2821
2789
عنوان

دورهمی برای چله ترک (غیبت) بفرمایید 🙂💖

| مشاهده متن کامل بحث + 12253 بازدید | 1993 پست

@naghashi_khoda

@newr

بفرمایید🌺💚خیلی خوش اومدین به چله ترک غیبت💚

میدونی خدا خیلی دوسِت داره؟اره تو خود تو.اماما هم دوسِت دارن. امام زمان (عج)هرروز تو دعاهاشون برامون دعا میکنن که عاقبت بخیر شیم.نمیشه یدونه صلوات بفرستیم و بهشون هدیه کنیم؟یا ۳ تا سوره توحید؟کلا یه دقیقه هم وقتت رو نمیگیره🌺ولی هم خدا رو خوشحال میکنی هم امامت رو🌺هیچوقت هیچوقت هم ناامید نباش ناامیدی کار شیطونه و بزرگ ترین گناه خدا مارو بیهوده خلق نکرده که ولمون کنه💚گه خواستی و قابل دونستی بگو برات صلوات بفرستم🌺

@sssatefeh خوش اومدی گلم به چله ترک غیبت🌺💚

میدونی خدا خیلی دوسِت داره؟اره تو خود تو.اماما هم دوسِت دارن. امام زمان (عج)هرروز تو دعاهاشون برامون دعا میکنن که عاقبت بخیر شیم.نمیشه یدونه صلوات بفرستیم و بهشون هدیه کنیم؟یا ۳ تا سوره توحید؟کلا یه دقیقه هم وقتت رو نمیگیره🌺ولی هم خدا رو خوشحال میکنی هم امامت رو🌺هیچوقت هیچوقت هم ناامید نباش ناامیدی کار شیطونه و بزرگ ترین گناه خدا مارو بیهوده خلق نکرده که ولمون کنه💚گه خواستی و قابل دونستی بگو برات صلوات بفرستم🌺

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

🌹برای ترک غیبت با نزدیکان چطور رفتار کنیم❓️

🌿 رک اما محترمانه:

میتوانید در فرصتی مناسب به صورت کلی بگویید: «اخیراً تصمیم گرفتم روی گفتارم بیشتر تمرکز کنم و سعی کنم کمتر پشت سر دیگران صحبت کنم. ممکنه گاهی در مکالمات سکوت کنم یا موضوع رو عوض کنم، ممنون میشم اگر همراهیم کنید

🌿تغییر موضوع به زیبایی: وقتی بحث به سمت غیبت میرود، میتوانید:

از نقطهای مثبت در مورد همان شخص بگویید.

(«به هر حال فلانی در کارش خیلی دقیقه»)

🌿 موضوع را به خودتان یا یک موضوع عمومی تغییر دهید.

(«یاد فلان فیلم افتادم...»)

🌿 سوالی بپرسید که جهت گفتگو را عوض کند.

🌿 گاهی سکوت یا ترک مودبانه: میتوانید کمی سکوت کنید یا بگویید «ببخشید من یه کاری دارم» و از فضا دور شوید.

خدایا ....؟.....؟.....!! 🌟 حمد و سپاس مخصوص خداوندی است که هر جا خواستم او بود اما هر جا او خواست من نبودم؟!🌟 خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🤲 دلیل غیبت طولانی ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲

بسم الله الرحمن الرحیم

👅 زبان یک عضو کوچک از بدن ماست،

ولی تأثیرات زیادی بر زندگی ما داره. بیشتر گناهانی که مرتکب میشیم،

با همین عضو کوچک صورت میگیره😰

گناهانی که نه تنها روی آخرتمون موثره،

بلکه باعث مشکلات زیادی توی همین دنیا هم میشن.😥

🌸پس اگه بتونیم زبانمون رو کنترل کنیم،

یک گام 👣 بزرگ در زندگیمون برداشتیم.💪🏻

📖 یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُوا اجْتَنِبُوا کَثِیرًا... وَلا یَغْتَب بَّعْضُکُم بَعْضًا(حجرات12)🔑 ای کسانی که ایمان آوردهاید!

از بسیاری از گمانها بپرهیزید،چرا که بعضی از گمانها گناه است؛ و تجسس نکنید،و هیچیک از شما غیبت دیگری نکند

🌱سه روزه که کنار هم شروع کردیم ترک یکی از گناهان زبان را به نام🔥غیبت🔥

🌸اگر سوالی یا نکته ای دارین باهامون در میون بزارین🤗

تاپیک گفت و گو و چله اینجاست و اینجا گزارش بدین و مطالب روزانه رو بخونید.

@456754356

@ماه_آسمان_خدا

@النگو

@شببخیر۶dfgh

@بانو_هوانگ_اوک

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚

بسم الله الرحمن الرحیم

📖 یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُوا اجْتَنِبُوا کَثِیرًا... وَلا یَغْتَب بَّعْضُکُم بَعْضًا(حجرات12)🔑 ای کسانی که ایمان آوردهاید!

از بسیاری از گمانها بپرهیزید،چرا که بعضی از گمانها گناه است؛ و تجسس نکنید،و هیچیک از شما غیبت دیگری نکند

@donyaaaaaaaaaa

@آنجی۲۲

@mdhrjcjsn

@delaram1371

@honey_boney

بسم الله الرحمن الرحیم

@زران

@لیلابانوووو

صفحه ی 9 تا 10 رو بخونید

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭 خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭                خ

💢بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ

☘️🌸اعیاد شعبانیه مبارک☘️🌸

غیبت از گناهان کبیره و حق الناس است.

خدا از حق خودش میگذره ولی در مورد حق الناس ميفرمايد: خودتون دوتا برید همديگرو راضی کنید.

این چله برای ترک محرمات و انجام واجبات است و باعث رسیدن انسان به تقرب الهی میشود.

🔺 تعریف غیبت: هرنوع گفتار و رفتاری که ما در غیاب کسی انجام بدهیم و اون شخص راضی به اون رفتار و گفتار نباشه غییییییبت محسوب میشود.

آیا خوبیها رو بگیم چی؟؟؟؟

🔺 اگر فرد راضی باشه مشکلی نیست، گفتن اخلاقيات خوب، مثل صبوری، مهربانی، جایز است شاید باعث تشویق افراد هم بشود.

🔺غیبت، هم گفتار رو شامل میشه هم رفتار رو.

مثلا شخصی قد بلند وارد مجلس میشه و ما با حرکات دست مسخرش میکنیم این غیبت و حق الناس است؟

آیا در مورد همسرم، بچم وخواهرم پیش کسی صحبت کنم. غیبت محسوب میشود؟؟؟ 🤔🤔

🔺اگر فرزندان ما خطایی کنند یا نقصی دارند ... اگر بدون رضایتشان پیش کسی بگوییم غیبت است، حتی اگر اون شخص دوست ما یا خواهر یا مادر ما باشد.

👈 قاعده ی کلی قرآن: من همانا گله و شکایت هایم را پیش خدا میگویم (آیه ی قرآن)

👈 در طول چهل روز اولین قدم، شناخت ابعاد مکافات گناه کبیره غیبت است.

👈 غیبت جزو گناهان کبیره هست و ترک آن از واجبات است.

با ترک غیبت در خیلی مواقع محبوبیت بیشتری بدست می آوریم و با غیبت، رزقها و محبوبیتها تا حدودی از دست میرود. 😔

کلام آخر 👇👇👇👇👇👇👇

خدا به اندازه ی نخ لای هسته ی خرما با کسی ظلم نمیکنه، همه اینها چینش و دومینوی الهی هست ❌

#روز_سوم

#ترک_گناه_غیبت

غیبت چیست؟

ابوذر از حضرت محمد (ص) پرسید:

«یا رسول الله! غیبت چیست؟»

حضرت محمد پاسخ دادند:«حرفی درباره شخص غائبی بزنی که بدش بیاید»

ابوذر گفت:«اگر عیبی در او باشد و من همان عیب را بگویم چطور؟»

حضرت محمد فرمودند:

«غیبت این است که شما، عیبی که در او هست بگویی. اگر عیبی نبود، که دیگر غیبت نیست؛ تهمت است!»

بحارالانوار ج ۷۲ ص ۲۲۲

#روز_سوم

#ترک_گناه_غیبت

2790
2823
2791
2779
2792