2821
2789
عنوان

دورهمی برای چله ترک (غیبت) بفرمایید 🙂💖

| مشاهده متن کامل بحث + 12253 بازدید | 1993 پست
بنظرت کسی بهش ظلم میکنه خوراکیاشوبرمیداره وسایلشوبدون اجازه برمیداره نیادبمن نگه؟ خودش کوچک اون ازش ...

عزیزم اینکه غیبت نیست باید بگه...من گفتم عیب دیگران و گفتن بده.

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بِسْـمِ ٱللهِ ٱلْرَّحْمٰـنِ الْرَّحیـمْ💞در تفسیر قرآن آمده است🌴که وقتی حضرت مریم (س) پس از تولد حض ...

برداشتن این چله برای من خیلی خیلی عجیب بود خدا چیزهایی رو به من نشون داد که هرگز باورم نمیشد تبعات غیبت اینقدر بد باشه و من تو همین چله توبه کردم

سعیم بر این بوده که نه در ذهنم و نه با کسی غیبت نکنم نمیگم صددرصد ولی خودم فکر میکنم خیلی نسبت به قبل بهتر شدم

🌷بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ🌷

مسأله ی غیبت کردن یک مسئله ى كاملاً غیر انسانی است. یعنی حتی کسانی که اعتقادات خاص مذهبی ام ندارن ذاتا اگر انسان سالمی باشند غيبت رو ناپسند مي دونند. اینکار باعث می شه ما انسانها به فطرتمون که خدایی است پی ببریم. باید تلاش کنیم چیزی که خدا از ما خواسته رو جامعه عمل بپوشانیم.💞

خدا از ما مى خواد روابطمون كاملاً انسانى وشريف باشه. مفاهیم اسلام بشدت انسانى هست ، یعنى اگر مفاهيم ناب محمدی رو ما به کسانی که مسلمان نیستن هم بگیم براشون جذابه و ميگن چقدر خوب و انسانیست. اگر من بعنوان زن مسلمان هنوز يك باور و اعتقاد راسخ به مفاهيم دينى ندارم ،چون شناخت ندارم، غیبت رو حتی مسیحی، یهودی، هم نمى پسندن. ما قرار نیست غیبت رو به دین ربط بدیم و فقط بگیم مربوط به افراد مذهبیه. نه

همه ی افراد با هر میزان اعتقاد باید از غیبت کردن دوری کنن.💞

روایت: کسی که غیبت میکنه اگر استغفار کنه، جبران کنه و توبه کنه،آخرین کسی هست که وارد بهشت میشه و اگر توبه نکنه اولین کسی هست که وارد جهنم میشه.💞

🌷بحث حق الناس بسیار مهم است.🌷

ماباید رفتارمون با گفتارمون در قبال پروردگار یکی باشه اگر می گیم خدا یا دوست داریم به چشم تو خوب باشیم،خدایا تو برامون مهمی، پس باید کاری بکنیم که خدا خوشش بیاد. در امر ازدواج و تحقيق ازدواج ، ما موظف هستیم فقط اون چیزی رو که ازش اطلاع داریم و با چشم خودمون دیدیم بگیم نه بیشتر نه کمتر( در مورد تحقيق خانواده ها) اگر کس دیگه اى، دیده و اطلاعاتش بیشتره فرد رو به سمت اون ارجاع میدیم.💞

درمورد دختر هم دقیقا همینطوره، اون چیزی که دیدیم نه اون چیزی که شنیدیم. شاید اون طرف توبه کرده باشه، شاید شایعه باشه، پس باید چیزی رو بگیم که باچشم خود دیدیم.💞

ما موظفیم به هم احترام بذاریم، از این دید که نگاه کنیم، حتی حرفی که شبه غیبت داره رو هم به زبون نمیاریم.💞

استاد دوره: سرکار خانم مهرفرزی

#روز_دوازدهم

#ترک_گناه_غیبت

🌷بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ🌷مسأله ی غیبت کردن یک مسئله ى كاملاً غیر انسانی است. یعنی حت ...

🛑نکته روز دوازدهم:

1️⃣ غیبت = ضد انسانی

حتی افراد بیدین یا با ادیان مختلف هم غیبت را ناپسند میدانند. 🚫🗣

2️⃣ فطرت الهی انسان

خدا از ما میخواهد فطرت پاک و الهی خود را حفظ کنیم. 🌱🙏

3️⃣ روابط انسانی و شریف

مفاهیم اسلام کاملاً انسانیاند و باید در رفتار و گفتار رعایت شوند. 🤝❤️

4️⃣ حرمت انسانی

غیبت حرمت انسان را میشکند و همه باید از آن پرهیز کنند. ❗️

5️⃣ عواقب غیبت

غیبت توبه و جبران = آخرین نفر به بهشت ✅

غیبت بدون توبه و جبران = اولین نفر به دوزخ ❌🔥

6️⃣ حقالناس بسیار مهم است

حتی سالها غیبت، اگر جبران شود، رضایت خدا را در پی دارد، اما دیرتر وارد بهشت میشوی. ⏳

7️⃣ نمونهها و هشدارها

شوخی یا مثالهای خانوادگی هم میتوانند غیبت باشند. 👀

در تحقیق ازدواج باید فقط مواردی را گفت که با چشم دیده و یقین داری؛ شنیدهها و شایعات غیبت یا تهمت میشود. 💬🚷

8️⃣ فرق غیبت و تهمت

غیبت: گفتن عیب واقعی فرد که او از شنیدنش ناراحت میشود.

تهمت: نسبت دادن عیبی که وجود ندارد. ⚖️

9️⃣ اصل کلی

رفتار انسانی، احترام متقابل و پرهیز از سخن شبههناک. 🌟

برداشتن این چله برای من خیلی خیلی عجیب بود خدا چیزهایی رو به من نشون داد که هرگز باورم نمیشد تبعات غ ...

میتونی اگه امکانش هست واضح تربگی چی دیدی ممکنه باشنیدنش ماها عوض بشیم ممنون

خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم 
بحث به رو آوردن نیست قشنگم.همونی که شما میگید پشت سرتون حرف برده ،شما ازش ناراحت نشدی؟راضی هستی همیش ...

من زیاد برام مهم نیست مگر اینکه حرف نادرست و زشت باشه،،، درضمن بنظر من نظر هیچکس در بلند مدت تغییر نمیکنه همونطور که من به راحتی نظرم درمورد کسی با یه حرف تغییر نمیکنه،،، در بلند مدت حقیقت همیشه پیروزه و زمان همه چیز رو ثابت میکنه مهم نیست دیگران چه بگن

بِسْـمِ ٱللهِ ٱلْرَّحْمٰـنِ الْرَّحیـمْ💞در تفسیر قرآن آمده است🌴که وقتی حضرت مریم (س) پس از تولد حض ...

خداروشکر خیلی خیلی تاثیر داشته

دیگه تراپیستمم نمیتونه بتراپه...حس عنکبوتی رو دارم که نمیدونه چیتار کنه..

🌷بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ🌷

🌷شح نفس چیست ؟ خداوند در سوره ی تغابن می فرمایند: هرکس نفسشو کنترل کنه رستگار ميشه.🌷

هر کدوم از ما انسانها نفسمون یه جایی گیره، یکی نماز میخونه، روزه میگیره، اما میگه نمیتونم ناخن نکارم. شح نفسش تو ناخن کاشتنه. یکی تو کتک زدن بچشه. یکی شح نفسش تو آرایش کردن و...

🌷خدا میفرماید: اگر اومدی اون چیزی که بهش علاقه داری رو بخاطر خدا ناديده گرفتی و بخاطر خدا کنار گذاشتی رستگار میشی. خدا براش مهمه ببینه ما در محضرش، چی رو قربانی میکنیم.🌷

خدامیگه عزیز من، من می دونم برات سخته می فهمم پس به تو امتیاز بالا میدم. در مورد غیبت هم، باید ببینیم شح نفس ما روی چه کسی هست، کنترلش کنیم همین باعث قوی شدن اراده ی ما می شه و سکوی پرش ما میشه و ما به رستگاری میرسیم.🌷

استاد دوره: سرکار خانم مهرفرزی

#روز_سیزدهم

#ترک_گناه_غیبت

🛑نکته روز سیزدهم:

💡 تعریف شحّ نفس

شحّ نفس یعنی کنترل کردن گیرها و تمایلات پررنگ نفس که میدانیم درست نیستند.

هر کس بتواند آن را مهار کند، رستگار میشود.

🧩 مثالهای شحّ نفس در زندگی

کسی که در عبادات موفق است اما به یک عادت نادرست (مثل کاشت ناخن یا آرایش زیاد) وابسته است. 💅

کسی که کارهای خوب زیادی انجام میدهد اما نماز نمیخواند. 🙏

مادری که برای فرزندش همهچیز فراهم میکند اما خشمش را کنترل نمیکند. 😡

فردی که معمولاً غیبت نمیکند، ولی در مورد بعضی افراد (مثلاً مادرشوهر) نمیتواند جلوی خودش را بگیرد. 🗣️

🛑 نکته اصلی

خداوند میخواهد ببینید چه چیزی را حاضرید به خاطر او قربانی کنید.

موقعیتهای خاصی که شحّ نفس ما در آنها بروز میکند، سکوی پرتاب برای رشد و رستگاریاند. 🚀

ترک یک تمایل پررنگ و نادرست، چندین برابر پاداش دارد. 🌟

📝 توصیهها

شحّ نفس خود را شناسایی کنید.

ببینید در چه شرایط و نسبت به چه کسانی کنترل نفس برایتان سختتر است. 🔍

آن تمایل را به خاطر خدا کنار بگذارید تا ارادهتان قوی شود و به رستگاری برسید. 💪

#روز_سیزدهم

#ترک_گناه_غیبت

#ترک_یک_گناه_به_عشق_امام_زمان

📜داستان مردی که در قیامت اعمالش را به دیگران میدهد

روایت:
از پیامبر اکرم (ص) نقل شده است:
«مُغْتَابٌ یَوْمَ القِیَامَةِ یَأْتِی وَأَعْمَالُهُ الحَسَنَةُ لِفُلانٍ وَآخَرُ یَأْتِی وَأَعْمَالُهُ السَّیِّئَةُ لِفُلانٍ.»
یعنی:
🔸️«غیبتکننده در قیامت میآید در حالی که حسناتش به آن کسی که از او غیبت کرده داده میشود، و دیگری میآید در حالی که گناهانش بر عهده کسی است که از او غیبت شده است.»🔸️

📚منبع:

کتاب «کافی» (شیخ کلینی)، جلد ۲، باب الغیبة.
·«بحارالانوار» (علامه مجلسی)، جلد ۷۵، صفحه ۲۵۷.
#روز_سیزدهم

#ترک_گناه_غیبت

(این داستان در منابع اسلامی به صورت مستقیم در مورد غیبت نیامده، اما در ادبیات اخلاقی جهانی مشهور است و گاهی در گفتارهای اخلاقی مسلمانان نقل میشود.)

روایت:
شخصی نزد سقراط آمد و گفت: ▪️«میخواهم درباره دوستت چیزی بگویم.»🗣
▫️سقراط پرسید: «آیا آنچه میخواهی بگویی، از سه صافی گذشته است؟»
▪️مرد پرسید: «چه صافیهایی؟»
▫️سقراط گفت:

1️⃣ اول صافی حقیقت: آیا مطمئنی که آنچه میگویی حقیقت دارد❓️
2️⃣دوم صافی خوبی: آیا آن سخن، خوب است❓️
3️⃣سوم صافی ضرورت: آیا گفتن آن ضروری است❓️
▪️مرد پاسخ داد: «نه، کاملاً مطمئن نیستم، چیز خوبی هم نیست و ضرورتی هم ندارد.»
▫️سقراط گفت: «پس اگر حقیقت ندارد، خوب نیست و ضرورتی هم ندارد، چرا آن را بیان میکنی؟»

منبع: این داستان در کتب اخلاقی غربی مشهور است، اما در برخی منابع اسلامی مانند «مفاتیح الحیات» (آیتالله جوادی آملی) نیز به عنوان یک درس اخلاقی نقل شده است
#روز_سیزدهم

#ترک_گناه_غیبت

✳️ امام علی (ع) فرمودند:
«الْغِیبَةُ جُنْحُ الشَّیْطَانِ وَالسَّامِعُ شَرِیکُ الْقَائِلِ.»
🏹«غیبت، تیر شیطان است و شنونده آن، شریک گوینده است.»👂

در حکایتی نقل شده که دو نفر در مسجد نشسته بودند و یکی از غیبت شخص سوم صحبت میکرد. فردی که سکوت کرده بود، پس از شنیدن سخنان امام علی (ع) درباره شریک بودن شنونده غیبت، از همراهی با غیبتکننده توبه کرد.👌👏

📚منبع:

·«غرر الحکم و درر الکلم» (آمدی)، حدیث شماره ۳۷۲۱.
·«تحف العقول» (ابن شعبه حرانی)، صفحه ۱۹۸.
#روز_سیزدهم

#ترک_گناه_غیبت

🌷بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ🌷مسأله ی غیبت کردن یک مسئله ى كاملاً غیر انسانی است. یعنی حت ...

بِسْـمِ ٱللهِ ٱلْرَّحْمٰـنِ الْرَّحیـمْ🍃

غیبت میکـنی و میگی:

دیدم که میگم!😐

رفیق من...

اگه ندیده بودی که تهمت بود.😏

مثل خدا ستار العیوب باش

اگه چیزی هم میدونی نگو😉

سلام دوستان مهربونم 🥰 خوب هستید ان شالله 💞

✏️بنظرتون اگر حقوق کسانی را ضایع کرده باشیم ولی در حال حاضر فراموش کردیم و اصلا یادمان نباشد،

یا جایی از کسی حقی ضایع کردیم و اصلا نفهمیدیم، چطور باید این حقوق رو ادا کنیم که در وادی حق الناس گرفتار نشویم❓

متنی که ریپلای میشه جواب سوال قبل هست و مابقی مطالب هم در ادامه ی همین متن هست.💟

@جهان۵ @استرابرییی @زنان_موفق @shinysun @borj

میدونی خدا خیلی دوسِت داره؟اره تو خود تو.اماما هم دوسِت دارن. امام زمان (عج)هرروز تو دعاهاشون برامون دعا میکنن که عاقبت بخیر شیم.نمیشه یدونه صلوات بفرستیم و بهشون هدیه کنیم؟یا ۳ تا سوره توحید؟کلا یه دقیقه هم وقتت رو نمیگیره🌺ولی هم خدا رو خوشحال میکنی هم امامت رو🌺هیچوقت هیچوقت هم ناامید نباش ناامیدی کار شیطونه و بزرگ ترین گناه خدا مارو بیهوده خلق نکرده که ولمون کنه💚گه خواستی و قابل دونستی بگو برات صلوات بفرستم🌺

2790
2823
2791
2779
2792