2777
2789

npv نصب کنید و کانفینگ هاش رو از کانال های روبیکا بگیرید و بزنید تا یکیش پینگ بده. معمولا زودم پینگ میدن همه چی باز میشه باهاش. نت همراه اول اوکی تره اما ایرانسلم اوکیه بازم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

طرز استفاده npv:

کانفینگ ها رو از کانالهای روبیکا پیدا کردید بزنید روش.

با برنامه ی npv باز میشه

۱. ابر پایین صفحه رو بزنید

۲. صفحه جدید باز میشه ping رو بزنید

۳. کادر باز شده confirm رو بزنید

منتظر بمونید چند ثانیه تا پینگ بده. یعنی سبز شه و عدد هرچی کوچیکتر باشه سرعت بالاتر.

۴. سبز که شد بزنید روش و برید عکس خونه پایین صفحه رو بزنید و دکمه کانتکت رو بزنید .

۵.اگر منفی یک قرمز بودن که یعنی بیخیال شید برگردید کان فینگ دیگه از کانالها رو امتحان کنید

عزیزم درامدت چقدر بود از انلاین شاپ؟

متغیربود من شمع و گیفت میسازم مناسبتها بیشتر

۴۰ گاهی ۲۰ گاهی ۳۰ ولی اینکه با بچه به کارام میرسیدم توخونه برام کافی بود چون سرمایه کارم زیاد نیست

وخدایی که به شدت کافیست 🤍

متغیربود من شمع و گیفت میسازم مناسبتها بیشتر۴۰ گاهی ۲۰ گاهی ۳۰ ولی اینکه با بچه به کارام میرسیدم توخ ...

یعنی سود خالصش انقدره؟منم دوست دارم یه شغل اینجوزی تو خونه..از کارمندی بهتره که

یعنی سود خالصش انقدره؟منم دوست دارم یه شغل اینجوزی تو خونه..از کارمندی بهتره که

آره من یه کار عمده دارم الآنم میزنم برای کافه هست اون ثابته برام ولی کارای خورده از پیج سودش بیشتره من پیجم بزرگه همه پستام اکسپلورر واقعا مشتری انقد داشتم حالا من بچه کوچیک دارم زیاد به خودم فشار نمیآوردم اگه قبول میکردم همه سفارشارو بیشتر ازایناهم میشه درآمد داشت

ولی ۴سال تلاش کردم براش

موفق باشی عزیزم..دوره اموزش شمع سازی چقدر طول کشید؟هزینش زیاده؟

ممنون عزیزم

من اصلا دوره ندیدم تجربی کار کردم ولی چون کلا کارای هنری از علایقم بود زود راه افتادم یکم ایده های اولیه تو پیج میدادم خیلی از مدلام استقبال میشد