2777
2789
عنوان

دورهمی برای چله ترک (غیبت) بفرمایید 🙂💖

| مشاهده متن کامل بحث + 4778 بازدید | 796 پست

بر اکثر کوچه ها این موضوع هست که عده ای خانم دور هم جمع میشن یا اینکه دارن سبزی پاک می کنن یا اینکه درگیر یک مسئله هستند، وقتی میری جلو دقت می کنی می بینی همش در مورد این همسایه و اون همسایه و کی رفت و کی نرفت و اینها صحبت می کنند و بعد از صبح که اینها سر کوچه ها نشستند تا شب زمانی که شوهرشون میاد اینا باز سر کوچه نشستن و مشغول به غیبت هستند اگر حرف این آدم ها هر مسئله دیگه ای بود حرف علم بود اکتشاف اکتشافات هسته ای بود مطالب علم به روز بود در نهایت یک روز باید به یک سرانجامی می رسید دیگه در نهایت یک روز باید یه مطلبی میومد بیرون یه مطلب مهمی یا آگاه رسانی اما وقتی به لپ مطلب اینها دقت می کنیم به اصل کلام اینها دقت می کنیم می بینیم کاملا مطالب بیهوده است کاملا اتلاف وقت و عمر همدیگه است.

همه اینها وقت های خود را می سوزانند و اتلاف وقت می کنند و در نهایت مورد حسابرسی قرار خواهند گرفت

و ابلیس هم به آنها می خندد ما باید حدالامکان تلاش بکنیم که خودمون وارد چنین جمع هایی نشیم یه جلسه ای می بینی داره غیبت میکنه بلند شو و ترک کن برو در آخرت که دیگری نمیاد به تو بگه که خب ایراد نداره خدا حالا بذار این اومد نشست پیش ما حالا یه حرفی زدیم یه خندیدیم حالش خوب نبود آوردیم نشستیم پیش خودمون با همدیگه حرف زدیم هی غیبت کردیم

نه اونجا دیگه هر کسی پرونده خودش در دست خودشه هیچ کسی بخاطر دیگری مواخذه نمیشه هر کسی طبق پرونده خودش حسابرسی خواهد شد.

شما فرض کن در مجلسی نشستی از مخلوقات خداوند مومنان واقعی یاران سربازان آقا صاحب الزمان نشستن شما یه مطلبی داخل این مجلس گیرت میاد میری غیبت می کنی کسی که غیبت میکنه پشت سر یار آقا امام زمان پشت سر مومن واقعی پشت سر مخلوق خداوند به نظر شما اینها چه عذابی باید بکشند آیا نباید مورد مواخذه قرار بگیرند اینها در ظهور تاخیر می اندازند تعلل در ظهور ایجاد می کنند اینها باید مورد باز و خواست خداوند قرار بگیرند.
#روز_نهم

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚

🌷بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ🌷

گناه یه لذت ابتدایی داره، اما بعدش پشیمونی ابدی داره، ولی یک لذت آنی داره، که ما رو وسوسه می کنه. می شه غیبت نکرد. اگر نمیشه ما خودمون نمیخوایم.🌷

امام علی (ع) ميفرمايند:استغفار کسی که غیبت میکند منفورترین خلق الله در نزد خداست.🌷

خدا ۷۰ برابر از مادر به ما مهربون تره. همون مادری که حاضره به خودش آسیب برسه به بچش نه. با شادی بچش شاد و با غمش ناراحت می شه. خطاهاشو می بخشه.🌷

یکی از عناوین خداوند «رب » هست رب یعنی: پرورش دهنده کسی که برای چیزی وقت زیاد می گذاره، و زحمت زیادی میکشه. خدا برای ما زحمت زیادی میکشه، براش مهم هستیم. زمانی که غیبت میکنیم خدا روشو بر می گردانه ،میگه توقع نداشتم،میگه توقع نداشتم، برای خیلی از آدما این ناراحتی خدا، مهمه و دنبال این هستن که خدا ازشون ناراحت نباشه پس غیبت نمیکنن.🌷

حجم زیادی از آیات و روایات در مورد ابعاد فاجعه ی غیبت و گناه کبیره هست.اگر واقعا دیدمون رحمانی باشه، آدم احساسی باشیم، فقط همین یک روایت حضرت علی (ع) برای ما باید بس باشه (خدا روشو بر میگردونه). من برای بودن و رسیدن به آغوش خدا باید تلاش کنم یعنی اختیارم دست خودم باشه. باید رو نفسم کار کنم روزی یک بار بهش بگم، نه.🌷

در سال میشه ۳۶۵ بار 💪

گوش دادن به موسیقی، اراده رو ضعیف میکنه. وابسته به آهنگ می شیم. جملاتش باعث وابستگی می شه. افسار نفس میوفته دست آهنگ. اگر در طول روز یک بار کاری رو که میخوایم، انجام ندیم آهسته آهسته نفس یاد میگیره که غیبت هم نکنه.🌷

استاد دوره: سرکار خانم مهرفرزی

#روز_نهم

#ترک_گناه_غیبت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

#ترک_یک_گناه_به_عشق_امام_زمان

💎قرآن غیبت را بسان گوشت مرده برادر خوردن میداند.

❇️ شاید به جهت این است که بدترین مدل دشمنی باطنی یعنی همان حسادت را در انسان متبلور میسازد.

❎ حسادتی که باعث شد شیطان از جایگاهش تنزل کند و از چشم خدا بیفتد.

✍️حجت الاسلام سیدعلی حسینی

#ترک_گناه_غیبت

🌷بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ🌷 گناه یه لذت ابتدایی داره، اما بعدش پشیمونی ابدی داره، ولی ...

خداروشکر از اول علاقه آنچنانی به آهنگ نداشتم الانم بدنسازی کار میکنم یه خط در میون آهنگ مخصوص میذارم بعدش حس بد میگرم با حدیث کساء یا زیارت جامعه کبیره بدنسازیمو ادامه میدم☺️پیش هیچکی جز همسرم و شما نگفتم چون میدونم مسخره می میکنن

خداروشکر از اول علاقه آنچنانی به آهنگ نداشتم الانم بدنسازی کار میکنم یه خط در میون آهنگ مخصوص میذارم ...

خدا کنه یه روز بیاد بگم خیییییلی وقته غیبتو گذاشتم کنار علاقه آنچنانی می بش ندارم چندشم میشه😢😭

بچه ها یه چیزی بگم برای خودم خیلی جالب بود من فکر میکردم اصلا غیبت نمیکنم ولی این چله باعث شد رو صحب ...

دقیقا!منم ...دودوتا چهارتا میکنم که آیا این حرفی که میخوامبزنم پیش مقدمه برای غیبت توسط طرف مقابل نشه ...ولی لذتش خیلی زیاده وقتی غیبتی روکه خیلی دلت میخواد بگی رو انجام ندی

دقیقا!منم ...دودوتا چهارتا میکنم که آیا این حرفی که میخوامبزنم پیش مقدمه برای غیبت توسط طرف مقابل نش ...

بچه ها تا سه هفته به یاری خدا و امام زمان بتونیم دووم بیاریم ملکه میشه تا مقدار زیادی غیبت نکردن😍😍 گذشته خوبی نداشتم تولدمو مدیون برنامه زندگی پس از زندگی م...به حضرت زهرا توسل کردم که آرایش نکنم اولاش خیییییلی سخت بود احساس زشتی میکردم شیطان حمله میکرد میگفت ببین چقدر زشتی کسی نگاهت نمیکنه نمیگه خوشگلی مدام کمک میخواستم ازحضرت زهرا تا۳هفته مقاومت کردم خداروشکررررررر ملکه شد تا حدود زیادی🙏🙏🙏

بچه ها تا سه هفته به یاری خدا و امام زمان بتونیم دووم بیاریم ملکه میشه تا مقدار زیادی غیبت نکردن😍😍 ...

خیلی میترسم برگردم به گذشته م چقدررررر خوبه این گروهها آدما به همدیگه کمک کنن که گناهی نکنن یا ترک کنن

خداروشکر از اول علاقه آنچنانی به آهنگ نداشتم الانم بدنسازی کار میکنم یه خط در میون آهنگ مخصوص میذارم ...

عزیزم 🥰

چه خوب ..

منم جدیدا توی ماشین آل یاسین میزارم و صوت های استاد شجاعی خیلی حس خوبی میگیرم تا آهنگ .

خدا کنه یه روز بیاد بگم خیییییلی وقته غیبتو گذاشتم کنار علاقه آنچنانی می بش ندارم چندشم میشه😢😭

اینکه اینجایی بی دلیل نیست..

من خودم خیلی وقته اذیتم و دنبال راهکار چونکه زودرنجم ...

قربون خدا بشم طوری برام راست و ریست کرد که مجبور به ترک بشم.

ان شالله در کنار هم رشد میکنیم و ترک این گناه کبیره💪

بچه ها تا سه هفته به یاری خدا و امام زمان بتونیم دووم بیاریم ملکه میشه تا مقدار زیادی غیبت نکردن😍😍 ...

خداروشکر عزیزم 🥰

همینکه تونستی آرایش نکنی پس حتما غیبت و هم ترک میکنی مطمئنم،چون یکبار با نفست و شیطان جنگیدی و پیروز شدی😍👏👏

خیلی میترسم برگردم به گذشته م چقدررررر خوبه این گروهها آدما به همدیگه کمک کنن که گناهی نکنن یا ترک ک ...

شما برای رضایت خدا اولین قدم و برداشتی..و توفیقاتت روز به روز داره بیشتر میشه،مطمئن باش خدا و امام زمان هم حتما کمکت میدن..هر جا کم آوردی و خسته شدی اقارو صدا بزن