2821
2789
عنوان

دورهمی برای چله ترک (غیبت) بفرمایید 🙂💖

| مشاهده متن کامل بحث + 12251 بازدید | 1993 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

@الا۱۳۵۷ @بخشاینده @panah_m0 @newmoon @لیلی_آگان بِسْـمِ ٱللهِ ٱلْرَّحْمٰـنِ الْرَّحیـمْ🍃🟢همه ی ما ...

💋🫂♥️

میخوام ب اون شرکتایی ک میلیون هاتومن پول برای پیام بازرگانی وتبلیغات خرج میکنن بگم ک وقتی پیام بازرگانی شرو میشه مامیریم دسشویی🥴

🌷 بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ 🌷🎋خلاصه صوت هجدهم ترک غیبت🎋یکی از دلایل اصلی غیبت بحث حس ...

با اجازتون یه تاپیک میزنم این پستو میذارم

(قبلا) سالهای سال در اووووج مشکلات، آرامشم رو مدیون غیبت نکردن وسعی در غیبت نشنیدن بود

متاسفم که مدتها قبل شروع شد و شروع شد و الان مدتهای زیادیه(چند سال) که باز سعی در ترکش دارم ولیهنوز نشده کامل ترک شه

التماس دعا دوستان ،خدا خیرتون بده

حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده... 

@naghashi_khoda @رویا96551 @نورچشمی_کائنات @sssatefeh @newr بِسْـمِ ٱللهِ ٱلْرَّحْمٰـنِ الْرَّحیـمْ ...

امیدوارم همگی از بلای غیبت دور باشیم..

من خودم تا جایی که یادم باشه سعی میکنم غیبت نکنم

ولی وقتی اطرافیان شروع به غیبت میکنن خیلی سخت میتونم جلوشونو بگیرم..آخه خجالت میکشم نذارم حرفشون تموم شه یا رشته کلامشونو قطع کنم

اما از این به بعد میخوام خجالتو بزارم کنار

روز قیامت خجالت کشیدم نمیشناسه

امیدوارم همگی از بلای غیبت دور باشیم..من خودم تا جایی که یادم باشه سعی میکنم غیبت نکنمولی وقتی اطراف ...

درسته سخته ولی اون دنیا هیچکس ملاحضه نمیکنه و شوخی بردار نیست..میتونید با یک لحنی بگید که ناراحت نشن و نهایتا اگر گوش نکردند جمع و ترک کنید.

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚

با اجازتون یه تاپیک میزنم این پستو میذارم(قبلا) سالهای سال در اووووج مشکلات، آرامشم رو مدیون غیبت ن ...

خواهش میکنم🌹

ان شالله با اراده و تلاش ترک میکنید..💪

🌷 بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ 🌷

🌻 خلاصه صوت بیستم ترک غیبت🌻

اگر تا امروز نتونستیم کاری بکنیم از همین امروز شروع کنیم 🌻انسانها هروقت میخوان یه کار مهمی رو انجام بدن از بنیان شروع میکنن از مهمترین قسمت شروع میکنن 🌻 کسیکه میخواد یه برج ۳۰ طبقه بسازه، باید اول زیرساختشو درست کنه، یه فوندانسیون قوی، بعد شروع کنه طبقه طبقه بسازه بره بالا 🌻

ما همه دوست داریم سعادتمند بشیم چکار کنیم؟ حتی یه معتاد هم دوست داره ترک کنه؟ هرکسی یه آرزویی داره که دوست داره بهش برسه. برای این باید یک سری کارهای بنیادی و اساسی انجام بدیم.🌻

🌻ما همه مون از مرگ میترسیم چرا؟ چون از اعمال خودمون مطمئن نیستیم🌻اون بچه ای از امتحان میترسه که درس نخونده وگرنه بچه ی زرنگ انتظار روز امتحان رو میکشه 🌻

سردار سلیمانی مثل اون بچه ی زرنگ بود. چون نفس به نفس زندگیش آرزوی مرگ و شهادت در راه خدا بود و برای رسیدن به معبودش سر از پا نمیشناخت 🌻

کسیکه از گناه بخاطر خدا دوری میکنه، هم دردنیا هم در آخرت به سعادت میرسه و در همین دنیا به آرامش نسبی میرسه، آرامش نه آسایش.

هنگامى آرامش یعنی سعادت و

اسایش یعنی پول ، فرزند ، مکنت 🌻

حالا چطور به این سعادت برسیم؟ کارهای مهم رو باید از بنیاد شروع کنیم، وخیم ترین گناه رو شناسایی و از اون شروع کنیم، وخیم ترین گناه چیه؟ غیبته از غیبت شروع کنیم🌻

ما در سخترین دورانی که انسان از خلقت بشر تا الان تجربه کرده زندگی میکنیم🌻دورانی که راحت ترین امکانات برای گناه هست🌻

اگر کسی تو این دوران، خوب بچه تربیت کنه شوهرداری خوب داشته باشه، تهذیب نفس داشته باشه، جایزه ویژه دریافت میکنه🌻

نگه داشتن دین در آخرالزمان مثل نگه داشتن آتش کف دسته چقدر سخته چقدر سوزاننده هست🌻

نتیجه: گناهان ما در دوران آخرالزمان با زبانه و مهمترين گناهان، زبان غیبت است🌻چون با حق الناس در ارتباطه🌻

عمل صالح من و ترک گناه من روی نسل آینده ی من هم تاثیر میگذاره🌻باید شروع کنم از خطرناک ترینش که غیبته ...

ترک گناه بشدت آرامش میاره🌻جلب روزی میکنه از انواع و اقسام🌻 ترک گناه برای رشد ما ضروریه🌻

استاد دوره: سرکار خانم مهرورزی

#روز_بیستم

#ترک_گناه_غیبت

🛑نکته روز بیستم؛

🌱 شروع از پایه

هر کار بزرگی باید از پایه و اساس شروع شود (مثل ساختن ساختمان یا رسیدن به قله کوه).

سعادت و رشد هم نیاز به آغاز از مراحل اساسی دارد.

💪 اراده و سحرخیزی

موفقیت نیاز به اراده دارد، مثل کوهنوردی که از پایین شروع میکند تا به قله برسد.

بزرگترین سختی، راضی کردن خود برای شروع است.

📈 میل به پبشرفت

همه انسانها تمایل به رشد و سعادت دارند.

این میل تا پایان عمر همراه ماست.

😨 ترس از مرگ و دلیل ان

ترس از مرگ اغلب به خاطر آگاهی از خطاها و ضعفهاست.

کسی که آماده است (مثل شهید سلیمانی) از مرگ نمیترسد بلکه مشتاق آن است.

😌 سعادت فقط در آخرت نیست

ترک گناه و رضایت خدا، آرامش را در همین دنیا هم به همراه دارد.

🏗 کار بنیادی برای سعادت

باید از مهلکترین گناهها شروع به اصلاح کنیم.

بزرگترین گناه زبانی = غیبت❗️

🔥آخرالزمان و سختی ها

در این دوران فساد و وسوسهها زیاد شده (فضای مجازی، رسانهها، تربیت فرزند).

تربیت درست و تهذیب نفس در این زمان پاداش ویژه دارد.

زندگی در آخرالزمان مثل نگه داشتن گوی آتش در دست است.

👄 گناه زبانی

بیشتر گناهان آخرالزمان با زبان است.

غیبت بزرگترین حقالناس و خطرناکترین گناه زبانی است.

🤲 تاثیر عمل صالح

ترک گناه بر نسل و خانواده تأثیر مستقیم دارد.

اگر به سمت خدا قدم برداری، خدا چند برابر به سمتت میآید.

💎 نتیجه ترک گناه

آرامش قلبی 🕊

جلب رزق مادی و معنوی 💰✨

زمینه ساز رشد معنوی و سعادت 🌟

📌 جمعبندی:

قدم اول در مسیر سعادت = ترک غیبت 🚫👂

زیرا مستقیم با حقالناس در ارتباط است و اثر بزرگ بر دنیا و آخرت دارد.

#روز_بیستم

#ترک_گناه_غیبت

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز