2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پیر بشیمشوهر مون هم پیر و زمینگیرهیکی باید خودشو جمع کنه

اینکه تو خونت زمینگیر باشی و تنهای تنها و کسی دور ورت نباشه که وقتی زمینگیر شدی یه لیوان اب دستت بده به مراتب ترسناک تر از اینه که یه شوهر زمینگیرم کنارت باشه تا تنها نباشی

منم همین تصمیمو دارم ولی خب نمیدونم چند سالته، آدم باید دردی که همراه با این تصمیم میاد رو درک کنه. ...

22 سالمه و میدونم زوده برای اینجور تصمیم ها ، ولی میخوام از الا برای آینده ام تصمیم بگیرم اگه بخوام به جایی برسم باید تا سالهای زیادی قید ازدواج رو بزنم ، پس میخوام محکم پای مجرد بودنم وایسم ، قضاوت بقیه باعث میشه یهو نظرم برگرده و امیدوارم اینطوری نشه هیچوقت

اینکه تو خونت زمینگیر باشی و تنهای تنها و کسی دور ورت نباشه که وقتی زمینگیر شدی یه لیوان اب دستت بده ...

نه تنهایی چیز بدی نیست اگر آدم یاد بگیره به خودش تکیه کنه و با خودش خوش باشه

من 10 ساله تنهام

گاهی بوده مریض بودم و تنها بودم

22 سالمه و میدونم زوده برای اینجور تصمیم ها ، ولی میخوام از الا برای آینده ام تصمیم بگیرم اگه بخوام ...

بهر حال تصمیم سختیه. مجرد موندن اصلا گل و بلبل نیست. آدم باید بدونه این مسئله رو و بعد با اگاهی تصمیم بگیره.

اگه توی تصمیمت هم جدی هستی بنظرم سعی کن از خونواده جدا شی در آینده. دختر مجرد سن بالا اگه تو خونه بمونه خیلی اذیت میشه

نه تنهایی چیز بدی نیست اگر آدم یاد بگیره به خودش تکیه کنه و با خودش خوش باشه من 10 ساله تنهامگاهی بو ...

منم نمیگم تنهایی بده عزیزم ولی طرز فکر همه یکسان نیست یکی مثل من و شما با تنهایی حال میکنه یکی با تنهایی افسردگی میگیره

خیلییییییی وحشتانکه تصورشم

اینکه بخوای همه چیتو با یکی دیگه شریک شی

از زندگی و دنیای درونت تا کوچیک ترین چزا مثل تخت و کمدت

من نمیتونم حتی فکر کنم که یکی به وسایلم دست بزنه یا وسایلشو بذاره کنار وسایلم

چه برسه بخوام چیزای دیگه رو مثل فکر و احساساتمو تقسیم کنم🤕🤦♀️