2777
2789
عنوان

یادمه گربم

| مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 17 پست
گربه داشتن سخته؟

مثل بچه دار شدن میمونه باید واقعا عاشق شون باشی. اگر وسایل خونه ت برات مهم هستن، اگر از اینکه همه جای خونه ت و لباس هات پر از مو گربه باشه حساسی هیچ وقت نیار. من چون عاشق شون هستم هیچ مشکلی ندارم. کل چرم های مبل هامون زخمی و کنده شدن، کل خونه همیشه پر از مو. هفته ای دو سه بار باید خونه جارو بشه در حالیکه قبلش من دو هفته یبار خونه و جارو میکردم. اگر کف خونه موکت نباشه خاکشون پخش میشه تو خونه. از طرف دیگه غذاشون مهم و قیمت غذا خشک خارجی هم هی بالا میره. مسئولیتش بالاس. نکته دیگه اینکه حتما دوتا گربه با هم بیارید چون اگر تک باشن به شما وابسته میشن و واقعا زجر میکشن تایمی که تنها تو خونه باشن. اما وقتی جفت باشن، درسته نبود ما اذیت شون میکنه اما کمتر اذیت هستن. این هارو گفتم بهتون بگم که اگر میخواین گربه بیارید قبلش آگاه باشید. واقعا این بچه ها عروسک نیستن که بیاریمشون بعد ببینیم چقدر زحمت داره و ولشون کنیم به امون خدا. خیییلی وابسته میشن بهمون🥺❤️

شورت و جوراب هارو میدوزده میبره میندازه تو خاکش

اییی جااانم😍😍😍یکی از گربه های من بعنوان طعمه بهشون نگاه میکنه و میاره مینداز تو ظرف غذاش یا جای مطمئنش😁😍😍😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مثل بچه دار شدن میمونه باید واقعا عاشق شون باشی. اگر وسایل خونه ت برات مهم هستن، اگر از اینکه همه جا ...

آخی ممنون از توضیحاتتون

عشق آن است که یوسف بخورد شلاقی درد تا مغز و سر و جان زلیخا برود