2821
2789
عنوان

دورهمی برای چله ترک (غیبت) بفرمایید 🙂💖

| مشاهده متن کامل بحث + 12253 بازدید | 1993 پست
إن شاء الله یکبار برای همیشه ترکشکنیم این گناه نحس و کبیره و کریه رو!من تا یکی دوهفته تونستم ترکش کن ...

سلام عزیزم خوش آمدید🥰

وقتی بخوای یک گناه و کنار بزاری قطعا حملات شیطان بیشتر میشه ،مثل وقتی میخوای رژیم غذایی بگیری یکی بخواد مدام پیش ما انواع غذاها و شیرینی هارو بیاره ،دقیقا کار شیطان هم همینطوره که ما رو نا امید کنه و بگه حالا این دفعه رو بگو دلت خالی بشه از فردا شروع میکنی...باید مراقب وسوسه و تله های شیطان بود.

ان شالله که با توکل بر خدا و امام زمان این گناه و ترک میکنیم.🤲

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بیایید با هم چند قدم به جلو برداریم:

۱. چله را به چشم یک «مسیر» ببینید، نه یک «قلهٔ غیرقابل صعود»

· هدف اصلی، آگاهی بیشتر و کاهش تدریجی غیبت است، نه حذف ۱۰۰٪ و بیعیب و نقص آن. اگر روزی لغزیدید، خود را سرزنش نکنید. بلند شوید و ادامه دهید. همین تصمیم و تلاش، پاداش بزرگ خود را دارد.

۲. با نزدیکان چطور رفتار کنیم؟

· رک اما محترمانه: میتوانید در فرصتی مناسب به صورت کلی بگویید: «اخیراً تصمیم گرفتم روی گفتارم بیشتر تمرکز کنم و سعی کنم کمتر پشت سر دیگران صحبت کنم. ممکنه گاهی در مکالمات سکوت کنم یا موضوع رو عوض کنم، ممنون میشم اگر همراهیام کنید.»
· تغییر موضوع به زیبایی: وقتی بحث به سمت غیبت میرود، میتوانید:
· از نقطهای مثبت در مورد همان شخص بگویید. («به هر حال فلانی در کارش خیلی دقیقه»)
· موضوع را به خودتان یا یک موضوع عمومی تغییر دهید. («یاد فلان فیلم افتادم...»)
· سوالی بپرسید که جهت گفتگو را عوض کند.
· گاهی سکوت یا ترک مودبانه: میتوانید کمی سکوت کنید یا بگویید «ببخشید من یه کاری دارم» و از فضا دور شوید.

۳. اگر شرکت کردم و نشد چی؟

· هیچ اشکالی ندارد! این چله یک تمرین معنوی است، نه یک آزمون با نمره قبول و رد. حتی اگر ۱۰ روز یا ۲۰ روز هم موفق شوید، نسبت به قبل پیشرفت بزرگی کردهاید.
· هر بار که متوجه غیبت میشوید و سکوت میکنید، یک پیروزی است. حتی اگر وسط حرف قطعش کنید.
· شکست در یک روز، به معنای شکست در کل دوره نیست. فردا دوباره شروع کنید.

۴. برای خودتان یک انگیزه و پاداش تعیین کنید

· مثلاً بعد از هر هفته موفق، یک کار خوب برای خودتان انجام دهید.
· تاثیر مثبت این تغییر را روی آرامش درون و روابطتان مشاهده کنید.

۵. دعا و نیایش

· از نیروی بیکران الهی کمک بخواهید. این تصمیم شما برای خدا است، قطعاً شما را یاری میکند.

یادتان باشد: نیت خیر شما و تلاشتان، حتی اگر به نتیجه ایدهآل نرسد، با ارزش و رشددهنده است. همین که این اشتیاق را دارید، نشان میدهد قلب پاکی دارید.

قدم اول را بردارید و شروع کنید. به خودتان سخت نگیرید. این سفر، سفری به سوی سبکی روح و آزادی از قید حرفهای بیهوده است. 🕊️

شما حتماً میتوانید، حتی اگر راه پرپیچوخمی باشد. من به شما ایمان دارم.

🌷بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ🌷

💕 یه کودک تا وقتی راه رفتن رو یاد نگرفته مدام زمین میخوره، زمین خوردن درد داره، هی مراقبه که تعادلش بهم نخوره، یک جا رو میگیره که زمین نخوره، این مراقبه واقعا لازمه. یعنی چیزی نیست که فرد از خودش اختراع کنه.

💕 ما هم همیشه باید مراقب دهانمان باشیم، خیلی از عرفا سنگ زیر زبانشان میگذاشتن تا زمانی که میخواستند حرف بزنن سنگ به اونها هشدار بده که آی الان میخوای چی بگی غیبت نباشه؟ هول و هراس باید همیشه باشه. زود عادت میکنیم و به جایی میرسیم که دیگه برامون سخت نیست.

💕 اگر الان سخته کاملا طبیعیه هرچه جلوتر بریم راحت تر میشیم و جنگ درونی در ما ایجاد نمیشه که گاهی یه چیزی درون ما بگه بگو حرفات جذاب و دیگری درون ما بگه: نگو غیبته و گناه کبیره است.

💕 خدا با زبان حوادث با ما حرف میزنه یعنی چی؟ یعنی اینکه خیلی اوقات با یک سری اتفاقهای معمولی و روزانه، خدا میخواد با ماحرف بزنه.

💕مثلا با دیدن یه قسمتی از یه فیلم، یا یه حرف بچه یه پیغامی از طرف خداست. باید به اتفاقات اطرافمون دقت کنیم تا نکته ها وپیام های خدا رو بفهمیم.

💕 شانس اصلا و ابدا وجود نداره. هیچ برگی بدون اذن خداوند از درخت نمیفته. اگر عطا کنه رزق بوده واگر داده نشه حکمت بوده، شانسی وجود نداره.

💕حدیث قدسی: کسی که غیبت و بدگویی دیگران را ترک کند. محبتش در دلها اشکار میشود.

💕گاهی در خانه کار میکنیم تا شوهرمون ازمون راضی باشه، ولی اون روز غیبت میکنیم و رزق محبت همسر رو از دست میدیم یا برعکس یک روز گرفتاریم و بخاطر خدا غیبت نمی کنیم، خدا رزق محبت رو برامون جاری میکنه.

💕 من وقتی غیبت میکنم اول از همه به خودم آسیب میرسونم. بعد با (غيبت) حق الناسی که میکنم، اعمالی از من برداشته ميشه و به اونی که ازش غیبت کردم ميرسه. اینم ظلم به منه، خدا میگه عزیز من، من خوشم نمیاد تو داری خودکشی میکنی. غیبت یه جور خودکشیه، یا خودتو میکشی یا طرف مقابلتو. پس دقت کنیم که غیبت چه آسیب هایی بهمون میزنه.

استاد دوره: سرکار خانم مهرفرزی

#روز_هفتم

#ترک_گناه_غیبت

﷽🌟سلام و درود به دوستان عزیز و همراه🥰دوستان از تله غیبت چی میدونید؟🤔تله یعنی چاهای غیبت که توش گی ...

چقدررر دعاتون میکنم واسه معرفی برنامه محاسبه نفس ...

من متوجه شدم ریشه بیشتر غیبتهام درد دل کردن هست

مثلا درمورد ناراحتی و دلخوری از همسرم با مامانم و دوستم صحبت میکنم و ناخودآگاه کلی غیبت اون بنده خدا میشه که قطعا راضی نیست کسی مسائلشو بدونه اون هم خانواده همسر...

باید خیلی روش کار کنم

ما مال خداییم، آدم مال خدا رو صرف کسی دیگه نمیکنه:)🌿
چقدررر دعاتون میکنم واسه معرفی برنامه محاسبه نفس ...من متوجه شدم ریشه بیشتر غیبتهام درد دل کردن هستم ...

برنامه نفس و دوست عزیزم معرفی کردند منم میخوام نصب کنم..

بله عزیزم با همین دردودل های بنظر ساده کلی گناه برامون ثبت میشه متاسفانه..

شیطان خیلی حیله گر هست و هر کسی و از سمت نقطه ضعفش به گناه می کشونه..

ان شالله که در کنار هم موفق میشیم 🥰

سلام و خداقوت🌹امروز یه پستی تو اینستا دیدم که خب یه جورایی غیبت و تمسخر بود، ولی خودم رو کنترل کردم ...

سلام عزیز دل 🥰

آفرین به شما که تونستی جلوی نفستو بگیری.

2790
2823
2791
2779
2792