2821
2789
عنوان

کمک فوری

| مشاهده متن کامل بحث + 825 بازدید | 67 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

معین کرمی نهایی ببین تو گوگل فک کنم رایگانه یا اگه نیست برو بزن آلفا ریاضی میاد سایت بزن رو سایت پایتو انتخاب کن مشاهده فیلم های نهایی بزن نهایی همون کتاب رو خط به خط توضیح داده حالا دقیق نمیدونم نهایی رو الان برداشته یا نه چون تو پانل من هست چون تهیه کردم ولی قبلا فکر کنم رایگان بود بازم شانستو امتحان کن تو نت یه آقایی هم هست آقای جامدادی خط به خط کتاب رو توضیح میده اونم خوبه بزن آقای جامدادی مثلا صفحه فلان پایه فلان

میشه لطفا برای رسیدن به اونیکه دوسش دارم یه صلوات بفرستید ::) 🤍

چرا اینقدر استرس داری ریاضی دهم که کاری نداره.

برو داخل سایت ماز جمعبندی نیمسال اول رایگان گذاشته ویدیو جمعبندی ریاضی دهم کرمی ببین بعدش تمرین های کتابت حا کن.

خیلی خوبه دو روز وقت داری بشین از آلان بخون

قضاوت میکنی مارا، قضاوت میشوی روزی ، مسوزان سینه ی مارا که روزی تو هم میسوزی

چرا اینقدر استرس داری ریاضی دهم که کاری نداره.برو داخل سایت ماز جمعبندی نیمسال اول رایگان گذاشته وید ...

من برا زیست (چهار فصله) پنج روز وقت دارم

اما میدونم صبح امتحان میخونم😂

نحن الشیعه علی ابن ابیطالب.

اوا منم زیست دارم هیچی نخوندم. باید تازه شروع کنم. ببین برا ریاضی الان فرصت دیدن ویدیو آموزشی نیست ب ...

وای بشین بخونا منم خریت کردم نشستم شب امتحان خوندم داشتم چیزای جدید یاد میگرفتم هی میزدم تو سرم ۸ روز وقت داشتم نخوندم مثل ادم بعد نگه داشتم امتحان گفتم هی وقت دارم وقت دارم بعدش مثل چی پشیمون شدم🥲🥲

Tork

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز