2777
2789
عنوان

بیاید از معجزه های زندگیمون بگیم تا امیدوار بشیم🕊

| مشاهده متن کامل بحث + 1571 بازدید | 75 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خودم که فعلا خدا جوابم رو نمیده که با یه معجزه جدید حال دلم رو خوش کنه🥲

اگر میخواهی دستت در دست خدا قرار بگیرد، با دست دیگرت دست ناتوانی را بگیر🤍 برای شادی روح اموات بی وارث، بد وارث، کم وارث و امواتی که خودکشی کرده اند،کار نیک کوچکی فراموش نشود🤍 از لبخندی کوچک تا آب دادن به گلی پژمرده🤍

شفای پدرم

گاهی هم شده جوابمو ندن اما اینقدر به خدا اعتقاد اعتماد دارم که دلم آرومه همیشه ی زندگی، امامان دستمو گرفتن خیلی زیاد بهشون اعتقاد ایمان دارم

ما از خیلیا عقب موندیم چون؛ اونا منفعتو در نظر گرفتن ما معرفتو.

یه مشکل عجیب داشتم که نمیشد به کسی بگم خانوادم خبر نداشتن به حضرت زهرا متوسل شدم و حل شد ولی حدود ۲ سال طول کشید ولی ناامید نشدم و میدونستم درست میشه

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
هر چه دلم خواست نه آن میشود/ هر چه خدا خواست همان میشود...
میشن.من از وقتی اینکارو میکنم از این رو به اون رو شدم.انگار راهت روشن میشه

🙏💙💙💙

دیدی آن را که تو خواندی به جهان یارترین.... سینه را ساختی از عشقش سرشارترین ..... آن که میگفت منم بهر تو غمخوارترین .... چه دل آزار ترین شد چه دل آزار ترین...💔
وای قشنگم چقدر برات خوشحال شدم 😭😭

قربونت عزیزدلم🥲واقعا اون روزا معجزه بود همچین اتفاقی چون مسیر زندگی من رو کلا متحول کرد و شرایط الانم رو مدیون اون موقع هستم

ای کاش دوباره خدا معجزه اش رو بهم نشون بده

اگر میخواهی دستت در دست خدا قرار بگیرد، با دست دیگرت دست ناتوانی را بگیر🤍 برای شادی روح اموات بی وارث، بد وارث، کم وارث و امواتی که خودکشی کرده اند،کار نیک کوچکی فراموش نشود🤍 از لبخندی کوچک تا آب دادن به گلی پژمرده🤍

من اسم این شهید رو خیلی شنیدم و خیلیام نتیجه گرفتن🥹😻

منم بارها شنیدم و آخرش خودم متوسل شدم.انگار راهم روشن شد.دلم آروم و به شکل عجیبی مشکلم اونجور که میخاستم پیش رفت

امضام بخصوص اولیش برا من تو هزاران سختی و مشکلاتی که داشتم و دارم معجزه بود همیشه (خدا شاهده )

روزی چندبار ؟ چقدر مداومت چند روز خوندم حس کردم نتیجه نمیگیرم ول کردم

برای خرید وسایل خونه و خونه میخوام خیلی قدیمی شده و تقریبا غیر قابل استفاده اکثر وسایل خونه باید عوض بشن و انگار توش گره خورده

خسته شدم

نمیدونم چیکار کنم کسی هم فکری برای خرابی خونه و وسایل نمیکنه و هر مهومنی میاد من خیلی خجالت میکشم . راه حلی داری ابروم میره هرکسی میاد خونمون از خجالت نمیام بیرون از اتاق

#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان

این ذکرو چقدر خوندی؟

فقط 11 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اسمم عسله ولی همه منو به اسم فاطمه میشناسن پس تو هم فاطمه صدام بزن و برام دعا کن مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات و یا یه حمد برام میخونی و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی کاربری دست 3 نفره یه شماره بیشتر نداشتیم بقیه تعلیق شده بودن .. اگر کافه یا رستوران خوبی توی تبریز میشناسید بهم معرفی کنید

معجزه های زندگیم شاید ناچیز به نظر بیان

ولی زمانی که یکی تهدیدم میکرد فقط اسم خدارو صدا میزدم

وقتی پیجمو پاک کردم دیگه طرف پیداش نشد

یا زمانی که فکر میکردم باختم و مسابقه رو خراب کردم و بهم گفتن حتی چندوقت بعدش زنگ زدن نفر اول شدم

زمانی که همه ترکم کردن بازم خدارو صدا زدم و تنهام نزاشت

تو یه تایمی خیلی فشار بهم وارد شده بود

یه آدم پرخاشگر و افسرده و عصبی شده بودم

و با کسی که دوستش داشتم بد رفتاری میکردم

اما یه اتفاقی افتاد و قشنگ به خودم اومدم یهو خود واقعیمو پیدا کردم

حتی شبی که خیلی میترسیدم و نگران بودم بازم خدارو صدا زدم

قربونش برم..هیچوقت تنهام نزاشت نوکرشم تا ابد

من شبیه لبی ام که هیچوقت دیالوگ مورد علاقه اش رو ادا نکرد.من شبیه تمام نشدنهام..تنها انگیزه ام رقص جوهر روی انبوهی از کاغذهاست جوهر قلم من تکه ای از روحم است چه کسی به دنبال دیدن روح هاست؟!

من همیشه حدیث کسا و زیارت عاشورا میخونمشاید اونچه ک دلم بخواد اتفاق نیفتاده ولی مطمئنم ب صلاحم بوده ...

عه آره دقیقا منم حس آرامشی دارم خیلی خوبه

دعا توسلم باهاشون میخونم رو هم کمتر از ۱۵دقیقه طول میکشه

یکی هم آیت الکرسی به نیت ائمه تو روز شهادت و ولادتشون و یا تا اسمشون میاد

و تا اسم شهدا و...میاد باز یا ایت الکرسی میخوتن یا صلوات و سوره کوتاه به نیابتشون

حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده... 

صلوات و آیت الکرسی نذر کن برای شهید ابراهیم هادی.ازش بخواه واسطه شه پیش خداانشالله که مشکلت حل میشه ...

چیکار کنم؟ چی نذر کنم ؟ خیلی ازش کمک خواستم انگار توجهی به من نداره

فقط 11 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اسمم عسله ولی همه منو به اسم فاطمه میشناسن پس تو هم فاطمه صدام بزن و برام دعا کن مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات و یا یه حمد برام میخونی و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی کاربری دست 3 نفره یه شماره بیشتر نداشتیم بقیه تعلیق شده بودن .. اگر کافه یا رستوران خوبی توی تبریز میشناسید بهم معرفی کنید