2777
2789

من فکر میکنم شما دنبال وسیله ی مناسب برای اینکار میگردین خاطره بهانس😂😂😂😂

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏
من ماشین کسیو خط انداختم دور تا دورشو با کلید و چقدرم چسبید دلم خنک شد 😂😂😂

دوست داری با ماشین خودت یا بابات هم این کارو بکنن.اونم یه نوع شیطنته

در دنیا هیچ چیز پایدار نیست واگر انسان توقع بقای چیزی را داشته باشد احمق است.اما اگر از آنچه که برای مدت کوتاهی دارد لذت نبرد از آن هم احمق تر است.

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بله😑همه کلاسمون سال دوم دبیرستان ماشین دبیر امادگی دفاعی رو‌پنچر کردیم😐😐😐😐

دمتون گرم حقش بوده بااون درس سختش😣

یادت باشه نگاهتو دوست داشتم اولین اشتباهتو دوست داشتم یادت باشه نگاهمو دوست داشتی آخرین اشتباهمو دوست داشتی

ماشاالله همه یه پا گانگسترن😂😂😂

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏

یبارم اعصابم از دست استاد کلاس کنکورم خورد بود لگد زدم به ماشین قر شد😐😑خودم چشام چهار تا شد😂😂😂همون موقع ام رسید با دهن باز نگام میکرد😂😂😂😂به پام نگا کرد گف تو خوبی🤣🤣🤣🤣

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....

با دوستان کاپوت ماشین ژیان معلممونو با سنگ خط انداختیم بعدش برای اینکه نفهمه گل و چمنای باغچه رو کندیم روی خطا رو  پوشوندیم 😂😂😂بعد یک هفته ماشینشو عوض کرد پراید خرید🤪🤪🤪

خدا جونم الان فهمیدم ک مصلحتمو خواستی قربونت برم ک انقد مهربونی 😘😘
دمتون گرم حقش بوده بااون درس سختش😣

والا زنیکه عقده ای😂😂😂اونقدر فحشمون میداد😒😒😒

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....
دوست داری با ماشین خودت یا بابات هم این کارو بکنن.اونم یه نوع شیطنته

اگه بابا یا دادش منم اینقد بیشعور بودن که از قصد با ماشین میزدن بهت بعد میزدن تو گوشت اره حق داشتی

با دوستان کاپوت ماشین ژیان معلممونو با سنگ خط انداختیم بعدش برای اینکه نفهمه گل و چمنای با ...

دستتون برکت داشته واسش 😂😂😂😂

خدایا چطوری به اطرافیان بفهمونم بچه داری آمادگی روحی و جسمی میخواد 😧

یاد دوران مدرسه بخیرررر هعییییییی

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز