2789
اکثرا وصل شدن دیگه تاپیک آخرم بیا الان بازر جدید میذارم اکثرا وصل بشن

شما هم فقط میخوای تاپیک آخرت بازدید بخوره عزیزم

یه لینک رو چندبار کپی کردی گذاشتی هیچکدومم وصل نمیشه

عزیزم، اگه بهت درخواست دوستی دادم حتما راجب عمل بینی ازت سوال دارم🥲لطفا راهنماییم کن❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینو کجا کپی کنیم تا بتونیم بهش وصل شیم اینجا نمیشه روش کلیک زد

همین جا چند ثانیه بگیر روش کل شو کپی کن برو تلگرام توی پیام ذخیره شده

بین h.t فاصله هست پاکش کن بفرست تو پیام ذخیره وصل میشه

🎀

h ttps://t.me/proxy?server=87.248.132.7&port=2222&secret=eecBAgAeeAfwEEOGEkwEeQeecBAgAeeAfwE ...

خدا خیرتون بده عزیزم وصل شد🫠💕

🇮🇷(کاربری دست دو تا دوسته)خواستم از رنجش دوری بگویم،یادم آمد/عشق با آزار خویشاوندی دیرینه دارد❤️🩹امام علی (ع): "بزرگترین هدیه گذشت، بزرگترین سرمایه اعتماد به نفس و بزرگترین گناه ترس می باشد."

همین جا چند ثانیه بگیر روش کل شو کپی کن برو تلگرام توی پیام ذخیره شده بین h.t فاصله هست پاکش کن بفرس ...

اونجا باید نت باشه ک اینو بفرستیم تو پیامای ذخیره و روش کلیک کنیم تا وصل شه

چه شوق هایی که در من خاموش شد.

https:

//t.me/proxy?server=87.248.132.84&port=155&secret=eecBAgAeeAfwEEOGEkwEeQeecBAgAeeAfwEEOGEkwEeQeecBAgAeeAfwEEOGEkwEeQeecBAgAeeAfwEEOGEkwEeQeecBAgAeeAfwEEOGEkwEeQeecBAgAeeAfwEEOGEkwEeQeecBAgAeeAfwEEOGEkwEeQeecBAgAeeAfwEEOGEkwEeQeecBAgAeeAfwEEOGEkwEeQeecBAgAeeAfwEEOGEkwEeQeecBAgAeeAfwEEOGEkwEeQeecBAgAeeAfwEEOGEkwEeQeecBAgAeeAfwEEOGEkwEeQ==

h ttps://t.me/proxy?server=87.248.132.7&port=2222&secret=eecBAgAeeAfwEEOGEkwEeQeecBAgAeeAfwE ...

خدا خیرت بده وصل شدم♥️

دارم جزوه هامو دانلود میکنم بالاخره

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1