2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخداااا بزنم همشون بکشمشوهر مرد خوبیههفته یک بار میرم خونه ننشغذا درست نمیکنهمیگممن نمیامباز منو میب ...

مادرشوهر من اولش میگه نمیاید دلتنگ میشم فلان ...میری میگه چقد میخوری ...چقد چاقی ...چاقی همش درد مرض ....

بخداااا بزنم همشون بکشمشوهر مرد خوبیههفته یک بار میرم خونه ننشغذا درست نمیکنهمیگممن نمیامباز منو میب ...

ادم مجبوره بسازه دیگ

ولی خب سعی کن باز کمتر بری شوهرتو قانع کن

مادرشوهر من اولش میگه نمیاید دلتنگ میشم فلان ...میری میگه چقد میخوری ...چقد چاقی ...چاقی همش درد مرض ...

وا چقدر بی شعور

وایی باز خداروشکر این حرف نمیزنه

ولی خب انگار میری یک جوری رفتار میشه انگار سرباری

تازه تو عقدیم به شوهرم میگم تو که خونه خودتونی منو میبری چیکار

کاربری دست دو نفر
بهترین کار اگه واقعا میبینی بهتره ک باهاش در ارتباط نباشی اینکارو کن،منم همینکار کردم

ببین دیروز بهش گفتم این چنلا عضو باش من ممکنه قطع شم کانفینگ برام بفدستی گفت نه تلگرامم شلوغ میشه و من الان یه کار مهم دارم ختی بهش زنگ زدم برام کانفینگ بفریته جواب نمیده در حابی که انلاینه وقتی اون نمیخواد این دوستیو من چرا به پرو پاش بپیچم