2777
2789
عنوان

آهنگ آذری

| مشاهده متن کامل بحث + 4822 بازدید | 483 پست

واقعا تو این ماه حوصله گوش کردن آهنگ نداشتم دوست ندارم بگم متاسفانه ولی عروسی دخترداییمه و مجبور به شادی هستیم تو این یکی دو هفته ❤

اینا خیلی قشنگن گولاغ اس چوخ شیرین اوخوماق دلار

Parviz Tahir_ menimsan این شدید قشنگه ها حتما دانش کن

مهدی اکبریان _ مغان تویلاری

مغانی دیرم ولی بح سودیم بو اوخوماقه

Bal kimi _babak babazade

Bitanem_nefes ve aqsin

ceyhun Qala _gozel gozel

Gunel meheremova_ peri peri

و در نهایت کراش من که همه آهنگاش عالیه عشقه باید میذاشتمش اول عاح طالیب نیندیم من (تاسفلا که توی الدی الدن وردیم بیلسین😂😔)

Talib tale _ beyendim 😂❤️ترکای عزیز لطفا اینو دان کنید واقعا آهنگ خفنیه

واقعا تو این ماه حوصله گوش کردن آهنگ نداشتم دوست ندارم بگم متاسفانه ولی عروسی دخترداییمه و مجبور به ...

چوخ ساغول جانیم الرین آغیرماسین☺️💗

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جای شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᴗ.ᴗ #دلی🩷✨️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مآرال بود فک کنم

آهان اون متوجه شدم

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جای شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᴗ.ᴗ #دلی🩷✨️

جدید نیستن ولی قشنگگنیاتیرام اویاناندا شوکور ادرم یاراداناسن اولان یر من جنت سایلیر گویما او حرم خان ...

مرسی عزیزم😊❤️

🥹آخه بعضی از فارسا هم با ما اوکین مثلا با ما خوبن نه مثل بعضیاشون دو تا اصفهانی دارین خیلی مسخرن هم ...

چقد باحال

خیلی حال میده با دوستات جم شی تورکی حرف بزنی بخندی بقیه نفهمن😅ولی منی که همه اطرافم تورکن از این لذت محرومم😂قدر بدون و نهایت استفاده رو بکن😑

چه اکیپ بامزه ای. یولداش لارین کی تورکدیلر سعی اله اویاندیر. تورکون تورکدن باشقا، دوستی یوخدو🙃

☆اونوتما دوشمانلارین،چوخدولار اطرافیندا ☆ 🟦🟥🟩 ✴️ یاشاسین آذربایجان ✴️

[QUOTE=408045767]نبودم ولی گوش ببخشید شما تو بیوتون از ترکا تعریف کردی یا تخریب😅 ؟

نه اصلا تخریبی درکار نیس اتفاقا منم خیلی خوشم اومد از امضاشون. فک کنم شما اشتباه متوجه شدی

نه اومدیم بیسه هفت😔😂

😂تاپیک های شما پربازدید میشه همیشه

دیروز خیلی مسخره بازی دراوردیم🤧

چقد باحالخیلی حال میده با دوستات جم شی تورکی حرف بزنی بخندی بقیه نفهمن😅ولی منی که همه اطرافم تورکن ...

دوزنده بلدی

واقعا همینطوره ما باهم پیش بچه ها که فارسن حرف کیزنیم خیلی حال میده بعد اونا میگن چی میگین دارین فحش میدین😑🗿

😂تاپیک های شما پربازدید میشه همیشه دیروز خیلی مسخره بازی دراوردیم🤧

🤣🤣🤣🤣

دوزنده بلدیواقعا همینطوره ما باهم پیش بچه ها که فارسن حرف کیزنیم خیلی حال میده بعد اونا میگن چی میگی ...

😂بگو اولن چه ارزشی داره فحش بدیم ثانیا اگه بدیمم روتون میگیم نه پنهونی🗿البته اگه دوستات نیستن🤦♀️