2777
2789
اول می خوان حمله کنن به عراق راه باز بشه برای حمله به ایران ولی ایران جلوشون تو همون عراق میگیره احت ...

از کجا میگی اینا رو؟

برای سلامتی و عاقبت بخیری خودت یه صلوات بفرست♡⁠ روحت شاد مادربزرگ مهربونم🖤 اگه امضامو خوندین بگین بهم خوشحال میشم🦋

از کجا میگی اینا رو؟

یه آقای تحلیل گری داشت میگفت ، دیشب شنیدم .. تحلیل های قبلیش همه درست بود مثلا قبل از حمله اسرائیل می گفت چه حدود زمانی ای اسرائیل حمله میکنه من باور نمی کردم ... فکر میکنم این حرف شم درست باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه آقای تحلیل گری داشت میگفت ، دیشب شنیدم .. تحلیل های قبلیش همه درست بود مثلا قبل از حمله اسرائیل م ...

خب برا این اتفاقی که میگی تاریخ وقوعشو نگف؟

برای سلامتی و عاقبت بخیری خودت یه صلوات بفرست♡⁠ روحت شاد مادربزرگ مهربونم🖤 اگه امضامو خوندین بگین بهم خوشحال میشم🦋

خب برا این اتفاقی که میگی تاریخ وقوعشو نگف؟

گفت طی این دو ماهی که در پیش داریم خیلی اتفاق ها خواهد افتاد که مهمترینش همین حمله آمریکا به عراقه ، از مرزهای بین سوریه و عراق داعشی ها دارن وارد عراق میشن امروز یه جایی رو تصرف کرده بودن ..

گفت طی این دو ماهی که در پیش داریم خیلی اتفاق ها خواهد افتاد که مهمترینش همین حمله آمریکا به عراقه ، ...

وای خدا بخیر کنه ...

اینجا نمیدونم بعضیا میگن ولی من که نتونستم وصل شم خداکنه زودتر همه چی درست شهبندهخداهایی که کارشون آ ...

htps://t.me/proxy?server=87.248.132.20&port=2222&secret=eecBAgAeeAfwEEOGEkwEeQeecBAgAeeAfwEEOGEkwEeQeecBAgAeeAfwEEOGEkwEeQeecBAgAeeAfwEEOGEkwEeQeecBAgAeeAfwEEOGEkwEeQeecBAgAeeAfwEEOGEkwEeQeecBAgAeeAfwEEOGEkwEeQeecBAgAeeAfwEEOGEkwEeQeecBAgAeeAfwEEOGEkwEeQeecBAgAeeAfwEEOGEkwEeQeecBAgAeeAfwEEOGEkwEeQeecBAgAeeAfwEEOGEkwEeQeecBAgAeeAfwEEOGEkwEeQ==

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
دقیقا.. من تلگرامم وصل نمیشه حتی واتساپ ندارم از ناچاری روبیکا و بله نصب کردم

این مال تله بزن ببین وصل میشی یادت نره اولشو درست کنی http

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
ببین عزیزم داره اتفاقاتی میوفته تو اخبار ایران اینا رو نمیگه اصلا. هنوز مشخص نیست ولی اوضاع عادی هم ...

من حاضرم بی نتی رو تحمل کنم ولی خون این همه عزیز بی نتیجه نمونه😭

بی تو بر روی لبانم بوسه پژمرده گشته