2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه انشالله سال آینده منم ثبت نام نکردم انشالله سال بعد

اوووو تا کی صبر کنم سال بعد. لیسانس اموزش ابتدایی دارم دانشگاه آزاد. یعنی خودمون فقط باید برا مصاحبه بخونیم؟

اوووو تا کی صبر کنم سال بعد. لیسانس اموزش ابتدایی دارم دانشگاه آزاد. یعنی خودمون فقط باید برا مصاحب ...

نه ببین ازمون فرهنگیان میدی و باید نمره خوب بگیری تا قبول شی ی سری منابع هم داره

بعد که قبول شدی یه مصاحبه حضوری داره یه سری سوال میپرسن ازت و میان تحقیق حتی از همسایه ها و... محجبه باشی مسائل دینی بلد باشی اطلاعات عمومی و.... بعد اینو هم قبول بشی دیگه تمومه

اوووو تا کی صبر کنم سال بعد. لیسانس اموزش ابتدایی دارم دانشگاه آزاد. یعنی خودمون فقط باید برا مصاحب ...

فرهنگیان کنکوره کنکور میدی اگر ترازت رسید میری مصاحبه اگر قبول شدی اونوقت میری دانشگاه محدودیت سنی هم داره

ماده ۲۸ ازمونه اگر نمره رسید میری مصاحبه اگر قبول شدی میری سر کار اینو نمیدونم محدودیت سنی داره یا نه

آزمون استخدامی اموزش پرورش چی شما ثبت نام نکردین؟ تا حالا ازمونشو ندادین؟

نه من هنوز لیسانس نگرفتم چند ترم دیگه دارم برا اموزش و پرورش باید لیسانس داشته باشی برا فرهنگیان ولی نه

فرهنگیان قبول شی از اول باید بخونی مدرک لیسانس بگیری بنظرم

نه ببین ازمون فرهنگیان میدی و باید نمره خوب بگیری تا قبول شی ی سری منابع هم داره بعد که قبول شدی یه ...

من محجبه اینا نیستم که 😂🤦♀️ یعنی اینقدر تاثیر داره؟

فرهنگیان کنکوره کنکور میدی اگر ترازت رسید میری مصاحبه اگر قبول شدی اونوقت میری دانشگاه محدودیت سنی ه ...

منابع دانشگاه فرهنگیان چی هس؟ کاش میفهمیدم ازمون ۲۸ کی برگزار میشع