2821
2789
عنوان

دورهمی برای چله ترک (غیبت) بفرمایید 🙂💖

| مشاهده متن کامل بحث + 12253 بازدید | 1993 پست
چه خوب این پیام و دیدم من اطرافیانم زیاد در مورد دیگران صحبت میکنن ولی واقعا خیلی وقتا نمیتونم بهشون ...

سلام عزیزم.

اول اینکه استغفار کنید و از لیست جرایم اونی که براتون سخت تر هست و انتخاب کنید..

این متن و من فرستادم ولی تا جایی که میشه نباید شنید،ایشون چون داخل کلاس هستند و نمیشه کلاس و ترک کنند مجبورند ولی شما تا جایی میتونید باید ترک کنید جلسه رو..

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

🌷بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ🌷

آثار غیبت:

من آثار فردی و آثار جمعی

🌷 امام صادق (ع) میفرمایند: همانگونه که آتش هیزم را میخورد، غیبت هم کارهای نیک را میخورد.

🌷 این روایت یادآوری می کند کسانی که در طول روز کارهای خیر انجام می دهند، اگر مبتلا به غیبت باشند، مثل اینست که کوله بارشان سوراخ است و به خاطر اون سوراخ (غیبت) تک تک اعمال در این مسیر و تمام کارهای خیر و حسنات از دستشون میره. فقط به واسطه ی غیبت کردن.

🌷 یه آتیش رو در نظر بگیرید، داخلش چند تا تنه ی درخت، شاخه، چوب بندازیم، بعد از نیم ساعت جز چند تا ذغال و خاکستر چیزی باقی نمیمونه.

🌷 غیبت کردن باعث حبط شدن اعمال ما می شود. درمورد غیبت کردن ما باید به شناخت برسیم، اگر شناخت پیدا کنیم خیلی از مشکلات ما حل میشه.

🌷 معصومین چرا گناه نمیکردن؟ چون در مورد گناهان شناخت داشتند ومی دونستند گناهان مانند فضولات چندش آور هستند.

🌷 خدا در قرآن میفرماید: بندگان من اگر پشت سر برادر دینی خود حرفی بزنند که خوشایندش نباشه، مثل این است که گویی گوشت برادر مرده ی خود را می خورند.

🌷 زمانی که غیبت می کنیم ارزش انسانی که در مورد او صحبت می کنیم رو زیر پا می گذاریم.

🌷 یکی از آثار سوء غیبت کردن اینه که اعمال نیک ما حبط میشود اونهمه زحمت و تلاش ما از بین میره.

🌷 مرام خدا اینه اگر دوست داری به جایی برسی غیبت نکن، خودش تو رو به اون جایگاه می رسونه.

🌷 گاهی اوقات ما اینقدر کمیت گرا هستیم که کیفیت گرا نیستیم، همش دنبال مستحباتیم.

وقتى تلفن رو برمیدارى و غیبت میکنی همه ی مستحباتت نابود میشه.

🌷 ذکری که در روح و جسم ما اثر نکنه فایده ای نداره.

🌷 ذکر مثل مولتی ویتامین میمونه، که خدا برای حیات و ادامه ی راه زندگی به بنده هاش داده. خدا میفرماید: در قرآن تدبر کنید، نیم صفحه قرآن با تدبر، خیلی بهتره از یک جز خواندن بدون تدبراست.

🌷 کمیت گرا نباشیم، کیفیت گرا باشیم. کسانی که روی کیفیت دقت دارند، روی محارم و روی حرامهای الهی دقت دارند.

🌷 بهترین ذکر: لا الله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین ذکر یونسیه است.

استاد دوره: سرکار خانم مهرفرزی

#روز_هشتم

#ترک_گناه_غیبت

🔴 روایت امام صادق (ع) درباره غیبت مؤمن

💠 امام صادق (ع) فرمودند:
«مَنْ أَکَلَ لَحْمَ أَخِیهِ الْمُؤْمِنِ غِیبَةً أَکَلَهُ اللَّهُ یَوْمَ الْقِیَامَةِ مِنْ جَسَدِ النَّارِ»
.
«کسی که در غیاب برادر مؤمنش، (از طریق غیبت) گوشت او را بخورد، خداوند روز قیامت از جسد آتش او را خواهد خورانید.»🔥😰

📚منابع:
الکافی (شیخ کلینی)، جلد ۲، صفحه ۳۵۸، حدیث ۳.
وسائل الشیعة (حر عاملی)، جلد ۱۲، باب تحریم الغیبة.

سلام من امشب رفتم خونه مادرم .زن داداشم طبق معمول اومد خورد و رفت . من گفتم وای وای چقد رو میخواد آد ...

به این زودی نا امید شدی...!😐 یعنی شیطان داره کارشودرست انجام میده!!!

عزیز من همه ی ما توی موقعیت های این چنینی قرار میگیریم و چه بسا الان بیشتر...

عزیزم باید بجنگی،الکی نیست که خداوند مبارزه با نفس و مصداق جهاد فرمودند..تو داری جهاد میکنی

استغفار کن و خودتو جریمه..

توی یکی از مطالب گفتم ما اول راه مثل کودک نوپایی هستیم که بارها زمین میخوره ولی بازم ادامه میده و بالاخره موفق میشه💪

♨️حکایت مردی که در خواب دید غیبتش را میخورد

در کتاب "مرآة الکمال" نقل شده که مردی در خواب دید در قیامت است و به او ظرفی پر از گوشت گندیده میدهند و میگویند: «بخور!»،🥩🍖

_او میگوید: «این چیست❓️»
پاسخ میشنود: «این غیبتهایی است که در دنیا از مردم کردهای و اکنون باید آنها را بخوری.»

داستان عالمی که از شاگردش غیبت کرد

👨🎓نقل شده است یکی از علمای بزرگ در مجلس درس، داستان عالمی که از شاگردش غیبت کرد

روایت:
👨🎓نقل شده است یکی از علمای بزرگ در مجلس درس، از شاگردی که غایب بود، بدگویی کرد.
یکی از حاضران به او گفت: «اگر این شاگرد اینجا حاضر بود، آیا همین حرف را میزدی❓️
عالم گفت: «نه.»
آن شخص گفت: «پس این غیبت است.»

😇 عالم متوجه شد و بلافاصله توبه کرد و برای جبران، نامهای به آن شاگرد نوشت و از او عذرخواهی کرد.

📚منبع:
این حکایت در کتاب "قصة الأخلاق" (عبدالوهاب مطاوع) و نیز در برخی نسخههای "کشکول شیخ بهایی" با عبارات مختلف نقل شده است. بدگویی کرد.
▫️یکی از حاضران به او گفت:«اگر این شاگرد اینجا حاضر بود، آیا همین حرف را میزدی❓️
▪️عالم گفت: «نه.»
▫️آن شخص گفت: «پس این غیبت است.»

😇 عالم متوجه شد و بلافاصله توبه کرد و برای جبران، نامهای به آن شاگرد نوشت و از او عذرخواهی کرد.

﷽ 💞سلام دوست مهربونم🥰✋آیا دوست داری اعمال حسنه توام حبط بشه؟😥 یا تمام تلاشت رو میکنی تا پروندت رو ...

هزاران بار لایک دارید

ثوابی که میکنید قابل شمارش نیست خوشا به سعادتتون

من همیشه هستم و لذت میبرم

انشاءالله خدا حاجت دل تک تکتون رو بده😍🙏🏻

دیگه تراپیستمم نمیتونه بتراپه...حس عنکبوتی رو دارم که نمیدونه چیتار کنه..

به این زودی نا امید شدی...!😐 یعنی شیطان داره کارشودرست انجام میده!!!عزیز من همه ی ما توی موقعیت های ...

پیام بدم بهش بگم من پشت سرت حرف زدم؟ نمیدونم چیکار کنم. همیشه اذیت میکنه حالا عذاب وجدانم گرفتم

هزاران بار لایک دارید ثوابی که میکنید قابل شمارش نیست خوشا به سعادتتون من همیشه هستم و لذت میبرم انش ...

همچنین شما و همراهان خوبمون.🌸🌿

پیام بدم بهش بگم من پشت سرت حرف زدم؟ نمیدونم چیکار کنم. همیشه اذیت میکنه حالا عذاب وجدانم گرفتم

نه عزیزم با گفتنش ایشونو ناراحت میکنی و این خودش گناه محسوب میشه...براش استغفار بگو و کار خیر...

2790
2823
2791
2779
2792