2821
2789
عنوان

دورهمی برای چله ترک (غیبت) بفرمایید 🙂💖

| مشاهده متن کامل بحث + 12253 بازدید | 1993 پست
🌷بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ🌷مسأله ی غیبت کردن یک مسئله ى كاملاً غیر انسانی است. یعنی حت ...

بِسْـمِ ٱللهِ ٱلْرَّحْمٰـنِ الْرَّحیـمْ🍃

غیبت میکـنی و میگی:

دیدم که میگم!😐

رفیق من...

اگه ندیده بودی که تهمت بود.😏

مثل خدا ستار العیوب باش

اگه چیزی هم میدونی نگو😉

سلام دوستان مهربونم 🥰 خوب هستید ان شالله 💞

✏️بنظرتون اگر حقوق کسانی را ضایع کرده باشیم ولی در حال حاضر فراموش کردیم و اصلا یادمان نباشد،

یا جایی از کسی حقی ضایع کردیم و اصلا نفهمیدیم، چطور باید این حقوق رو ادا کنیم که در وادی حق الناس گرفتار نشویم❓

متنی که ریپلای میشه جواب سوال قبل هست و مابقی مطالب هم در ادامه ی همین متن هست.💟

@گیسوووو_کمند @مرضیه_خسته

خدایا ....؟.....؟.....!! 🌟 حمد و سپاس مخصوص خداوندی است که هر جا خواستم او بود اما هر جا او خواست من نبودم؟!🌟 خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🤲 دلیل غیبت طولانی ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲

بِسْـمِ ٱللهِ ٱلْرَّحْمٰـنِ الْرَّحیـمْ🍃غیبت میکـنی و میگی:دیدم که میگم!😐رفیق من...اگه ندیده بودی ...

باید کار مستحبی انجام بدیم و ثوابشو تقدیم اون افراد کنیم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

🌷بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ🌷مسأله ی غیبت کردن یک مسئله ى كاملاً غیر انسانی است. یعنی حت ...

غیبت میکـنی و میگی:

دیدم که میگم!😐

رفیق من...

مثل خدا ستار العیوب باش

اگه چیزی هم میدونی نگو😉

✏️بنظرتون اگر حقوق کسانی را ضایع کرده باشیم ولی در حال حاضر فراموش کردیم و اصلا یادمان نباشد،

یا جایی از کسی حقی ضایع کردیم و اصلا نفهمیدیم، چطور باید این حقوق رو ادا کنیم که در وادی حق الناس گرفتار نشویم❓

متنی که ریپلای میشه جواب سوال قبل هست و مابقی مطالب هم در ادامه ی همین متن هست.💟

@456754356

@ماه_آسمان_خدا @النگو

@شببخیر۶dfgh

@بانو_هوانگ_اوک

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚

غیبت میکـنی و میگی:

دیدم که میگم!😐

رفیق من...

مثل خدا ستار العیوب باش

اگه چیزی هم میدونی نگو😉

@donyaaaaaaaaaa

@آنجی۲۲

@mdhrjcjsn

@delaram1371 @honey_boney

غیبت میکـنی و میگی:

دیدم که میگم!😐

رفیق من...

مثل خدا ستار العیوب باش

اگه چیزی هم میدونی نگو😉

@نسیم1375هستمy @حلماسادات96 @فلفلدلمی @آرامش_مطلقgod @jazireeeeeh

غیبت میکـنی و میگی:

دیدم که میگم!😐

رفیق من...

مثل خدا ستار العیوب باش

اگه چیزی هم میدونی نگو😉

@کمپوت_سیب_خانگی @yekkarbar @prnia @mamane_fatemehh @14masom

غیبت میکـنی و میگی:

دیدم که میگم!😐

رفیق من...

مثل خدا ستار العیوب باش

اگه چیزی هم میدونی نگو😉

@Sousi_بانو @مامان،دوتا،گل،پسر @برگیدرباد @بدلا @mastourozaman

بِسْـمِ ٱللهِ ٱلْرَّحْمٰـنِ الْرَّحیـمْ🍃غیبت میکـنی و میگی:دیدم که میگم!😐رفیق من...اگه ندیده بودی ...

سلام

ممنون تاپیک مفیدتون

از خداوند به اندازه‌ی دارایی‌اش بخواهید،خداوندی که صاحبِ آسمان‌ها و زمین است. هیچ چیز خارج از اراده‌‌اش نیست،از او بهترین ها رو طلب کنید

بسم الله الرحمن الرحیم💥

جبران حق الناس :

اگر حقوق کسانی را ضایع کرده باشیم ولی در حال حاضر فراموش کردیم و اصلا یادمان نباشد، یا جایی از کسی حقی ضایع کردیم و اصلا نفهمیدیم، چطور باید این حقوق رو ادا کنیم که در وادی حق الناس گرفتار نشویم؟🌷

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

#پاسخ_سوال

خدا که فراموش نکرده، درسته؟ در علم خدا ثبت و ضبط هست، درسته؟🌷

پس برای اینها حساب جاری باز کنید. چطوری؟🌷

هراز چندگاهی اعمال صالح انجام بدهید، و به خدا عرضه کنید. خدایا! اینکار به نیابت از کسانیکه که به گردن من حق دارند اما من نمیشناسمشون.🌷

یا یادم رفته، یا اصلا متوجه نشدم، ولی توی علم تو ثبت و ضبط شده و من بدهکار اونها هستم ...🌷

مثلا:

👈) یک صفحه قرآن بخوانید.

👈) یک سلام به امام حسین علیه السلام بدهید.

👈) دو رکعت نماز مستحبی بخوانید و هدیه به معصومین کنید.

👈) یک فقیر اطعام کنید.

👈) صدقه به فقرا بدهید.

👈)پیادهروی اربعین چند قدم به نیابت از اونها بروید.

👈) زیارت امام رضا علیه السلام مشرف شدید، یک زیارتنامه به نیابت از اونها بخوانید.

👈) وصیتنامه یک شهید منتشر کنید و زیارت اهل قبور بروید.

👈) به صورت پدر و مادر لبخند بزنید و ثوابش رو هدیه کنید.

و ...

هزاران هزار کار دیگه که ثواب داره ...🌷

روایت فرمود: کلُّ مَعروفٍ صَدَقه، تمام کارهای خوبی که مصداق معروف هست، صدقه هست، پس هر کاری که مصداق کار خوب هست و ثواب داره، میتونیم به دیگران اهداکنیم.🌷

البته واجبات خودمون رو نه...

مثلا نمیشه نماز واجب رو به دیگری اهدا کرد ...🌷

اما کارهای مستحب رو میتونیم هدیه کنیم به کسانی که به گردنِ ما حق الناسی دارند و ما فراموش کردیم ...🌷

و ...

پس این حساب جاری رو باز کنید، و هر از چند گاهی شارژ کنید.🌷

اگر روزانه باشه هم بهتره، مثلا با خودتون قرار بگذارید روزانه یک کار برای این حساب انجام بدید، حالا نه لزوما برای کسانیکه نمیشناسید.🌷

برای تمام کسانیکه به گردن شما حق دارند، خصوصا اینهایی که نمیشناسید و به آنان دسترسی ندارید.🌷

✅ مثلا روزی ۱۴ تا صلوات

✅ یا روزی ۱ صفحه قرآن

✅ یا روزی دو رکعت نماز

یا ... 🌷

بیایید با هم یک قرار بگذاریم:

از امروز، یک کار ساده و سبک در حد توان خودمون انتخاب کنیم، و به این حساب واریز کنیم.🌷

من برای خودم این رو انتخاب کردم فعلا:

روزی ۱۴ صلوات ۳ بار دست به سینه، به نشانه احترام، رو به قبله با وضو: صلّی الله علیک یا ابا عبدالله🌷

همه به نیابت از اونهایی که گردن ما حق دارند

و ما آن ها را نمیشناسیم یا یادمون رفته چه کسانی هستند يا دسترسی نداریم ...🌷

وحشتناک ترین لحظه ی زندگی ،لحظه ایست که انسان را در سرازیری قبر میگذارند.😔

شخصى خدمت امام صادق (علیه السلام) رفت و گفت من از آن لحظه بسيار ميترسم، چه کنم؟ امام صادق (علیه السلام) فرمودند: زيارت عاشورا را زياد بخوان. آن مرد گفت چگونه با خواندن زيارت عاشورا از خوف آن لحظه در امان باشم؟🌷

امام صادق (ع )فرمود: مگر در پايان زیارت عاشورا نمى خوانيد: اللهم ارزقنى شفاعة الحسين يوم الورود؟🌷

یعنی خدايا شفاعت حسين (علیه السلام) را هنگام ورود به قبر نصیبِ من کن ...🌷

زيارت عاشورا بخوانيد تا امام حسين (ع) در آن لحظه به فريادتون برسه ...🌷

...اگر خواستید قرائت زیارت عاشورا را ترویج کنید برای دیگران ارسال نمایید ...🌷

ان شاءالله با این کار، گوشه ای از دِینی که گردنمون هست، ادا بشه ثواب پخش آن ذخیره ای

باشد، برای شب اول قبر و آخرت و قیامت.🌷

استاد دوره:سرکار خانم مهرفرزی

#روز_چهاردهم

#ترک_گناه_غیبت

🛑نکته روز چهاردهم

🔹 غیبت از آن گناهانی است که متأسفانه همگانی شده.

🏛 داخل مسجد، کسی نمیتواند سفرهٔ شراب پهن کند،

اما سفرهٔ غیبت به راحتی پهن میشود.

🏴☠️ دور خانهٔ خدا، کسی نمیتواند شراب بخورد،

اما همانجا، در حال طواف کعبه، غیبت میکند!

💬 چون غیبت گناهی است ارزان و شیرین...

آدم وقتی حرف میزند، مجلس گرم و شیرین میشود!

غیبت : گناهی همه جایی ،همگانی و آسان .

📖 آیهٔ ۱۸ سورهٔ قاف

«حرفی از شما صادر نمی شود مگر اینکه دو فرشته ، نشسته و مراقب ، آن را ثبت می کنند.»

📌 هر وقت کسی خواست غیبت کند، این آیه را به او هدیه بدهید.

📱 بگویید: «یک لحظه صبر کن، میخواهم صدایت را ضبط کنم!»

وقتی اعتراض کرد، بگویید: «یکی دیگر همین حالا دارد حرفهایت را ضبط میکند... و روز قیامت پخش میشود!» 🎙

📜 روز قیامت

بعضی از کارهای خوبم در نامهٔ اعمالم نیست...

چرا؟ چون با غیبت، ثوابهایم را بخشیدهام و در عوض، گناهان دیگران را گرفتهام ❗️

⚠️غیبت = باربر گناه

ثواب ها را می برد...گناهان را می آورد.

🍖 سورهٔ حجرات: «هر کس غیبت کند، گوشت مرده خورده است.»

چقدر نفرتانگیز! 🤢

⚰ وقتی ما را در قبر میگذارند، فرشتهای دهانمان را بو میکند.

اگر بوی گوشت مرده بدهد، قبر چنان فشار میدهد که حتی شیری که از مادر خوردهایم از بینیمان بیرون میآید! 😨

💡 اگر من و شما واقعاً باطن غیبت را ببینیم...

حتی اگر اسلحه بالای سرمان بگذارند، غیبت نخواهیم کرد. 🚫🔫

#روز_چهاردهم

#ترک_گناه_غیبت

سلام عزیرم.خوندم.مطالبتون خیلی خوب بود.

امروز با خواهرام رفته بودیم خونه ی مامانم.من یه خوابی دیده بودم .چون شب موقع خواب دغدغه ی ذهنیم غیبت هام بود.اینکه قیامت چجوری موقع حسابرسی دقیق خدا جواب بدیم.تعبیر خوابم جواب دغدغه ی ذهنیم بود.به خونوادم تعریف کردم.خداروشکر ۹۵ درصد غیبتی صورت نگرفت. و من عشق کردم.خیلی خوب بود امروز.چقدر خوبه روزِ بدون غیبت

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨
سلام عزیرم.خوندم.مطالبتون خیلی خوب بود.امروز با خواهرام رفته بودیم خونه ی مامانم.من یه خوابی دیده بو ...

سلام عزیزم

خداروشکر 🥰

پس دیدید اگر بخوایم شدنی هست...

اگر دوست داشتید خوابتون بگید

سلام عزیزمخداروشکر 🥰پس دیدید اگر بخوایم شدنی هست...اگر دوست داشتید خوابتون بگید

بله خداروشکر.چند بار مامانم از زنعموم که دلش پره غیبت کرد اما من خودمو مشغول کار کردمو و پیشو نگرفتم.

شب موقع خواب ذهنم مشغول بود که موقع قیامت که خدا حسابرس دقیقیه من میخوام در مورد گناهام مخصوصا غیبت چی جواب بدم.خوابیدم.خواب دیدم یه قفل مشکی بسته دستمه،یه رودخونه ی بزرگ و خروشان به پهنای بزرگ از روبروم جاریه،من ناخوداگاه قفل بسته رو انداختم اونور رودخونه،به محض اینکه انداختم پشیمون شدم ،حالا فکر جبران افتادم که چجوری قفل رو از اونور رودخونه بیارم اینور،رفتم نزدیک رودخونه پامو که زدم به آب یخ بود انگار ،خیلی سرد بود،ترسیدم گفتم وای دیگه کار از کار گذشت،حالا چیکار کنم؟با هر سختی بود از رودخونه گذشتم ،زود رفتم قفل رو برداشتم،دیدم قفل له شده اما وقتی دستم گرفتم قفل رو خودم درستش کردم که دیدم قفل خود به خود باز شد.انقد خوشحال شدم.به خواهرم گفتم نگاه کن قفله باز شد......تعبیرشو از هوش مصنوعی گرفتم...دقیقا جواب سوالم بود....دیگه خودتون حدس بزنین قفل بسته،رودخونه ی خروشان،عبور سخت از آن،بعدش باز شدن خود به خود قفل بسته بعداز سختی کشیدن من🥲

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨
2790
2823
2791
2779
2792