.._niva مدیر عضویت: 1396/02/07 تعداد پست: 7452 عنوان ناباروری | مشاهده متن کامل بحث + 3050 بازدید | 27 پست دوستان کسی دکتر نانکلی دکتر نازایی تو کرمانشاه رو میشناسه؟ خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین 1397/02/23 | 23:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
.._niva مدیر استارتر عضویت: 1396/02/07 تعداد پست: 7452 امسال دیگه ۷ساله.۳۳سالمه چوب سازم رفتم گفت اهدایی.مشکلت چیه من ماه گذشته آی یو آی کردم بی فایده بود.من برا باز کردن لوله خواستم لاپرا کنم دکتر با ندونم کاریش تخمدونامو داغون کرده عوضی خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
پرزده عضویت: 1396/07/02 تعداد پست: 5253 نه نکردم چرا معتضدی نمیری ۸۵درصد تخفیف داره هزینش خیلی کمه 🥀یه صلوات مهمون داداشم کنید🥀
.._niva مدیر استارتر عضویت: 1396/02/07 تعداد پست: 7452 امسال دیگه ۷ساله.۳۳سالمه چوب سازم رفتم گفت اهدایی.مشکلت چیه فولیکول بالغ نداری؟چرا اهدایی آخه؟ خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
پرزده عضویت: 1396/07/02 تعداد پست: 5253 فولیکول بالغ نداری؟چرا اهدایی آخه؟ نه متاسافانه هیچی 🥀یه صلوات مهمون داداشم کنید🥀
.._niva مدیر استارتر عضویت: 1396/02/07 تعداد پست: 7452 نه نکردم چرا معتضدی نمیری ۸۵درصد تخفیف داره هزینش خیلی کمه میگن کارشون خوب نیس یعنی شلوغه و اهمیت نمیدن.چرا آی وی اف نمیکنی خب؟شوهرت سالمه؟ خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
.._niva مدیر استارتر عضویت: 1396/02/07 تعداد پست: 7452 نه متاسافانه هیچی انشالا ک نتیجه میگیری.کی میخوای بری پیش جلیلیان؟خب برو مراکز ناباروری تهران ک بیشتر واردن خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
پرزده عضویت: 1396/07/02 تعداد پست: 5253 اره سالمه ivfباید من تخمک داشته باشم واسه لقاح که ندارم شوهرم مخالف روند کاشت و.. 🥀یه صلوات مهمون داداشم کنید🥀
.._niva مدیر استارتر عضویت: 1396/02/07 تعداد پست: 7452 اره سالمه ivfباید من تخمک داشته باشم واسه لقاح که ندارم شوهرم مخالف روند کاشت و.. خب تخمک اهداییم مشکلی نداره که عزیزم.چون میزارن تو رحم خودت و اسپرمم ک از شوهرته پس بیشتر به خودتون میره خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
.._niva مدیر استارتر عضویت: 1396/02/07 تعداد پست: 7452 اره سالمه ivfباید من تخمک داشته باشم واسه لقاح که ندارم شوهرم مخالف روند کاشت و.. خب جز آی وی اف راهی برامون نمیمونه دیگه خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
ggxdtyjb عضویت: 1399/08/30 تعداد پست: 4271 میگن کارشون خوب نیس یعنی شلوغه و اهمیت نمیدن.چرا آی وی اف نمیکنی خب؟شوهرت سالمه؟ لوله ات هیدرو بود شما؟ خدایا به امید خودت ولله خیرا حافظا و هو ارحم الراحمین
.._niva مدیر استارتر عضویت: 1396/02/07 تعداد پست: 7452 لوله ات هیدرو بود شما؟ ن عزیزم لوله م بسته بود خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
mahoor_maha عضویت: 1399/04/05 تعداد پست: 1589 عزیزم شما با ای وی اف باردار شدی؟؟ خدایا شکرت.خدایا خودت مراقب جوجه هام باش سالم برسونشون ب دستم.شکرررت شکرت شکرت
.._niva مدیر استارتر عضویت: 1396/02/07 تعداد پست: 7452 عزیزم شما با ای وی اف باردار شدی؟؟ نه عزیزم طبیعی باردار شدم خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین