2777
2789
عزیزم منم امید داشتمممم فقط به خدا که معجزه کنه ولی نمیکنه :)چیزیو بخاطر من تغییر نمیده فقط حس من بی ...

نمیتونم رو کسی تمرکز کنم خواستگارامو میگم،فقط اون میاد جلو چشمم

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

نمیتونم رو کسی تمرکز کنم خواستگارامو میگم،فقط اون میاد جلو چشمم

منم عین توام

حتی روم نمیشه به کسی بگم شیش ساله پای یکی موندم 😅

حتی نسبت به کسایی که میگن بیخیال شو فایده نداره گارد میگیرم

حتی فااال و چارت تولدمو بررسی کردن گفتن شما راهی ندارین

اسی منم عین خودتم واقعا

فقط گفتم خدایا گور بابایه همهههه

تو خودت معجزه کن فقط تو میتونی

ولی نکرد :)

منم عین توام حتی روم نمیشه به کسی بگم شیش ساله پای یکی موندم 😅حتی نسبت به کسایی که میگن بیخیال شو ف ...

من میگم خدا داره برام میچینه فقط میگه صبر کن صبر

منم عین توام حتی روم نمیشه به کسی بگم شیش ساله پای یکی موندم 😅حتی نسبت به کسایی که میگن بیخیال شو ف ...

اخه مدتی که تو منتظر معجزه ایی اون احتمالا با آدمی دیگه آشنا میشه و زندگیشو میبره جلو و تو یه نقطه انگار گیر کردی

همون موقعه ابراز علاقه کردم گفته نه

عزیزم عمرتو تلف نکن

این روز ها برای کسایی گریه کردم ک نمیشناسمشون فقط میدونم خیلی شریف بودن ... ب امیدی ازادی کشورم ...( چند کاربری داشتم ک ب لطف یک سری چاپلوس و گزارش زن ترکید)

چه عجیب پس چی داره که انقد عاشقشی

بخدا هیچوقت عاشق نشده بودم از کسی خوشم نمیومد و با کسی در ارتباط نبودم و از ازدواج بدم میومد هر کس در مورد ازدواج با من صحبت میکرد میگفتم من ازدواج نمیکنم دوست ندارم ولی سال ۹۶ وارد تئاتر شدم ی پسری اونجا بود سه سال تئاتر میرفتم یهو بخودم اومدم دیدم عاشقش شدم نمیدونم یهو چیشد دیدم شده همه ی جونم......