2777
2789
عنوان

آهنگ آذری

| مشاهده متن کامل بحث + 4815 بازدید | 483 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یوخخ تیراختور ربطی یوخدیه

من کیدنه بونلاری اشیدمیشم فقط. خب دی گدک چکک چورودوم نت سیزلیخ دان

☆اونوتما دوشمانلارین،چوخدولار اطرافیندا ☆ 🟦🟥🟩 ✴️ یاشاسین آذربایجان ✴️

😂😂سنین الینن. دا دییمیرم اوزون بیلنه بیلیم بونان گلدین تز😂قیز؟؟؟ اذری نمه دی دااا سنن انتظاریم یو ...

😂آخی ایه دسیدیم تورکی منه تورکیلی آهنگ توصیه الیدیلر🙃🗿

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جای شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᴗ.ᴗ #دلی🩷✨️

قزدار شینقلی نانای نانای اوبری ورژن اشیدیب سیز؟🤣🤣

یوخ هانسی؟دنن ویریم😂💃

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جای شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᴗ.ᴗ #دلی🩷✨️

هانسینی؟ من بیدنه اشید میشم دییر تراختوردو تیمیم دی شینگیلی نای نای

😂😂😂

اره گفتم مگه میشه گفت همونجوری که کردستان ترک داره تبریزم کرد داره

کردایی که تو تبریز زندگی میکنن مال چهار پنج سال اخیر هستن که مهاجرت کردن

ولی تو خود کردستان فقط چندتا شهر که ترک داره (مرکز استان ترک نداره) اونم بخاطر اینکه زمان قاجار چون ایالتی بود استان کردستان کنونی جز ایالت اذربایجان بوده

یاشاسین اذربایجان ❤️

من کیدنه بونلاری اشیدمیشم فقط. خب دی گدک چکک چورودوم نت سیزلیخ دان

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣وای اده غش الدیم