2777
2789
عنوان

خودم مَردم

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 37 پست
خب گناه داریم. دلم میسوزه برای خودمون اینقد هولیم تو یه بازه ای🤣. البته همیشه مستعد هستیم. ولی بع ...

خوبه که کنترلش دستته و کنترلش میکنی 😂😂

نه آرامشت را ، به چشمی وابسته کن ...   نه دستت را به دستی دلخوش !!! 

خوبه که کنترلش دستته و کنترلش میکنی 😂😂

دیگه بعد از چند بار جهالت همه میشن گرگ وال استریت. نه بابا خیلی هم دست خود ادم نیست. ترکیبی از هولیت و رابین هود بازی باعث حرکاتی میشه بعدا خجالت میشکی از گفتنشش. 🤣.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه بعد از چند بار جهالت همه میشن گرگ وال استریت. نه بابا خیلی هم دست خود ادم نیست. ترکیبی از هول ...

همینکه خجالتو چاشنی کارت کردی یک هیچ از بقیه هولا جلویی 😂😂

همینکه خجالتو چاشنی کارت کردی یک هیچ از بقیه هولا جلویی 😂😂

هولیته ریز هست. همکاری داشتم خانم بود. یک خانمی اومد گفت دوستشم. منم سریع کارش راه انداختم. بعدش به همکارم گفتم کارش را راه انداختم. گفت خیلی هم دوستم نبود. ولی نمیدونست هولیت پنهان باعث شده بود این کارا بکنم🤣. بعدم با دوست پسرش اومد. دیگه دید من عوض شدم🤣. خلاصه تجربه های ریز باعث میشه خیلی عظیم به چخ نری. سرتم درد اوردم🤣. نت من کووو

هولیته ریز هست. همکاری داشتم خانم بود. یک خانمی اومد گفت دوستشم. منم سریع کارش راه انداختم. بعدش ...

تو مثبت ازش استفاده میکنی ...خووووب رسالتی به گردنته 😂😂