2777
2789

عزیزم من چندین سال هتل کار کردم ک غالب مهمان ها عرب بودن

اون مال قدیم بود که چند تا چند تا میگرفتن

اتفاقا ی دونه زن دارن

خیلیم از زن هاشون میترسن و اکثرا زنهاشون بزرگتر از خودشونن

ولی دور از چشم زناشون ادم های متعهدی نیستن

اگر به اکسسوري های رنگ ثابت زیر ۳۰۰ تومن علاقه داري به پیجم mioo__accessories سر بزن دوست خوبم🩶🐈🐾

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوست من عرب اهوازه خواستگار عرب داشت ،کلا تو فرهنگشون چند زنی رایجه و تقریبا طبیعیه عقدی هم نباشه صی ...

توی کل خوزستان شیربها معنی نداره اصلا یجور توهینه

اما یسری عرب های اهواز هنوز این قضیه رو دارن

اصلا متوجه نیستن دختر هم آدمه، میگن پول بزرگ شدنش رو بده بعد ببرینش ، دیگه حالا طلاق بدی ندی بکشی نکشی اصلا بذاری بره سرکار نره و...

من نمیدونم چجور قابل پذیرش این حرف ولی حتی عشق چند ساله هم دارین این قضیه بحثش باز شد هرجای رابطه بودین بزنید تو دهنشون

چون کسی که این جوری میخواد همسر شما بشه یا همسر کسی بشید با این سبک

قطعا یجایی هم مثل یک وسیله باهاتون برخورد میشه

ایکاش میشد همه بفهمن " زن " یک آدمِ نه یک وسیله

الهی.. ولی خیلی از عراقیا تعریف می کردن که مارو مجبور می کردن بچه هامون رو می گرفتن مجبور می کردن ...

شما پیاده رفتی کربلا که عمل معنوی انجام بدی

آیا کسی که میره مشهد یا قم بی احترامی میبینه ؟

اونم جای مقدس ؟!

عراقی هایی که میان خوزستان باید ببینید با دمپایی و لباس کل کثیف میان یا برای کاشت مو یا عمل های داخلی یا ز نا ..

اصلا عراقی جماعت رو نباید هیچی حساب کرد

عرب و زن دوست اولین باره چنین چیزی میشنوم!

شما نگا اینا میگن زن دوستن برای همین چندتا زن دارن

مثلا اگر میشد بگن زناشون مرد دوستن حتما با قاعده معنایی اینا هر زن عراقی باید چندتا شوهر میکرد

اینا یا نمیدونن زن دوست یعنی چی یا عبارت زن دوست بودن رو با حوس بازی اشتباه گرفتن

بابا زشته سنی ازتون رفته نمیدونید خداوکیلی چی میگید ؟!