2777
2789
عنوان

ِلاغرممممم

| مشاهده متن کامل بحث + 158 بازدید | 27 پست
اسم پودر چیه خانومی؟

پودر رویال

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
آخه لاغری هم شد مشکل بابا بربن حالشو ببرین هر چی دوست داشتین با لذت بخورین به خدا من آنقد رژیمم همیش ...

اره بخدا یه معضلی افتاده تو جونم که نگوووووو

هرچی میخوام بزگه برام سایزش لباسام گشادن برام باید بعد خرید بدم  تنگشون کنن یبارم

همچین استخونام زده بیرون که نگو و نپرس

هیکل ندارم که اصلا

❤️💋خیلی حس خوبیه عشقت بشه همسرت     خدایا مرسی❤️💋همسرم مواظب خودت باش یک موی تو شاهرگ من است❤      مواظب خودت باش تو امانت منی دست خودت💏💑

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره بخدا یه معضلی افتاده تو جونم که نگوووووو هرچی میخوام بزگه برام سایزش لباسام گشادن برام باید بعد ...

ولی من اونجوری هم استخونام بیرون نیست ولی باز میخوام وزنم 58 اینا بشه پر شدنی خیلی خوب میشم

عی خدا

من همش رعایت میکنم

دیگه ذایقه م عوض شده اینقدر قند و شیرینی و چربی نخوردم.

فقط آب پز میخورم خسته شدم از گشنگی کشیدن و نخوردن

شهید تهرانی مقدم : “فقط انسان های ضعیف به اندازه ی امکاناتشان کار میکنند”
چند خریدی ؟طریقه مصرفش چه جوریه؟میشه توضیح بدی بعدم وزنتون برنگشت؟

۵۵ خریدم اصلشو از اهواز سفارش دادم......فعلا یه قوطیشو مصرف کردم ۸ کیلو چاق شدم باید یکی دیگه بخرم تا وزنم ثابت بمونه.....یه قاشق چایخوری از پودر رو تو آب حل میکنم بعد صبحانه و شام میخورم 

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
ولی من اونجوری هم استخونام بیرون نیست ولی باز میخوام وزنم 58 اینا بشه پر شدنی خیلی خوب میشم

منم چر شدنی خیلی قشنگ میشم ولی لاغر بودنی زشتم

همه هم میگن تو خونت و تو زندگیت مشکل داری که انقد لاغر میشی و چاق نمیشی دیگه حتما😑😶

مامانمم نیگه حرص میخوری شاید 

موندم تو حرف این و اون 

منم همش دهنم کار میکنه همش میخورم همش میخورم دلی کو خبر از چاقی

❤️💋خیلی حس خوبیه عشقت بشه همسرت     خدایا مرسی❤️💋همسرم مواظب خودت باش یک موی تو شاهرگ من است❤      مواظب خودت باش تو امانت منی دست خودت💏💑
خوش به حالت عوارض اینا نداره که؟

نه منکه باهاش راحتم 

منم چر شدنی خیلی قشنگ میشم ولی لاغر بودنی زشتم همه هم میگن تو خونت و تو زندگیت مشکل داری که انقد لا ...

ازمایش تیرویید بده شاید تیرویید پرکار داری

ازمایش تیرویید بده شاید تیرویید پرکار داری

دادم.ندارم