقا بخاطر همین پول ردش کردم

با این ازش خوشم میومد ولی رفت این دختر روگرفت دلم براسوخت خدایی خیلی داغون امیدوارم دوسش داشته باشه حداقل

پسر خاستگار خودم بود دقیقا بخاطر همین پول ردش کردمبا این ازش خوشم میومد ولی رفت این دختر روگرفت دلم ...

دوستش داره مطمئن باش.یه چیز دیده که براش ارامش بخشه که داره زندگی میکنه.