2777
2789
عنوان

سوال مهم از خانوما(کاربر پسر)

| مشاهده متن کامل بحث + 598 بازدید | 43 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

متوجه نشدی،ما به اون دختری که خیانت کنه هم نمیگیم مادهلفظ قشنگی نیس

شما ها یجور دیگه دخترارو بی ارزش میکنید

نگاه جنسیتی دارید و همه چیزو تو رابطه جنسی میبینید

مگه باید حتما بگید ماده ؟؟ بجاش هزارتا مشکل روحی روانی پیش میارید برای دخترای بدبخت

جمع کن برو تا نریدم بهت

بارها میگید چرا تاپیکات تناقض داره عزیزان منو دوستم باهم تو این اکانتیم یبار من تاپیک میزنم یبار اون لطفاً حاشیه درست نکنید ❤️

شما ها یجور دیگه دخترارو بی ارزش میکنید نگاه جنسیتی دارید و همه چیزو تو رابطه جنسی میبینید مگه باید ...

همین پسرا از پارسال جنگ جنسیتی راه انداختند

آرزو قلبیم به عشقتون برسید😊❤️ هردوسخت درتلاشیم به هم برسیم

از طرفی قبول دارم از طرفی نه خب قطعا نمیان توی سایت بگن اره خیلی خوشبختیم امیدوارم متجه شده باشید که ...

زنها دو دسته ان. زنهای هرزه ی شکارچیه لاشخور و زنهای سالم و درست و واقعی اما متاسفانه مردا فقط یک دسته ان همه از دم زورگو . خودشیفته . بی مسولیت . عیاش وووووو فقط و فقط مگر اینکه به ندرت غیر این باشن که تعدادشون اندازه انگشت دست هم فکر نکنم بتشه

نر درست لفظ قشنگی نیست اونم به جایی به ادم خودش گفته میشه

نه شما شما مرد باش هیچوقت همچین حرفی نمیشنوی

با زن و مرد درستم باشی که عمرا همچین چیزیو بشنوی

اینم حرفو این فرهنگ لغاتم نه من نه شما نمیتونیم درست کنیم تاپیکتونم حالت گارد و تفرقه جنسیتی داره بگذر بزار بگذره اینم ادامه پست قبلیم

هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن.                                                         * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*.   موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎
زنها دو دسته ان. زنهای هرزه ی شکارچیه لاشخور و زنهای سالم و درست و واقعی اما متاسفانه مردا فقط یک دس ...

عزیزم شما قطعا ادمای زیادی زندگیتون دیدید بیشتر از من

من باتیکه اول حرفتون موافقم ولی دومی نیاز به اصلاح داره من هم خوب دیدم هم بد خانوما خوبی خالص دارن ولی باز اقایون تو خوب بودنشون هم یه نیت یا شیطنت یا یچیزی هست ولی نه درحدی که گفتید ادما یه ضعفی دارن یکی شخصیت یکی رفتار یکی اخلاق چه خانم چه اقا

من احساس میکنم که شما از طرف یه اقا اسیب دیدید و یکم باچشم بسته تر و ناراحت تر نگاه میکنید البته امیدوارم چیز ناراحت کننده ای نگفته باشم 🙂

هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن.                                                         * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*.   موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎
تفرقه که نداشتباز هم همینجا اومدن توهین کردن

چرا داشت!

اینو خودتونم میدونید که این سوال رو توی سایت بانوان بگید باچی مواجه میشید

جواب تاپیکتونم احتمالا خودتون میدونید مگراینکه سنتون کم و خام باشه

شما ها یجور دیگه دخترارو بی ارزش میکنید نگاه جنسیتی دارید و همه چیزو تو رابطه جنسی میبینید مگه باید ...

واقعا

من از خیانت همجنسای خود پسرا به خودشون پشمام میریزه. فکر کن من کلا یک بار دوستای دوستپسر سابقم رو به اصرار خودش دیدم، میومدن یواشکی به من پیشنهاد میدادن. فقط خدا میدونه شمارمو از کجا پیدا کرده بودن. بخاطر همین قضیه ازش جدا شدم، گفتم اگه اینا دوستاتن، وای به حال خودِ عنترت.

شایدم همش از اول یه بازی بوده، خدا میدونه.

عزیزم شما قطعا ادمای زیادی زندگیتون دیدید بیشتر از من من باتیکه اول حرفتون موافقم ولی دومی نیاز به ا ...

راستش نمیتونم بگم اسیب، چون من همیشه از تجربیات بزرگ ترام استفاده میکردم و هیچ وقت کامل اعتماد نمیکردم.

اما دیگه ببین چی بودن که حتی از کمترین سطح اعتمادم هم سو استفاده شده. همیشه با خودم میگم من که حتی اونقدرم عمیق نمیشدم تو روابطم، این شدم. وای به حال دخترایی که اعتماد میکنن و حتی رابطه جنسی هم برقرار میکنن.

خلاصه سرتو درد نیارم، کلا قید قرار و ازدواج رو زدم انقدر که اوضاع وخیمه. تو هم لزومی نداره اینارو به خودت بگیری، ولی یکمم حق بده. بهرحال خودتم بین همنوعات بودی، تو خلوتای پسرونه کم حرفای رکیک زده نمیشه راجع به دخترایی که میشناسن.

راستش نمیتونم بگم اسیب، چون من همیشه از تجربیات بزرگ ترام استفاده میکردم و هیچ وقت کامل اعتماد نمیکر ...

اره میدونم من خودمم اعتماد نمیکنم تا الان تو این سن با یکنفرم دوست مجازیم حتی نبودن نمیگن کسیو دوست ندارم یا عاشق نیستم یا نبودم اتفاقا دوست دارم یکیو ولی یه مرز کشیدم که به هیچ عنوان به خودم همچین اجازه ای نمیدم وارد رابطه دوستی حتی مجازی بشم. تو جمع پسرای فامیل و دوستای داداشمو... بودم میدونم چی میگی واقعا راحت حرفای رکیک میزنن

راستش نمیتونم بگم اسیب، چون من همیشه از تجربیات بزرگ ترام استفاده میکردم و هیچ وقت کامل اعتماد نمیکر ...

و موافقم باهاتون پسرا بیشتر ضربه میزنن چون دخترا و خانوما خیلییی احساساتی هستیم بر عکس پسرا من خودم پسرای فامیلمونو میبینم بااینکه خودش میگه شکست عشقی و خوردم ... ولی خودشم بیشتر اسیب زده