ayans7 مدیر استارتر عضویت: 1401/06/03 تعداد پست: 43 عنوان خیلی افسردم 😥 111 بازدید | 16 پست نه حرف میزنم نه میخندم نه میرم تو اجتماع نه اهنگ گوش میدم نه فیلمی نگا میکنم نه بیرون میرمخیلی حوصله سر بر شدم یکی بیاد پیشم بشنیه از دنیا سیر میشه نمیدونم چیکار کنم نبوغ یعنی این که بگذاری ویران شوی تا فقط ذرهای از تو باقی بماند، و بعد، از دل دوام آن ذره جهانی نو پدید آید. 1404/11/03 | 13:28 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ayans7 مدیر استارتر عضویت: 1401/06/03 تعداد پست: 43 اهل کتاب خوانی هستید گلم دوست دارم بخونم ولی حوصله ندارم زود خسته میشم نبوغ یعنی این که بگذاری ویران شوی تا فقط ذرهای از تو باقی بماند، و بعد، از دل دوام آن ذره جهانی نو پدید آید.
شیما729 عضویت: 1404/05/26 تعداد پست: 1753 دوست دارم بخونم ولی حوصله ندارم زود خسته میشم ما گروه کتابخوانی زدیم اگر دوست داشتید
سیماسینا45 عضویت: 1404/07/20 تعداد پست: 246 دوست دارم بخونم ولی حوصله ندارم زود خسته میشم اول گوش دادن به آهنگهای غمگین و هیجانی کمکن کاربری دست دونفر می باشد- آزمایشگاه کنترل کیفیت نفت
ayans7 مدیر استارتر عضویت: 1401/06/03 تعداد پست: 43 کیدراما ببین بنظرم کلا روحیتو عوض میکنه وقت ندارم فیلم ببینم درس میخونم نبوغ یعنی این که بگذاری ویران شوی تا فقط ذرهای از تو باقی بماند، و بعد، از دل دوام آن ذره جهانی نو پدید آید.
ayans7 مدیر استارتر عضویت: 1401/06/03 تعداد پست: 43 اول گوش دادن به آهنگهای غمگین و هیجانی کمکن آهنگ خیلی وقتهه گوش نمیدم🙂 نبوغ یعنی این که بگذاری ویران شوی تا فقط ذرهای از تو باقی بماند، و بعد، از دل دوام آن ذره جهانی نو پدید آید.
ayans7 مدیر استارتر عضویت: 1401/06/03 تعداد پست: 43 ما گروه کتابخوانی زدیم اگر دوست داشتید لینک گروهو بفرس نبوغ یعنی این که بگذاری ویران شوی تا فقط ذرهای از تو باقی بماند، و بعد، از دل دوام آن ذره جهانی نو پدید آید.
سیماسینا45 عضویت: 1404/07/20 تعداد پست: 246 آهنگ خیلی وقتهه گوش نمیدم🙂 اگه تو خونه گل داری با اون خودتو کمی سرگرم کن کاربری دست دونفر می باشد- آزمایشگاه کنترل کیفیت نفت
حنادختردریا عضویت: 1401/10/07 تعداد پست: 402 وقت ندارم فیلم ببینم درس میخونم چند سالته؟اگه دبیرستانی یا کنکوری هستیفیلم چینی ببین هر شب یه قسمت من الان خودم دبیرستانی ام درس دارم شب ها یه قسمت فیلم چینی میبینم اصلا روحیه هم عوض میشه انگیزه میگیرم خیلی زندگی هاشون قشنگه ادم حالش خوب میشه😂
ayans7 مدیر استارتر عضویت: 1401/06/03 تعداد پست: 43 چند سالته؟اگه دبیرستانی یا کنکوری هستیفیلم چینی ببین هر شب یه قسمت من الان خودم دبیرستانی ام درس دار ... ۱۸ منم دبیرستانی ام اسم فیلمه چیه ؟؟ نبوغ یعنی این که بگذاری ویران شوی تا فقط ذرهای از تو باقی بماند، و بعد، از دل دوام آن ذره جهانی نو پدید آید.