2777
2789
عنوان

کمک فوری

| مشاهده متن کامل بحث + 798 بازدید | 67 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معین کرمی نهایی ببین تو گوگل فک کنم رایگانه یا اگه نیست برو بزن آلفا ریاضی میاد سایت بزن رو سایت پایتو انتخاب کن مشاهده فیلم های نهایی بزن نهایی همون کتاب رو خط به خط توضیح داده حالا دقیق نمیدونم نهایی رو الان برداشته یا نه چون تو پانل من هست چون تهیه کردم ولی قبلا فکر کنم رایگان بود بازم شانستو امتحان کن تو نت یه آقایی هم هست آقای جامدادی خط به خط کتاب رو توضیح میده اونم خوبه بزن آقای جامدادی مثلا صفحه فلان پایه فلان

چرا اینقدر استرس داری ریاضی دهم که کاری نداره.

برو داخل سایت ماز جمعبندی نیمسال اول رایگان گذاشته ویدیو جمعبندی ریاضی دهم کرمی ببین بعدش تمرین های کتابت حا کن.

خیلی خوبه دو روز وقت داری بشین از آلان بخون

مطلوب خود از خود طلب ای طالب ما

چرا اینقدر استرس داری ریاضی دهم که کاری نداره.برو داخل سایت ماز جمعبندی نیمسال اول رایگان گذاشته وید ...

من برا زیست (چهار فصله) پنج روز وقت دارم

اما میدونم صبح امتحان میخونم😂

نحن الشیعه علی ابن ابیطالب.

اوا منم زیست دارم هیچی نخوندم. باید تازه شروع کنم. ببین برا ریاضی الان فرصت دیدن ویدیو آموزشی نیست ب ...

وای بشین بخونا منم خریت کردم نشستم شب امتحان خوندم داشتم چیزای جدید یاد میگرفتم هی میزدم تو سرم ۸ روز وقت داشتم نخوندم مثل ادم بعد نگه داشتم امتحان گفتم هی وقت دارم وقت دارم بعدش مثل چی پشیمون شدم🥲🥲